Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrus draugiškų planiukių kolektyvas

QUOTE(kas_namelyje_gyvena @ 2013 08 10, 10:17)
laukiam, jau tuoj tuoj  mirksiukas.gif

man vis ko toliau atrodo, kad bus mergyte, mergeles zenklu. Nors ispradziu labai norejau kad butu liutas, nes veziuka jau turiu viena doh.gif

Pirma pernesiojau 10d. g.gif
tik nenoriu gultis i patalogini, nes su pirmu pasigulde stebejimui. o dar man maziu palikti sunku bus tiek dieneliu doh.gif

1skambutis ar dar namie ax.gif kazkodel ne taip domisi kaip per pirma nestuma g.gif
Papildyta:
QUOTE(kas_namelyje_gyvena @ 2013 08 10, 10:17)

o pas jus kas pilvelyje gyvena ? blush2.gif (kazkaip neinsidemejau)
Atsakyti
Kristynka, as turiu liuta biggrin.gif irgi labai norejau, dabar pakovot su tuo liutu reikia biggrin.gif , nes gi bando parodyt, kas yra bandos vadas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2013 08 10, 11:28)
Kristynka, as turiu liuta  biggrin.gif irgi labai norejau, dabar pakovot su tuo liutu reikia  biggrin.gif , nes gi bando parodyt, kas yra bandos vadas  lotuliukas.gif

nu as ir mastau, jei bus mergyte ir jei bus vyro isrinktu varduku. tai bus stipri damuke wub.gif kaip sakai, paskui kovoti turesiu doh.gif
Papildyta:
kaip jums toks tetulytes pasisakymas. blink.gif dar turi mergyte pagimdyti, nes kitaip nepriiimsim.
pagalvojau, koks tau skirtumas nei tu augysi, nei tu mociute tuo labiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 08 10, 10:58)
o pas jus kas pilvelyje gyvena ? blush2.gif  (kazkaip neinsidemejau)

dar nežinom, žiūrės tik 18-20 sav....
Atsakyti
Kaip suprast "nepriimsim", jus pas ja gyvenat? Jei ne, tai sakyk, o mes pas jus nei nevaziuosim irnesakyk.gif , kaip ji tau, taip ir tu jai mirksiukas.gif Nu man tie "turi pagimdyt ta, jum dabar butinai reikia berniuko/mergaites", tai pritrenkia doh.gif , atrodo nuejai i parde ir nusipirkai fool.gif
Atsakyti
QUOTE(kas_namelyje_gyvena @ 2013 08 10, 11:40)
dar nežinom, žiūrės tik 18-20 sav....

o nuojauta turi ?
as sudejau i lovyte sunelio melsvas apsaugeles, balta su melynu baldakima. bet mastau prikabinti raudona kaspina ant baldakimo biggrin.gif

QUOTE(☼Granola☼ @ 2013 08 10, 11:44)
Kaip suprast "nepriimsim", jus pas ja gyvenat?

negyvenam. as supratau, taip kad nemylesim, nelaukiami jei bus sunelis.
bet istiesu pasake uzsakyma 9men biggrin.gif cia ne parde biggrin.gif
Atsakyti
mano liniuote baiges, katinukas slepiasi doh.gif o jokiu zzenklu kad zadu gimdyti nera doh.gif

Ejau siandien toniuku uzsirasyt, tai gyd serga, o niekas daugiau nepavaduoja. doh.gif
Tai uzejau pas savo gine, pasiliko dar iki pirmadienio (nors gine pasake, kad tikriausiai paskutini karta matomes,o as sakau: tikriausiai kad gal ne biggrin.gif
jei iki pirmadienio dar busiu komplekte 2in1, duos siuntima i pasirinkta ligonine stebejimams.

Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Grįžtu pas jus atgal. Ar priimsit ?
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2013 08 13, 10:58)
Sveikos merginos smile.gif Grįžtu pas jus atgal. Ar priimsit ?

priimst tai priimsim 4u.gif , tik nelabai atpazistu blush2.gif

Kristynka, dar iki termino turi pora dieneliu, o jei pirmaji pernesiojai, tai ir sita yra tikimybe pernesiot 4u.gif , svarbu leliukas gerai jauciasi wub.gif , jau visai greitai susitiksit wub.gif
Atsakyti
Uzsukau i albumeli pasiziureti. Tikrai, kad jau visos supuoja savo mazylius, o cia kalbasi naujos moterys.
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2013 08 13, 16:01)
Uzsukau i albumeli pasiziureti. Tikrai, kad jau visos supuoja savo mazylius, o cia kalbasi naujos moterys.

Ar nesi kartais pasikeitusi nick'o? Nes jei turi fotki prisijungimo duomenis, tai esi is temos senbuviu bigsmile.gif Dar ne visos supuoja, yra ir besilaukianciu, ir planuojanciu mirksiukas.gif , tik siaip tema prigesus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2013 08 13, 13:30)
Kristynka, dar iki termino turi pora dieneliu, o jei pirmaji pernesiojai, tai ir sita yra tikimybe pernesiot  4u.gif , svarbu leliukas gerai jauciasi  wub.gif , jau visai greitai susitiksit  wub.gif

Mano gine, liepe penktadieni ateiti pas ja i kita ligonine, kur ji ten dirba. bet sako ateik jei iskils klausimu, neaiskumu....
liepe iteiti "slapta" kad nereiktu moketi uz konsultacijas i kasa...
Labai noreciau nueiti, paziuretu echo, toniukus, butu aisku ir man ramiau g.gif
bet ka cia dar sugalvoti ? biggrin.gif
nes paskui tik pirmadieni eisiu ir duos siuntima jau
Atsakyti