Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogų palikti randai

O kaip išnaikinti jei tie randeliai yra ant blauzdų? unsure.gif Jau nebežinau ką daryti...
Gal turite kokių patarimų? unsure.gif
Iškart labai dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2013 05 29, 16:57)
Dar pries pora metu buvo aktuali tema. Dabar griztu pasakyt, kad nedariau nieko. Laikas uzgyde visus randelius.  smile.gif

Geros zinios-terminas pora metu gijimui bigsmile.gif biggrin.gif
Placiau gal butu galima- kiek laiko bere spuogais, ka daret kad praejo, kokias priemones naudojot kai bere ir kai praejo spuogai? rolleyes.gif
Atsakyti
Aš įsigijau taip visų išgirtą dermatix ultra, žiūrėsim kaip bus, jau porą sav. teplioju. Tik nerandu info ar galiu saulėje degintis kai jį naudoju g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkiux @ 2013 05 24, 21:14)
Randams padeda hialiuronas, sraigiu sekretas, vit C.Cia mano isbandyti. Kartu jie ir balina raudonas demeles. Kelis kartus lankiausi criostamp proceduroje, per pusmeti buvau 3 kartus, cia randeliams po spuogu lyginti. Labai skaudi procedura, is pradziu bado adatelemis, paskiau iveda koncentratus i oda salciu. Oda gauna stresa ir pradeda gynyba - regeneruojasi ir lygeja oda. Mano randeliai nedideli idubimai, padidejusios poros. Zinoma, odele turi buti apgijusi. Pamazu pradeda matytis ilgai laukti rezultatai smile.gif

Cia idejau nuoroda, kaip ta procedura atlieka:
http://www.youtube.c...h?v=cCMa-YbP2pY

Zinoma, del kiekvienu randeliu geriausiai pasikonsultuoti su kosmetologe arba gydytoju.

Na idomu . smile.gif

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2013 05 29, 16:57)
Dar pries pora metu buvo aktuali tema. Dabar griztu pasakyt, kad nedariau nieko. Laikas uzgyde visus randelius.  smile.gif

Oho kaip faina. smile.gif Gal galite placiau papasakoti ?

QUOTE(4puse @ 2013 06 05, 21:17)
Aš įsigijau taip visų išgirtą dermatix ultra, žiūrėsim kaip bus, jau porą sav. teplioju. Tik nerandu info ar galiu saulėje degintis kai jį naudoju  g.gif  g.gif

Turiu ir as ,bet kazkaip netepiau jo vistiek g.gif .Saulej tikrai negali degintis ,parasyta informaciniame lapelyje apie tai .
Atsakyti
QUOTE(bratze @ 2013 06 09, 10:15)
Na idomu . smile.gif
Oho kaip faina. smile.gif  Gal galite placiau papasakoti ?
Turiu ir as ,bet kazkaip netepiau jo vistiek  g.gif .Saulej tikrai negali degintis ,parasyta informaciniame lapelyje apie tai .

Turbūt ne tą patį naudojate, nes informaciniame lapelyje tikrai nėra biggrin.gif paklausiau kosmetologės, sakė galima wink.gif))
Atsakyti
QUOTE(4puse @ 2013 06 09, 20:47)
Turbūt ne tą patį naudojate, nes informaciniame lapelyje tikrai nėra biggrin.gif paklausiau kosmetologės, sakė galima wink.gif))

O kaip jus ji naudojate ? Tiesiog tepate ten kur randeliai ir viskas ? Nes as jo nenaudojau bijodama poras uzkimsti g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ateinu ir as su savo bedelem..smile.gif turiu daaug randu ant zandu..smile.gif dar ir spuogu kartais isauga, bet jau nelabai daug, tai mastau apie randeliu ir demeliu gydyma ax.gif ka patartumete toms raudonoms-rudoms demems naikinti? blush2.gif apie gilius randus dar net neklausiu, pirmiausiai buciau laiminga, jei bent nesviestu raudoni zandai is toli nuo tu demiu doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Vikuute @ 2013 05 30, 22:56)
Nors ir negrazu sakyt kad smagu kai musu daugeja su tokia problema bet dziugu kad dalinates patirtim ir patarimais. Po valymo veido praejo pora geru savaiciu jei ne daugiau.......  doh.gif visokiu rupesciu pilna plius buvau vos nesuserganti tai maniau kad kokia bomba uzaugs bet tfiuuuu nea viskas  drinks_cheers.gif
Dienotvarke tai mazdaug tokia smile.gif
ryte -plaunu su muiliuku is juodojo purvo (ARAD firmos)
valau su toniku ( Uriage -hyseac ) pabaigiau mylimuka Biodermos vendeni  verysad.gif
toliau beoti haliurono serumas
ant virsaus jau kaip nuotaika ar poreikis pudra , nuo saules kremas ar drekinantis .
Vakare tas pats tik papildomai pasitepu kremu spuogiams dabar turiu Bioderma Global ...veliau manau grisiu prie AKN
pora kartu i savaite valanti kauke ir pylingas .
Ir naudoju toki Detox-kit ir ivairias arbatas zoliu , zuvu taukus , nakvisas ir cinka .
Kolkas laukiu ar bus nauju per vasara spuogu ir kaip atrodys randai nes kai kurie svieseja o keli jau zinau kad liks ir reikes koreguoti  cool.gif

Na o kaip jusu situacija?smile.gif ar padeda tas Detox-kit? bigsmile.gif auga toliau tie nenaudeliai ar ne? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keitlina: 10 birželio 2013 - 18:09
Na organizmas tai valosi tikrai ( visais budais ) smile.gif nenaudeliai iskyla bet kitokie nesulaukiu giluminiu tokie pavirsiniai juos lengvai po kaukes su kilpele nuvalau net nespausdama . Tiesa padaugejo inkstiru taciau jie lenda i pavirsiu ir kaip sakiau lengvai lauk issipraso smile.gif tik bijau dziaugtis kolkas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikuute @ 2013 06 11, 10:56)
Na organizmas tai valosi tikrai ( visais budais ) smile.gif  nenaudeliai iskyla bet kitokie nesulaukiu giluminiu tokie pavirsiniai juos lengvai po kaukes su kilpele nuvalau net nespausdama . Tiesa padaugejo inkstiru taciau jie lenda i pavirsiu ir kaip sakiau lengvai lauk issipraso  smile.gif tik bijau dziaugtis kolkas  mirksiukas.gif

Na gal dar trupuciuka palauksiu su tuo detox kit, nuo kito menesio pradedu gerti kt, tai nenoriu visko iskart rolleyes.gif bet butinai parasykite kaip jums sekasi po ilgesnio detox kit vartojimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 06 04, 11:19)
Geros zinios-terminas pora metu gijimui  bigsmile.gif  biggrin.gif
Placiau gal butu galima-  kiek laiko bere spuogais, ka daret kad praejo, kokias priemones naudojot kai bere ir kai praejo spuogai?   rolleyes.gif

Oi merginos, kiek as cia sedejau prie SM, ieskojau tu budu kaip po galais panaikint tuos nelemtus spuogus.
Esu cia ir daug rasius, bet jau seniai...sparciai keiciasi temos, nares. Pati nezinau, kas sikart mane uzkabino ir vel cia uzsukt. Smalsumas... ax.gif

Viskas prasidejo nuo to, kad man viena diena tiesiog UZKNISO ziuret i savo dar jauna (25m), bet man jau tapusi bjauru veida. doh.gif Viena spuoga keite kitas. Randelis ant randelio. Is pradziu nusetas jais buvo tik smakras, veliau plito per zandus... Spuogai giluminiai, skausmingi. Niekada nei paauglystej, nei veliau ju neturejau, taciau po pirmo vaikelio gimimo- veido oda drasiskai pasikeite. Darau isvadas - hormonai+stresas.
Taciau viena (kaip dabar atsimenu) ziurejau i veidrodi ir zliumbiau krokodilo asarom. Kodel man taip? Atsibodo aiskintis artimiesiems, kurie mane pamatydavo ir pradedavo zarstyti patarimus, atsibodo mamos klausimai:"Nu kas tau su veido oda pasidare?" blink.gif
Nusprendziau kazka keisti. Kadangi daug laiko neturiu, o labai megstu plestis, tai pabandysiu trumpai papunkciui:
1. VANDUO. Zymus jo kiekio padidinimas. Ryte pirmas dalykas atsikelus - stikline vandens (isilasinu citrinos). Dienos begyje - kai tik prisimenu - isgeriu. Pries valgi - isgeriu.
2. Vakarais stovint duse veida minute-kita prausiu/masazuoju/sveiciu tokio tipo sepeteliu (prausiklis ne taip svarbu). Labai sumazejo inkstiru. Kilpele jiems valyti praktiskai guli nenaudojama jau ilgai.
user posted image
3. Nakciai ir ryte - poru nekemsantis maitinamasis, ar drekinamasis kremas. As savaji radau.
4. Neliesti, nekrapstyti, nedraskyti veido.
5. Reguliariai daromos purvo/molio kaukes.
6. Mano asmeninis atradimas - NAKVISU ALIEJUS. Ji geriau kartu su cinko papildais (teigiama, gydo randelius, padeda kovoti su spuogais). Geriau minimum tris menesius. Pradejau pastebeti rezultatus.

Nakvisu alieju geriu daznai, su pertraukom. Negeriau antro nestumo metu, negeriu ir dabar, kol maitinu. Taciau tie patys 5 punktai islieka stabiliai.

Nieko mandro, ar ne? Nieko mandro... ax.gif

Nepatingejau, iskarpos is "negrazaus" laikotarpio. Gal kazkam pasirodys, kad nebuvo ta mano situacija tragiska, bet tragiskiausias nuotraukas isvis esu istrynusi. Cai jau kas liko, ka radau...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ir dabar (sunku tai atspindeti nuotraukose, o be to reiketu atidziau paieskoti, bet - man spuogu praktiskai nebekyla VISAI, randeliai kur ne kur - bet vargiai matomi)
user posted image
user posted image

Nuotraukos TIKRAI neretusuotos. Darytos menesio laikotarpyje. Nu OK, OK. Ant odos uztepta siek tiek megiamos krem pudros (nestipraus maskavimo). Bet ji naudota ir pirmose nuotraukose, tad... 4u.gif

Kas man padejo - nesu tikra. Per ta laika spejau isnesiot antra vaikeli. Bijojau ir vel sugriztancio "kosmaro", taciau to nebuvo..ir tikiuosi nebebus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 11 birželio 2013 - 21:21
Zuzi Soka is tavo punkciuku manau kad tau padejo, nes ir man padejo biggrin.gif citrina+vanduo rytais! Visom apie si stebukla pasakoju, bet nelabai kas tiketi nori manimi biggrin.gif
Kazkurioj temoj skaiciau, kad tau TBS arbatmedzio serija atradimas buvo? vis dar taip ir yra? 4u.gif
ko nedaryciau, tai sepetuku nesveisciau veido, kakziap per siurkstu man rodos blush2.gif
Atsakyti
Zuzi Soka thumbup.gif pasinaudosiu patarimu del citrinos nes vandens tai kieki padidinau tikrai keistai troskina nuo to detox kito g.gif O del tu klausimu tipo kas cia tau yra tai doh.gif ir visi su savo patarimais tepk ta ana nevalgyk to ano - tipo nieko nebandziau nedariau ir tt . O del sepetelio tai geras budas suaktyvinti kraujotaka kad randukai masazuotusi - kaip tik ieskau kokio optimalaus dydzio nes nei eurokose nei maxej nerandu aplink namus ner smile.gif
Atsakyti