Įkraunama...
Įkraunama...

Tenisas

As tai jau turiu Wilsono gera rakete (brolis jaunas lanke lotuliukas.gif ) tai belika pradet eit. Kas eitu su manimi , ieskau partneres blush2.gif ax.gif :)Kaune
Atsakyti
Labai noreciau pazaisti stalo tenisa. Vaikysteje nemazai zaidziau. Bet neturio partneres. Gal yra zaidzianciu ir noretu kartu pazaisti? 4u.gif
Atsakyti
Kainos tai tikrai nuo 100 iki 1000 lt,as pirkau wilsono rakete, mokejau gal 150lt, sakau man pradedanciai tai bus gerai, bet nuejau tai treneris vistiek zvenge, sako kilimams dulkinti biggrin.gif doh.gif nu o uz 30lt tai nzn ka gali nusipirkti doh.gif
Atsakyti
Labas visiems, as irgi vis galvoju, kaip cia susirast su kuo galeciau pazaist.. Bet as nelabai esu zaidus.. tik siais metais pradejau.. tai jei kam tinka tokia partnere.. blush2.gif .. as mielai..
Atsakyti
QUOTE(flakita @ 2007 10 16, 21:15)
Kainos tai tikrai nuo 100 iki 1000 lt,as pirkau wilsono rakete, mokejau gal 150lt, sakau man pradedanciai tai bus gerai, bet nuejau tai treneris vistiek zvenge, sako kilimams dulkinti biggrin.gif  doh.gif  nu o uz 30lt tai nzn ka gali nusipirkti doh.gif

Nu tikrai, pritariu, kad uz 30 lt, ir net už 150 litų normalios raketės nenusipirksit, jei rimtai galvojat pradėt žaisti, tai jau geriau investuot ir negailėt, nes visai kita žaidimo kokybė bigsmile.gif Raketė brangi, nes ir pats sportas ne iš pigiųjų, o jei nežinot ar patiks ir nenorit pirkt raketės kolkas, tai būna, kad treneriai paskolina, arba jau geriau pirkti naudotą, bet geros firmos, patikimą.
As žaidžiu tenisą jau 5 metus, turiu kelias raketes, pradžiai reikia vienokios pradedantiems - būna didesnė galva, vėliau kitokios - priklauso nuo žaidimo stiliaus. Galiu parduot savo pirmą raketę, jei kas norėtų, arba šiaip skelbimuose paieškokit, tikrai geriau naudota, nei iš Senukų ar Maximos už 30 Lt, lygiai tas pats ir su kamuoliuokais, kol nežaidi tai atrodo koks skirtumas, visi jie vienodi, o paskui jau jauti biggrin.gif
Nu gal ir per daug aš čia išsiplėčiau.. cool.gif Jei ką domina plačiau apie tenisą Kaune, tai yra internetinis puslapis, čia dar jis tik pradėtas kurti, bet sekit informaciją

KAUNO TENISO KLUBAS
Atsakyti
Ar dar yra likusiu, kas domisi lauko tenisu Vilniuje. Ieskau partneres??? smile.gif
Atsakyti

Sveikos sportininkės mirksiukas.gif

gal ką sudomins sportinė apranga, užsukit į mano temą ( nuoroda mano paraše ) 4u.gif

Įmetu kelias nuorodas ( kainos gerokai mažesnes nei mūsų parduotuvėse ) :
Šiuo metu išpardavimas iki - 75 % bigsmile.gif
user posted image

SPORTO PREKĖS MOTERIMS

SPORTO PREKĖS VYRAMS

SPORTO AVALYNĖ MOTERIMS

SPORTO AVALYNĖ VYRAMS

SPORTO APRANGA MERGINOMS

SPORTO AVALYNĖ JAUNIMUI

SPORTO PREKĖS VAIKIUKAMS

ADIDAS

NIKE

PUMA

Geros dienos visoms mirksiukas.gif

Jei kils kokių klausymų užsukit į mano temą , arba rašykit į až smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Kaune stalo tenisą galima pažaisti Undineje, Jonavos g., t. p. galima išsinuomoti raketes ir kamuoliukus. Kaina laaabai maža, nepamenu, gal 5 lt val. Aplinka nemaloni, tamsu labai...gal kitur yra maloniau, tačiau aš nežinau...

Noriu išmėginti lauko tenisą. Padėkit:
1. Ar būtina turėti savo raketę?
2. Jei treniruosiuos su treneriu, tai ar būtina turėti partnerį? Kitaip sakant, ar galiu eit viena?
3. Kaip vyksta treniruotė su treneriu? Visą valandą žaidi su juo, ar?..
4. Kaip supratau, man valanda tokio treniruotes kainuotų apie 50 lt?
Dėkoju smile.gif
Atsakyti
kaunietės, kur galima pažaisti lauko tenisą? anksčiau buvo galima oranžiniam teniso centre, bet jį jau seniai panaikino. o ten buvo gana gerai ir raketės duodavo smile.gif
Atsakyti
o kaip vilniuj ismokt zaist tenisa ir kur pigiau?svajojame kiekviena minute apie ji,bet kad kainos kandziojasi...
Atsakyti
Na taip Vilniuje kainos ne pacios maziausios.
Aikstele jei normalesnis laikas apie 60 LT valandai
Trenere 50 LT.
Pramokus galimabandyti jau be treneres tai zmogui iseitu 30 LT, pramoga ir sportas to verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dita9 @ 2008 01 28, 00:06)
Labas smile.gif

Kaune stalo tenisą galima pažaisti Undineje, Jonavos g., t. p. galima išsinuomoti raketes ir kamuoliukus. Kaina laaabai maža, nepamenu, gal 5 lt val. Aplinka nemaloni, tamsu labai...gal kitur yra maloniau, tačiau aš nežinau...

Noriu išmėginti lauko tenisą. Padėkit:
1. Ar būtina turėti savo raketę?
2. Jei treniruosiuos su treneriu, tai ar būtina turėti partnerį? Kitaip sakant, ar galiu eit viena?
3. Kaip vyksta treniruotė su treneriu? Visą valandą žaidi su juo, ar?..
4. Kaip supratau, man valanda tokio treniruotes kainuotų apie 50 lt?
Dėkoju smile.gif

Zinau, kad rakete galima isinuomoti, treneris valandai kainuoja apie 40 Lt. Manau, kad reikia poros, nebent siena musinesi mirksiukas.gif Treneris tik priziuri, bet nezaidzia ir pamoko, pataria.
Siaip as labai uzsidegusi buvau ir ieskojau partneres. Net beveik susiradau, bet kai paskaiciavom visas islaidas, tai kaina gan kosmine gavosi verysad.gif aiskteles nuoma labai brangi doh.gif Lauke kortai pigesni, bet tokiu atveju lieka tik vasara ir geros nelietigos dienos g.gif
Bet dar neatsisakiau vilties pazaisti teniso su kuo nors mirksiukas.gif vis dar labai labai noreciau.
Papildyta:
QUOTE(doufyl @ 2008 01 28, 01:51)
kaunietės, kur galima pažaisti lauko tenisą? anksčiau buvo galima oranžiniam teniso centre, bet jį jau seniai panaikino. o ten buvo gana gerai ir raketės duodavo smile.gif

va cia galvojau zaisti mirksiukas.gif
http://www.zalgiris-.../index.php?id=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barskuoleee: 06 vasario 2008 - 11:03