QUOTE(mazyte_musyte @ 2009 04 26, 18:38)
Sveikutės,
Gal kas parekomenduotų kur pigiau būtų galima vakarais ar savaitgaliais pažaisti lauko tenisą? Mes norėtume su vyru dviese pasižaisti. Ar tam reikalingas treneris ir ar būtina turėti savo raketes? Kiek toks malonumas kažin mums kainuotų?
Labai ačiū iš anksto kas atsakys
Būtų netgi labai malonu, jei kas kažką konkretaus parašytų į až 
Gal kas parekomenduotų kur pigiau būtų galima vakarais ar savaitgaliais pažaisti lauko tenisą? Mes norėtume su vyru dviese pasižaisti. Ar tam reikalingas treneris ir ar būtina turėti savo raketes? Kiek toks malonumas kažin mums kainuotų?
Labai ačiū iš anksto kas atsakys

Siulau pasidometi privačiais teniso kortais.
Nesu teniso raketes laikiusi rankoje, bet labai noreciau bent jau ismeginti sia sporto saka - pradziai su treneriu.
Jei yra norinciu lankyti lauko teniso treniruotes Vilniuje arba ieskote teniso partneres kartu pasimokyt, rasykit i AZ.

http://skelbiu.lt/prekes/sdram gal sudomins raketes. galimi ir kitokie varijantai priimami isankstiniai uzsakymai.
Gal kuri zinote, kur Vilniuje galima surasti nemokama teniso aikstele? 

QUOTE(fantastic_girl @ 2009 08 02, 19:58)
Santikinai "nemokamai" galima padauzyti kamuoliuka namie i siena kol nepavargs kaiminai

Siaip papigiai valanda dauzymo i senele kainoja 5 Lt/val(Karolinoj bei prie VRM rumu) bet jeigu dar nemokote zaisty nerekomendociau. Naudos bus mizeris tik tirk kad pabegiosit

sweiki. gal kas noretu pazaisti tenisa Vilniuje?
esu lankiusi 5 metus, dabar buvo 4 metai pertraukos. noreciau vel prisiminti, labai pasiilgau teniso
. bet va neturiu su kuo galeciau pazaisti...
esu lankiusi 5 metus, dabar buvo 4 metai pertraukos. noreciau vel prisiminti, labai pasiilgau teniso

QUOTE(Monika* @ 2009 03 14, 13:57)
Sveika,
Aš noriu 2 kart per mėnesį. Gal domina?
Nuo 0 pradėčiau.

Kaune
Gal kas turetu patarimu, kur butu galima pigiau ziema zaisti tenisa?