Įkraunama...
Įkraunama...

Tenisas

Kaip fainai kad radau sia tema clap.gif nes musu seimynele lengvai "pamisus" del sio sporto wub.gif Butu idomu pabendraut su zaidzianciom, gal net susitikt kokiam macui.. blush2.gif bet ziuriu cia daugiau ieskanciu treneriu, norinciu pradeti zaisti, as zaidziu Kaune, galiu parekomenduot treneri ir siaip ka papasakot... cool.gif
Atsakyti
O, tikrai gera tema!
Tik gaila, kad vilniuj zaidzianciu nelabai matosi unsure.gif
As pernai uzsikanibau is naujo, tik kad kainos tikrai visur gasdina. Tai as finale nusipirkau tinkla, tik kad progu zaisti ir kompanijos nelabai randu verysad.gif BUtu smagu pigesniu vietu pazaist surast. O ir macui susitikt butu super mirksiukas.gif Na, tik zaideja is manes gal ne visai profesionale doh.gif tiksliau toli iki to ax.gif bet noro yra daug biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

gal kas is jau zaidzianciu lauko tenisa gali man patarti siek tiek..? turiu galimybe labai nebrangiai 1 karta per savaite eiti zaist tenisa su treneriu. Musu grupe butu is 4 zmoniu + 1 treneris smile.gif Ar yra vilties tokiu budu ismokti kanors (pradedant nuo nulio)... nes vis delto 1 val per savaite nera daug (dar beto reikia laukti kol like trys pakartos pratima ir pan.. tai realiai treniruotes 15 min iseina).

kiek daug maz tokiu "pamoku" reiktu, kad jau be trenerio galetumem bandyt?
Atsakyti
na negi niekas teniso nezaidzia blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 05 22, 19:01)
Sveikos  4u.gif

gal kas is jau zaidzianciu lauko tenisa gali man patarti siek tiek..? turiu galimybe labai nebrangiai 1 karta per savaite eiti zaist tenisa su treneriu. Musu grupe butu is 4 zmoniu + 1 treneris smile.gif Ar yra vilties tokiu budu ismokti kanors (pradedant nuo nulio)... nes vis delto 1 val per savaite nera daug (dar beto reikia laukti kol like trys pakartos pratima ir pan.. tai realiai treniruotes 15 min iseina).

kiek daug maz tokiu "pamoku" reiktu, kad jau be trenerio galetumem bandyt?

gali bandyt is karto be trenerio - tik neaisku kaip iseis mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Sveikutės!
Norėčiau sužinoti, kur Kaune yra nebrangi vaikų teniso grupė. Labai norėčiau pradėt žaist. Tik nieko nežinau, nei kur, nei už kiek, ir t.t.
Tai patarkit, prašau (:

Atsakyti
QUOTE(jurgam1 @ 2007 05 30, 12:02)
gali bandyt is karto be trenerio - tik neaisku kaip iseis  mirksiukas.gif  tongue.gif

tai pabandziau ir nelabai kas isejo, kamuoliuko zaidime neislaikom... blush2.gif tai dabar galvoju po kiek pamoku su treneriu jau iseitu zaist be jo g.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 05 30, 12:29)
tai pabandziau ir nelabai kas isejo, kamuoliuko zaidime neislaikom... blush2.gif tai dabar galvoju po kiek pamoku su treneriu jau iseitu zaist be jo g.gif

sorry, nezinau. blush2.gif as labai savamoksle ax.gif nes tu mokslu kai buvau vaikas ir treneris mums pirma puse treniruotes liepdavo lipti i triju kryziu kalna, nuo virsaus pamokjuoti ir lipti zemyn, nelabai galiu vadinti mokymuisi. Daugiau laiko sugaisdavom lipdami i kalna, o ne zaisdami tenisa schmoll.gif tikiuosi, kad dabar kitaip bureliai vyksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 05 30, 13:29)

Aš kortuose daugmaž komfortiškai pasijutau po poros metų treniruočių su treneriu (žiemą 1x, vasarą 1-2x per savaitę - po 1-2 val.)... Pramokau "suktai" atmušt iš dešinės ir kairės nuo galinės linijos... (bet kartais dar mušu "plokščiai"... blush2.gif )
Prie tinklo vis dar "pasimetu", "iš oro" - mokytis ir mokytis... "Servas" - kol kas irgi ne stiprioji mano vieta... Kamuoliuko "pjovimus" ("trumpinimus") tik trenerio atliekamus mačiau, nes iki šito nuosekliai treniruodamasi dar nepriėjau...

hihihi.gif Neprabėgs nė 10-11 metų ir aš sužibėsiu savo mikrorajono teniso turnyre yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgam1 @ 2007 05 30, 13:08)
sorry, nezinau.  blush2.gif as labai savamoksle  ax.gif  nes tu mokslu kai buvau vaikas ir treneris mums pirma puse treniruotes liepdavo lipti i triju kryziu kalna, nuo virsaus pamokjuoti ir lipti zemyn, nelabai galiu vadinti mokymuisi. Daugiau laiko sugaisdavom lipdami i kalna, o ne zaisdami tenisa  schmoll.gif  tikiuosi, kad dabar kitaip bureliai vyksta  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kas cia per teniso burelis toks naujoviskas blink.gif

QUOTE(Anastacia @ 2007 05 30, 20:04)
Aš kortuose daugmaž komfortiškai pasijutau po poros metų treniruočių su treneriu (žiemą 1x, vasarą 1-2x per savaitę - po 1-2 val.)... Pramokau "suktai"  atmušt iš dešinės ir kairės nuo galinės linijos... (bet kartais dar mušu "plokščiai"...  blush2.gif )
Prie tinklo vis dar "pasimetu", "iš oro" - mokytis ir mokytis... "Servas" - kol kas irgi ne stiprioji mano vieta... Kamuoliuko "pjovimus" ("trumpinimus") tik trenerio atliekamus mačiau, nes iki šito nuosekliai treniruodamasi dar nepriėjau...

hihihi.gif  Neprabėgs nė 10-11 metų ir aš sužibėsiu savo mikrorajono teniso turnyre   yahoo.gif

as turbut viska per daug paprastai isivaizdavau unsure.gif galvojau nueisiu i kokiu 10-15 pamoku ir uzteks blush2.gif o cia pasirodo net poros metu neuztenka verysad.gif
Atsakyti
as mastau irgi pabandyt pazaist . sportuoju azuolyno sporto klube tai kita savaite pasiklausinesiu kiek kas kainuoja ir t.t gal ten dar yra besimokanciu ? gal i kartu butu pigiau?
Atsakyti
Noreciau su savosunumi ismokti ziasti lauo tenisa. Gal kas galetu rekomenduoti treneri,ar bent pasakyti kur galima rasti pamokas, ne vien kortu nuoma. Labai dekinga busiu uz info.
Atsakyti