Įkraunama...
Įkraunama...

Tenisas

eisiu konsultuotis su pardavėjais, ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte_musyte @ 2009 04 26, 18:38)
Sveikutės,

Gal kas parekomenduotų kur pigiau būtų galima vakarais ar savaitgaliais pažaisti lauko tenisą? Mes norėtume su vyru dviese pasižaisti. Ar tam reikalingas treneris ir ar būtina turėti savo raketes? Kiek toks malonumas kažin mums kainuotų?
Labai ačiū iš anksto kas atsakys  4u.gif  Būtų netgi labai malonu, jei kas kažką konkretaus parašytų į až  blush2.gif

Siulau pasidometi privačiais teniso kortais.
Atsakyti
Ieškau lauko teniso partnerio (-ės) Klaipėdoje.
Man 27 m. Žaidimo patirtis: 5 m. intensyviai+5 m. su pertraukom.
Lauksiu žiniųsmile.gif
Atsakyti
Nesu teniso raketes laikiusi rankoje, bet labai noreciau bent jau ismeginti sia sporto saka - pradziai su treneriu. ax.gif Jei yra norinciu lankyti lauko teniso treniruotes Vilniuje arba ieskote teniso partneres kartu pasimokyt, rasykit i AZ. good.gif
Atsakyti
http://skelbiu.lt/prekes/sdram gal sudomins raketes. galimi ir kitokie varijantai priimami isankstiniai uzsakymai.
Atsakyti
Sveikutes,

ieskau partneres lauko tenisui Vilniuje. Planuoju lankyti SEB arenoje individualiai pas treneri. Man 28 m. zaidziau tenisa 8 metus, bet esu padariusi 9 metu pertrauka, tai nelabai zinau, ka dabar moku... g.gif Gal kas nores prisijungti??
Atsakyti
Gal kuri zinote, kur Vilniuje galima surasti nemokama teniso aikstele? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fantastic_girl @ 2009 08 02, 19:58)
Gal kuri zinote, kur Vilniuje galima surasti nemokama teniso aikstele? smile.gif

Santikinai "nemokamai" galima padauzyti kamuoliuka namie i siena kol nepavargs kaiminai smile.gif
Siaip papigiai valanda dauzymo i senele kainoja 5 Lt/val(Karolinoj bei prie VRM rumu) bet jeigu dar nemokote zaisty nerekomendociau. Naudos bus mizeris tik tirk kad pabegiosit biggrin.gif
Atsakyti
sweiki. gal kas noretu pazaisti tenisa Vilniuje?
esu lankiusi 5 metus, dabar buvo 4 metai pertraukos. noreciau vel prisiminti, labai pasiilgau teniso smile.gif . bet va neturiu su kuo galeciau pazaisti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika* @ 2009 03 14, 13:57)
As ir noriu tenisa lankyt, bet tik i menesi koki karta nueiti  smile.gif

Sveika,
Aš noriu 2 kart per mėnesį. Gal domina?
Nuo 0 pradėčiau. ax.gif
Kaune
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOVEZA: 30 rugpjūčio 2009 - 11:15
rolleyes.gif na merginos, atidarom jau ziemos sezona uzdaruose kortuose Vilniuje, gal yra norinciu jungtis cool.gif Kam idomu rasykit i pm drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas turetu patarimu, kur butu galima pigiau ziema zaisti tenisa? 4u.gif
Atsakyti