QUOTE(Jautruolė @ 2013 05 25, 22:33)
Maikut> net nežinau ką parašyti, vis tryniau ir tryniau reikalingus žodžius, bet neradau...Laikykis, mergyt...
QUOTE(Grim @ 2013 05 26, 10:45)
Maika... Sunku rast tinkamų žodžių. Linkiu tau daug stiprybės

QUOTE(Glamour @ 2013 05 28, 15:44)
aš jokiais moksliniais tyrimais pagryst tokios nuomonės negaliu, bet tikiu, kad tepliojimai gali būti susiję su hormonų svyravimais. Jei ne tepliojimai, tai kokie kitokie požymiai gali atsirasti. Todėl rekomenduočiau pagerti bent žolytes hormonų reguliavimui.
Tai bromocriptino negeriu tik laikinai, kelias savaites
QUOTE(Jautruolė @ 2013 05 30, 10:45)
Jurmarta, Maika> kaip jūs?
Taip pat niekaip...
Galvoju kad liko viena IUI. Bus šešios išnaudotos. Tada galiu sau leisti vieną IVF. Ir viskas. Visiškas viskas. Bijau darytis šeštą IUI, nes bus išnaudotas dar vienas šansas. Skaičiuoju kad juos turiu tik du.
Dar galvoju kad įdomiai čia gaunasi. Kartais žmonės serga, geria vaistus, kad jaustųsi geriau. O čia atvirkščiai - buvau sveikas žmogus, kol nesugalvojau pastoti... Ir tapau kažkokiu ligoniu... Pasirodo ten truputį negerai, ten negerai, ir dar ten ne visai tvarkoj... O jaučiausi gerai... Dabar reikia gerti vaistus nuo kurių jaučiuosi blogiau. Argi tai gydymasis..?
Nelabai nesuprantu, kur dingo ta linksmoji maika, kurios buvo pilna visur

Kai prisimenu kaip anksčiau gyvenau, tai atrodo kad ten ne aš buvau... Viskas aukštyn kojom apsivertė... Nieko nebenoriu, niekas neįdomu...
QUOTE(jurmarta @ 2013 05 30, 11:51)
radau viena CRB kuris ..penkis kartus virsija norma!!

Paskaiciau,kad sis tyrimas rodo infekcija organizme..blyn,kur man jos dar ieskot?Kur ji tuno ta zaraza?
Bendrą kraujo tyrimą dareisi?
QUOTE(Glamour @ 2013 05 28, 15:44)
aš visgi sulaukiau savo mmm ir vakar startavom su stimuliacija IVF'ui
QUOTE(spinsa @ 2013 05 30, 14:22)
tam fronte judu toliau, jau nebe vezlio zingsneliais, kita savaite vaziuoju i susitikima su snaigiukais
Laikau kumščius už abi
Ir pati vis dažniau apie IVF pagalvoju

Nors nelabai ir tuo tikiu, nes nežinau kodėl turėtų pavykti...
QUOTE(zuzla @ 2013 05 31, 15:07)
jei pasitepu kremu, vsio, kaip buvau balta, taip ir lieku.
Ir vit.D nelabai gaminasi...
QUOTE(Tino @ 2013 05 31, 16:22)
aš tai dirbu juodai, ryt irgi dirbsiu visą dieną, žmones kankinsiu
užtat stogas važiuoja, jau net panikos priepuolaii prasidėjo vėl.
apie atostogas ir kažkokius malonumus nėra net kada galvot.
mmm vėl su kraujoplūdžiu šiandien

tai net visa drebėt pradėjau

ir ciklas 23 dienos

ką daryt?

pas mane ciklas 24 dienos, o mmm 1-2 dienos