Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrus draugiškų planiukių kolektyvas

Savas angelas,sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(savas angelas @ 2013 07 28, 19:40)
as irgi turiu naujienu pries 2 savites pagimdziau suneli biski paskubejo 34 savaiteles buvo. 2 savaites pragulejom ligoninei penktadieni tik gryzom dabar apsiprantam po biski.

sveikos
sveikinimai sulaukus mažo stebuklėlio wub.gif wub.gif aukit stiprūs ir dideli 4u.gif

mes jau trečiadienį atšokom vestuves thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kaip merginos laikotes ?
vel karsciai doh.gif

Vyro sesuo jau pernesiojo, 26d buvo terminas, bet nakti pradejo kraujuoti truputi nuleke i krikscioniskas padare echo ir po sitiek slapukavimo suzinojo kad jie tures berniuka wub.gif bet viskas gerai, isleido namo, liepe dar vis lankytis patikrinimams smile.gif

o as vis nezinioje biggrin.gif vieni sako berniukas bus, kiti mergaite biggrin.gif jau ir paciai labai smalsu, kas ten pilvukyje gyvena wub.gif
dar eisiu pas gine 14d. ziuresim ka sakys, jauciu kad po tos savaites savaitgalio issius i ligonine jei niekas nevyks pas mane. doh.gif
5d isvyksta vyras, tai turbut ir nesuspesiu issigimdyti, ar bent jau pradeti gimdyt biggrin.gif
pokolkas skambuciiai, sms dar neplusta ar vis dar negimdau, tai reiskias dar anksti biggrin.gif
Atsakyti
Savas angelas sveikinu 4u.gif 4u.gif
Kokio dydžio, svorio gimė lelius?

Kristynka, jau tuoj ir tavo laikas bus
Atsakyti
Kristynka, tai vyras nebus, kai pasigimdysi leliuka? Liudna tau vienai su vaikuciais bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2013 07 29, 19:13)
Kristynka, tai vyras nebus, kai pasigimdysi leliuka? Liudna tau vienai su vaikuciais bus  4u.gif

Nu jei iki 5d niekas neivyks, tai nebus verysad.gif nes ir taip beveik jau menesi tevelis su mumis. bet gryzo reikalu pilna, auto tvarke, nes ka as moteris su pilvu nelabai zinau meistru biggrin.gif tai laksto laksto vyras, tai nelabai yra laiko pabut kartu, si savaite jau laisvesne thumbup.gif
vyresnelis be tecio niekur nesitraukia wub.gif grazu ziureti, bet graudu matyti kai skiriasi jie doh.gif

Sakau liniuotes katinukas lipa ant rozinio batuko, tai gal ruosti rozinius batukus g.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 07 29, 18:55)
Nu jei iki 5d niekas neivyks, tai nebus verysad.gif 

O ar ilgai bus isvykes? 4u.gif
Del katinuko, tai visko gali but biggrin.gif , jau greitai suzinosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2013 07 29, 21:02)
O ar ilgai bus isvykes?  4u.gif

visaip gali buti, priklauso nuo darbo.
2012m gryzo spalio 30d., 2011m gryzo rugsejo viduryje. Tai kaip darbu bus tiek ir bus. smile.gif
as tai vis atsimindama tase pasipildau. pries isvykstant vyras lovyte sutvers, labai jau nori sunelis ja tvert vis teti tempia tverti, bet sakau dar spesim paskui apdulkes man viskas doh.gif bet sia savaite jau surengsim.
Atsakyti
dauguma cia musu tai dingsta tai parsiranda jau ne tik su pilvuzais bet ir su leliukais, mamos saunuoles 4u.gif
savas angelas dideliausi sveikinimai 4u.gif dabar kai turesi laiko klok man viska ka darei ka ir man daryt kad gauciau berniuka, ar taikei kokius budus ar planuotai neplanuotai maziukas atbego blush2.gif
kai visom cia grasinau kad darytu nd 12 c.d. jei nori panos, kuri paklause prisipazinkit, kuri neatidyrbo pagal grafika,a biggrin.gif
Atsakyti
man tai artėja O ir nežinau kaip elgtis - dvejones vis. bandyti pagauti berniuką ar neplanuoti.
nežinau - noriu vaiko ar ne. vieną dieną noriu, kitą jau nebenoriu.
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2013 08 01, 11:28)
man tai artėja O ir nežinau kaip elgtis - dvejones vis. bandyti pagauti berniuką ar  neplanuoti.
nežinau - noriu vaiko ar ne. vieną dieną noriu, kitą jau nebenoriu.

ot problema, imi darai, gimdai ir augini biggrin.gif
Geriau gailėtis, kad kažką padarei negu graužt nagus visą gyvenimą dėl praleistos progos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 08 01, 11:24)
ot problema, imi darai, gimdai ir augini  biggrin.gif
Geriau gailėtis, kad kažką padarei negu graužt nagus visą gyvenimą dėl praleistos progos  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pritariu, pagalvok, kai praeis keli metai, ar negraus kirminas, kad tada nepabandei mirksiukas.gif O kad nerimauji, abejoji, tai normalu, juk vaikucio planavimas rimtas zingsnis 4u.gif , bet jei tas noras vis islenda, tai vadinasi yra sirdy vietos dar vienam zmoguciui wub.gif
Atsakyti