Įkraunama...
Įkraunama...

Tenisas

QUOTE(flakita @ 2007 08 13, 12:35)
Mch.. kaip tau papasakot kurioj vietoj? g.gif  Zinai Lampedziu karjera? g.gif  Tai ten kur yra nuosavi namai, tarp ju ir randasi.. net nzn kaip paaiskint  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Siand varysiu zaisti, tai pasiziuresiu,gal gatve kokia.. ar kazka g.gif 
Aha zaidziu.. siand su treneriu 1 treniruote  thumbup.gif

Uoj kaip man ten netoli butu thumbup.gif papasakok daugiau, kiek ten tas treneris kainuoja, kiek zmoniu buna, kaip ten galima papult ir pan. Labai noriu zaist, bet partnerio neturiu, o kiek zinau korte tai butinai dviems reikia but lotuliukas.gif Kazkiek esu zaidus, bet senai ir aisku primirsus jau esu, tai treneris nepamaisytu.
Atsakyti
QUOTE(flakita @ 2007 08 13, 11:35)
Mch.. kaip tau papasakot kurioj vietoj? g.gif  Zinai Lampedziu karjera? g.gif  Tai ten kur yra nuosavi namai, tarp ju ir randasi.. net nzn kaip paaiskint  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gal gali parasyti telefona, kur galima butu uzsirezervuoti laika?
Atsakyti
Del zmoniu kiekio tai nezinau... del trenerio,tai kaip tas vyras sake, kad jis nera profesionalas, ir gali pamokinti tik elementariu dalyku, man pradziai to tikrai uztenka... Siaip jei pas treneri eiti,tai nezinau... gal gali ir viena g.gif mes einam 2se.. valanda teniso kortu 20lt+20lt treneriui, tai tikrai mazai thumbup.gif Jis tenais kaip ir priziuretojas, tuo paciu ir pamokina, jei yra norinciu, tik reikia tartis, va jo tel.:868242393 cia jam skambinti ir del kortu nuomos.
Atsakyti
aciu flakita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flakita @ 2007 08 13, 12:35)

Tai gal paziurejai kokioj daugmaz gatvej?
Atsakyti
Gintaro g-ve.
Atsakyti
QUOTE(flakita @ 2007 08 14, 20:07)
Gintaro g-ve.

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Vis dar ieskausi teniso partneres biggrin.gif
Atsakyti
geriau pasakykite, kiek kainuoja tos lauko teniso raketės...negi Lietuvoj pigiau 600 Lt nenusipirksi? gal kas Žinot pigesnių Šiauliuose? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agotaite @ 2007 10 02, 18:42)
geriau pasakykite, kiek kainuoja tos lauko teniso raketės...negi Lietuvoj pigiau 600 Lt nenusipirksi? gal kas Žinot pigesnių Šiauliuose? unsure.gif

Gal pabandyk įsigyti užsienyje, arba gal draugai galėtų parvežti g.gif Aš ten nusipirkau žymiai pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai maciau ir uz 50 Lt ir uz 500 Lt pirkt.
Atsakyti
QUOTE(agotaite @ 2007 10 02, 18:42)

Senukuose yra ir po 30lt.
Atsakyti