Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogų palikti randai

Spuogų ir randų nuo jų turiu sočiai, bet kiekvieną birželį prisimenu vienos turinčios gyvenimo patirtį ir save labai prisižiūrinčios damos patarimą: darže nuskintą braškę pirmiau dedi ne į burną essen.gif , o ant veido smile.gif
Patikėkit - veikia. Per braškių sezoną veido oda labai suvienodėja, randeliai sunyksta. Aišku, pasitikiu tik savom braškėm irnesakyk.gif

P.S. nono.gif tik nesirodykit namiškiam su braškėm išteptu veidu, priepuolį įvarysit - veidas atrodo kaip su nulupta "skūra" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 06 11, 22:45)
Zuzi Soka is tavo punkciuku manau kad tau padejo, nes ir man padejo  biggrin.gif  citrina+vanduo rytais! Visom apie si stebukla pasakoju, bet nelabai kas tiketi nori manimi  biggrin.gif
Kazkurioj temoj skaiciau, kad tau TBS arbatmedzio serija atradimas buvo? vis dar taip ir yra?  4u.gif
ko nedaryciau, tai sepetuku nesveisciau veido, kakziap per siurkstu man rodos  blush2.gif

Sepetukas toks neitiketinai svelnus.Svelnesnis nei iprastiniai "pylingai", nors taip ir neatrodo. Su prausiklio putomis - isvis super. Naudoju kasvakara jau ne vieneri metai. I negyvenama sala pasiimciau. biggrin.gif Labai puikiai masazuoja veida. Oda parausta, taciau ji nesijaucia "subraizyta", puikiai sugeria krema. Jokiu sveitikliu nebenaudoju, o odos spalva zymiai lygesne, jaunesne. laugh.gif

TBS arbatmedzio linija - taip, man puiki. Ypac kauke ir tonikas. Jau seniai nepirkau, aciu, kad priminei. bigsmile.gif
Atsakyti
Zuzi_Soka sakykite, kokias Jus priemones naudojate veidui?
Atsakyti
Dienai nepakeiciami sie:
user posted image
user posted image

Dead Sea Spa Magic gamina taip pat man puiku naktini maitinamaji krema, bei veido kauke.

Kartais nakciai ant dregnos odos naudoju nerafinuotus aliejukus. Vynuogiu kauliuku, kokosu.

Oda siaip riebi, linkusi kimstis. Su siom priemonem to isvengiu. Na o is dekoratyvines sios dvi man geriausios (nuotraukos ne mano):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 06 11, 14:54)
Na gal dar trupuciuka palauksiu su tuo detox kit, nuo kito menesio pradedu gerti kt, tai nenoriu visko iskart rolleyes.gif  bet butinai parasykite kaip jums sekasi po ilgesnio detox kit vartojimo  bigsmile.gif

Kas cia per daigtas tas detox kit ? g.gif

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2013 06 11, 21:17)
Oi merginos, kiek as cia sedejau prie SM, ieskojau tu budu kaip po galais panaikint tuos nelemtus spuogus.
Esu cia ir daug rasius, bet jau seniai...sparciai keiciasi temos, nares. Pati nezinau, kas sikart mane uzkabino ir vel cia uzsukt. Smalsumas... ax.gif

Oho kaip faina . drinks_cheers.gif Tikrai paguodzianti istorija . smile.gif Begsiu ryt sepetuko ieskoti ,nes viska kitka vykdau ir as . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 06 12, 10:45)
citrina+vanduo rytais! Visom apie si stebukla pasakoju, bet nelabai kas tiketi nori manimi  biggrin.gif

kiek laiko reikia gerti vandeni su citrina, kad pasimatytu rezultati? geriu ir niekaip nesulaukiu to vau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 06 12, 09:47)
kiek laiko reikia gerti vandeni su citrina, kad pasimatytu rezultati?  geriu ir niekaip nesulaukiu to vau smile.gif

Ilgai..o ir to gali nepakakti. Manau, man padejo nakvisos - sureguliavo hormonus, uztad nebebere smakro. O vanduo padeda drekinti oda is vidaus, plauna slakus - tas laabai atsispindi odoje. Rytine kamb.temp stikline vandens su citrina labai padeda issivalyt zarnom - niekas neuzsistovi, o tai visiem zinoma - zarnyno veikla taip pat atspindi kas? Veido "skuryte". laugh.gif
Sepetukas (natraliu seriu) labai prisideda prie svaresniu poru, lygesnes veido odos. Visa tai sudejus ir pavyko ziurint i veidrodi jaustis gerai. I gatve drasiai galiu eit be pudros. O ir metu man visad duoda maziau nei yra. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2013 06 12, 17:32)

Ar naudojat krema nuo saules? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 06 19, 01:24)
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2013 06 12, 17:32)

Ar naudojat krema nuo saules? 4u.gif

Veidui specialaus - ne. Tiesiog vasara renkuosi dienini su SPF. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2013 06 19, 17:42)
Veidui specialaus - ne. Tiesiog vasara renkuosi dienini su SPF. mirksiukas.gif

Gal galit parasyt, koki naudojat? Nes man kol kas visi kremai su SPF kemsa poras verysad.gif
Atsakyti
Man labai patinka Rasos . Nekemsa poru, neriebina taciau puikiai drekina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 20 birželio 2013 - 16:55
Sveikos 4u.gif nuo randeliu ir demeliu veidui naudoju stai toki dalyka is histomer https://www.google.l...i...asp;200;200. cia grynas vitaminas c, tepu vakare pries miega, pries iprasta krema (arba tada kai bunu namuose, na kuo dazniau, tuo geriau) is tikruju veiksmingas, jis man padejo issigydyt randukus po rakutano, deja teko antra kursa jo gert ir dabar vel naudoju vitamina c, nes ir vel randeliu atsirado. sitas serumas man islygino veida per mazdaug 2-3menesius smile.gif
o del braskiu kaip kazkas rase- taip pat labai gerai patrinti jomis veida, mano kosmetologe ta pati rekomenduoja smile.gif geriau uz bet kokius kremus veikia grynas produktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgleG: 22 birželio 2013 - 09:22