Savas angelas,sveikinu

QUOTE(savas angelas @ 2013 07 28, 19:40)
as irgi turiu naujienu pries 2 savites pagimdziau suneli biski paskubejo 34 savaiteles buvo. 2 savaites pragulejom ligoninei penktadieni tik gryzom dabar apsiprantam po biski.
sveikos
sveikinimai sulaukus mažo stebuklėlio

mes jau trečiadienį atšokom vestuves

kaip merginos laikotes ?
vel karsciai
Vyro sesuo jau pernesiojo, 26d buvo terminas, bet nakti pradejo kraujuoti truputi nuleke i krikscioniskas padare echo ir po sitiek slapukavimo suzinojo kad jie tures berniuka
bet viskas gerai, isleido namo, liepe dar vis lankytis patikrinimams
o as vis nezinioje
vieni sako berniukas bus, kiti mergaite
jau ir paciai labai smalsu, kas ten pilvukyje gyvena
dar eisiu pas gine 14d. ziuresim ka sakys, jauciu kad po tos savaites savaitgalio issius i ligonine jei niekas nevyks pas mane.
5d isvyksta vyras, tai turbut ir nesuspesiu issigimdyti, ar bent jau pradeti gimdyt
pokolkas skambuciiai, sms dar neplusta ar vis dar negimdau, tai reiskias dar anksti
vel karsciai

Vyro sesuo jau pernesiojo, 26d buvo terminas, bet nakti pradejo kraujuoti truputi nuleke i krikscioniskas padare echo ir po sitiek slapukavimo suzinojo kad jie tures berniuka

o as vis nezinioje

dar eisiu pas gine 14d. ziuresim ka sakys, jauciu kad po tos savaites savaitgalio issius i ligonine jei niekas nevyks pas mane.

5d isvyksta vyras, tai turbut ir nesuspesiu issigimdyti, ar bent jau pradeti gimdyt

pokolkas skambuciiai, sms dar neplusta ar vis dar negimdau, tai reiskias dar anksti

Savas angelas sveikinu
Kokio dydžio, svorio gimė lelius?
Kristynka, jau tuoj ir tavo laikas bus

Kokio dydžio, svorio gimė lelius?
Kristynka, jau tuoj ir tavo laikas bus
QUOTE(☼Granola☼ @ 2013 07 29, 19:13)
Kristynka, tai vyras nebus, kai pasigimdysi leliuka? Liudna tau vienai su vaikuciais bus 

Nu jei iki 5d niekas neivyks, tai nebus

vyresnelis be tecio niekur nesitraukia

Sakau liniuotes katinukas lipa ant rozinio batuko, tai gal ruosti rozinius batukus

QUOTE(☼Granola☼ @ 2013 07 29, 21:02)
visaip gali buti, priklauso nuo darbo.
2012m gryzo spalio 30d., 2011m gryzo rugsejo viduryje. Tai kaip darbu bus tiek ir bus.

as tai vis atsimindama tase pasipildau. pries isvykstant vyras lovyte sutvers, labai jau nori sunelis ja tvert vis teti tempia tverti, bet sakau dar spesim paskui apdulkes man viskas

dauguma cia musu tai dingsta tai parsiranda jau ne tik su pilvuzais bet ir su leliukais, mamos saunuoles
savas angelas dideliausi sveikinimai
dabar kai turesi laiko klok man viska ka darei ka ir man daryt kad gauciau berniuka, ar taikei kokius budus ar planuotai neplanuotai maziukas atbego
kai visom cia grasinau kad darytu nd 12 c.d. jei nori panos, kuri paklause prisipazinkit, kuri neatidyrbo pagal grafika,a

savas angelas dideliausi sveikinimai

kai visom cia grasinau kad darytu nd 12 c.d. jei nori panos, kuri paklause prisipazinkit, kuri neatidyrbo pagal grafika,a

man tai artėja O ir nežinau kaip elgtis - dvejones vis. bandyti pagauti berniuką ar neplanuoti.
nežinau - noriu vaiko ar ne. vieną dieną noriu, kitą jau nebenoriu.
QUOTE(vikta @ 2013 08 01, 11:28)
man tai artėja O ir nežinau kaip elgtis - dvejones vis. bandyti pagauti berniuką ar neplanuoti.
ot problema, imi darai, gimdai ir augini

Geriau gailėtis, kad kažką padarei negu graužt nagus visą gyvenimą dėl praleistos progos

QUOTE(rugsėjė @ 2013 08 01, 11:24)
ot problema, imi darai, gimdai ir augini
Geriau gailėtis, kad kažką padarei negu graužt nagus visą gyvenimą dėl praleistos progos