Sveikos , mokytojos
Su atėjusiomis arba artėjančiomis atostogomis
Turėsiu ir jau turiu didelę bėdą - dirbsiu su trimis klasėmis
Niekad taip neteko - o kitąmet - prašom.Gal kuri susimylėtų ir galėtų atsiųsti į až kaip tai turėtų atrodyti - tikiu, kad yra dirbusių tokiu variantu - mano klasės bus 1,2,4.Tai tokia mano bėda- iš anksto lenkiu galvą ir dėkoju tai, kuri padės.Ačiū
QUOTE(mamuke68 @ 2013 06 04, 12:38)
Sveikos , mokytojos
Niekad taip neteko - o kitąmet - prašom.Gal kuri susimylėtų ir galėtų atsiųsti į až kaip tai turėtų atrodyti - tikiu, kad yra dirbusių tokiu variantu - mano klasės bus 1,2,4.Tai tokia mano bėda- iš anksto lenkiu galvą ir dėkoju tai, kuri padės.Ačiū 
žiauru
O aš sužinojau, kad turėsiu 28 pirmokėlius
QUOTE(mamuke68 @ 2013 06 04, 13:38)
Sveikos , mokytojos
QUOTE(GEG @ 2013 06 04, 18:05)
O tai kodel nedaro dvieju klasiu?
QUOTE(GEG @ 2013 06 04, 17:05)
Užjaučiu

[/quote]
Labukas, manau, geriau viena klasė ir 30 vaikų. nei jungtinės klasės. Turiu dvi ir tai stogas važiuoja, lekiu atostogauti kuo greičiau, o 3 -
[/quote]
Labukas, manau, geriau viena klasė ir 30 vaikų. nei jungtinės klasės. Turiu dvi ir tai stogas važiuoja, lekiu atostogauti kuo greičiau, o 3 -
Tai jau nusižengimas ugdymo planui. Ar tikrai taip gali būti?
[quote=viga,2013 06 04, 19:26]

[/quote]

[/quote]
visai nieko kai pripranti, išmoksti ir randi savo stilių bei metodus. Dar gerai pagalvočiau ar 30 ar trys jungtinės ir 10
[/quote]
[/quote]
QUOTE(R.@usra @ 2013 06 04, 18:26)
Pas mus tai oficialiai rugsėjo 1 buvo 24, o paskui įrašė kaip naujokus, su šv.skyrium suderino ir viskas ok
Aš irgi dirbu su 3 klasėm - nėra taip baisu kaip atrodo
Iš pradžių žiauriai atrodo, bet kai įpranti, tikrai nėra taip sunku. Labai vargina popierizmas, jo 3 kartus daugiau
, o naudos nėr
Aš guodžiuosi tuo, kad dirbčiau nors su 4 klasėm, kad tik būtų vaikų
Pas mus dabar tokia situacija
QUOTE(R.@usra @ 2013 06 04, 19:26)
Pas mus tokia pati situacija. :gun_rifle:Kauno rajone -"TAUPYMAS"