Įkraunama...
Įkraunama...

Tenisas

Teniso pasauly, seb arenoj tai kainos pakankamai dideles. Pigiau yra siaip kokioj salej, kurioje yra tinklas, tokia pavyzdziui yra VRM sporto sale, Zirmunu 1e (Vilniuje)
Atsakyti
QUOTE(lietuva01 @ 2009 09 29, 14:52)
Teniso pasauly, seb arenoj tai kainos pakankamai dideles. Pigiau yra siaip kokioj salej, kurioje yra tinklas, tokia pavyzdziui yra VRM sporto sale, Zirmunu 1e (Vilniuje)

Kad VRM sporto rumuose ne ka pigiau. Tinkla turiu, tik reikia vietos.
Atsakyti
Sveikos,
ir as labai noriu zaisti (nes jau geda darosi..vaikas zaidzia..o mama ne doh.gif )
4u.gif
igudziu neturiu, tik labai dideli nora mirksiukas.gif , gal kas noretu priimti i komanda, as Vilniuje, SebArena - puikiai tiktu thumbup.gif 4u.gif,
nors gali buti ir kita vieta mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jevgenija: 06 lapkričio 2009 - 12:49
Na jei kurią nors domina stalo tenisas tai neseniai buvau stalo teniso klubo atidaryme smile.gif Nauja yranga, puikus susisiekimas, gražus vaizdas pro langą (jei norisi žaidžiant romantikos biggrin.gif ) Beje klubas yra Kaune:) http://www.freewebs....alotenisaskaune cia daugiau informacijos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2009 03 18, 13:01)
laba, o kur rasti teniso mokytoja? kas pazysta tokiu? niekad nezaidziau, tai domina pradziamokslis.

[COLOR=orange]

cia rasit daug atsakymu ir trenerius taip pat wink.gif

Papildyta:
QUOTE(sdram @ 2009 07 22, 11:00)
http://skelbiu.lt/prekes/sdram  gal sudomins raketes. galimi  ir kitokie varijantai priimami isankstiniai uzsakymai.

nepirkit raketes nepradeje zaisti!
pradesit zaisti, suprasit kas kur ir kaip, treneris patars, o tada jau daugmaz zinodami - pirmyn;)

Pradedanciam nauja rakete iki 100Eur.
Atsakyti
[quote=lietuva01,2009 09 29, 14:52]
[/qu

teniso treniruotes vaikams ir suaugusiem vyksta litexpo saleje taip pat galima issinuomoti aikste.
Atsakyti
Laba diena,

Aš sugalvojau irgi pradėti lauko tenisą žaisti. 10 treniruočių su trenere pažaidžiau ir matau, kad reiks dar ir dar jos pagalbos prašyti blush2.gif .
Tik galvoju (o ir trenerė sako), kad gal atsiras norinti su manimi į porą? bigsmile.gif Aš žaisdavau du kartus per savaitę nuo 11 val. laiką, aišku, pasiderinti galima, bet tik kad noras būtų.
Vieta - Kaunas, Kauno Žalgirio stadionas (prie Molo). Laukiu atsakymo į AŽ rolleyes.gif
Atsakyti
Tenisas - smagus žaidimas, tik jį išmokt reikia nemažai laiko... Bent jau man blush2.gif . O dabar ne į temą - kur gakima gauti gražių moteriškų (paauglei) teniso rūbų. Nes norisi gražiai atrodyt... O Sportland'e nieko nerandu.
Atsakyti
Laba diena, gal galėtumėt suteikti informacijos kur lankyt stalo tenisą Kaune. Kaune studijuoju dar tik pusę metų ir dar šiame mieste nelabai gaudausi, o ir nė vienas iš draugų teniso nežaidžia... tai ar galit man padėti? smile.gif
Atsakyti
Sveika,

Svetain4je www.stalotenisas.lt meniu punkte "Kur žaisti stalo tenisą" daug informacijos ir apie Kauną. Sėkmės!

O kas ieško, kur Vilniuje galima žaisti stalo tenisą, rekomenduočiau naują klubą Vilniuje "Tennisis". Erdvios patalpos, 10 profesionalių stalų, dirba kiekvieną dieną, naujai viskas įrengta. Klubas šiaurės miestelyje, virš parduotuvės "Thomas Phillipps". Tikrai rekomenduoju! Visa informacija puslapyje www.tennisis.lt
Atsakyti
Gal ka sudomins Sostines stalo teniso klubas Vilniuje, Olandų g. 6 (prie transporto ziedo, kur parduotuve Maxima II aukste). Yra ir vaiku ir suaugusiuju grupes. As zaidziu pastoviai - labai saunus klubas, visada yra su kuo pazaisti.

Cia nuoroda i kluba http://www_vilniaus-stalo-tenisas_lt
Atsakyti
QUOTE(loreta__ @ 2010 02 28, 00:42)

ir kuom cia susije su tenisu? g.gif yra skelbimu lenta, ten ir dekit tokius skelbimus, o ne visur, kur papuola.
Atsakyti