Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Tino @ 2013 06 03, 16:47)
aš aišku atsiprašau, kad Jūsų ankstesnį susitarimą sujaukiau smile.gif bet aš vien į jį nevažiuočiau... tad siūlau pati.
na, matai, jau įsivaizduoju, kokia bus problema - visos dirba iki 17 ar 17,30val. ir kol dar atvažiuos, bus jau 18 ir vėliau... o aš jau 19val. turiu išlėkt. tai klausimas, ar beapsimoka ?  g.gif  kad taip kas anksčiau galėtų...

Manau su Zuzla tikrai galit susiderint anksciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 06 03, 16:47)
na, matai, jau įsivaizduoju, kokia bus problema - visos dirba iki 17 ar 17,30val. ir kol dar atvažiuos, bus jau 18 ir vėliau... o aš jau 19val. turiu išlėkt. tai klausimas, ar beapsimoka ?  g.gif  kad taip kas anksčiau galėtų...

na ir aš ~17 galėčiau, nes D.C. kelias ~16 val, paskui valgo, kol atvažiuotume, tai tiek ir būtų.
Atsakyti
Tino, kadangi tavo AŽ perpidyta, rašau čia mirksiukas.gif

kątik sužinojau, kad vyras savo mašiną rytoj į servisą atiduoda, taigi pasiims mano.. bet pasakiau, kad ketvirtadienį ir man, ir D.C. reik į polikliniką, tai nežinau, kaip jis susiderins mastau.gif
o susitikti galima kur senamiesty, prie aušros vartų rasti kokią kavinukę, nuo ten iki autobusų stoties 7 min pėsčiom smile.gif todėl merginos gali prisijungti po darbo, padalyvauti su Tino, ją išlydėti ir pratęsti pasisedėjimą drinks_cheers.gif juk smagiau, kai dalyvių daugiau nei dvi.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 03, 18:02)
Tino, kadangi tavo AŽ perpidyta, rašau čia mirksiukas.gif

kątik sužinojau, kad vyras savo mašiną rytoj į servisą atiduoda, taigi pasiims mano.. bet pasakiau, kad ketvirtadienį ir man, ir D.C. reik į polikliniką, tai nežinau, kaip jis susiderins mastau.gif
o susitikti galima kur senamiesty, prie aušros vartų rasti kokią kavinukę, nuo ten iki autobusų stoties 7 min pėsčiom smile.gif todėl merginos gali prisijungti po darbo, padalyvauti su Tino, ją išlydėti ir pratęsti pasisedėjimą drinks_cheers.gif juk smagiau, kai dalyvių daugiau nei dvi.

oi, atsiprašau - einu trint az blush2.gif
nu tai ok, laukiu, ar atsiras dar norinčių.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 02, 19:54)
maikut, jei aš pradėčiau skaičiuot financus, aš irgi niekur neišvažiuočiau.. davai mirksiukas.gif
Tenka skaičiuot verysad.gif Šiandien tyrimai+mamologas=300 Lt, rytoj Intaitė dar velniai žino kiek atsieis...

QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 03, 09:31)
Maika> suprantu tave dėl atostogų-aš irgi norėčiau, bet pinigai spaudžia ir dėl mažiuko bijau, kažin kaip ištverčiau karščius užsienyje?
4u.gif o karščių ir Lietuvoj užtenka ax.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 03, 13:06)
Maikut> siūlau ir tau pabandyt pas šią žolininkę apsilankyti prieš išnaudojant paskutinius du šansus, kaip tu juos įvardijai mirksiukas.gif
Aha, vis dažniau apie ją pagalvoju, dar va skaitau jurmartos atsiliepimus mastau.gif

Dėl susitikimo nežinau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2013 06 03, 18:44)
Dėl susitikimo nežinau...  blush2.gif

user posted image

o, Irėnčikas grįžo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2013 06 03, 18:44)
Tenka skaičiuot  verysad.gif Šiandien tyrimai+mamologas=300 Lt, rytoj Intaitė dar velniai žino kiek atsieis...

Dėl susitikimo nežinau...  blush2.gif

o tyrimų rezultatai bent jau geri?
ką čia galvot: arba nori, arba ne. jei ne, manau, irgi suprantama.

QUOTE(zuzla @ 2013 06 03, 21:00)
user posted image

assa.gif liuks. kaip kelionė? poilsis? pasimatom? kaip ten, nurašytųjų būrelis bus
Atsakyti

yess.gif
biggrin.gif
zdrastje mirksiukas.gif

QUOTE(Tino @ 2013 06 03, 21:11)
assa.gif liuks. kaip kelionė? poilsis? pasimatom? kaip ten, nurašytųjų būrelis bus

viskas daugiau negu super, jei ne paskutiniu dienu ivykiai unsure.gif papasakosiu, kai susitiksim, cia nenoriu biggrin.gif

as galiu ir treciadieni susitikt, tik plyyys ne prie ausros vartu. davai kur nors miesto centro apylinkese. Tino, pazadu tave nuvezt i stoti paskui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2013 06 03, 21:18)
viskas daugiau negu super, jei ne paskutiniu dienu ivykiai unsure.gif papasakosiu, kai susitiksim, cia nenoriu biggrin.gif

as galiu ir treciadieni susitikt, tik plyyys ne prie ausros vartu. davai kur nors miesto centro apylinkese. Tino, pazadu tave nuvezt i stoti paskui mirksiukas.gif

tik nepasakok, kol neatvažiuosiu biggrin.gif rodos išprašiau pas vyrą, kad būtų ~17 namie, tai bus ir mašina, ir laisvė papūgai laugh.gif

nu tai CUP'e arba Panoramoj g.gif ir Tino po pardes pavaikščios, ir man bus kur mašiną pasistatyt laugh.gif
Atsakyti

nu negąsdink.
jei nuveši, tai galiu bet kur. tik kad paskui priklausoma būsiu... aš savo renginį turėsiu Konstitucijos pr., paskui eisiu į Gedimino pr., būsiu alkana kaip žvėris (nors gal kur perkąsiu), taigi ateiti galiu kur tik pasakysit.
Atsakyti
blush2.gif

QUOTE(Tino @ 2013 06 03, 21:11)
o tyrimų rezultatai bent jau geri?

ką čia galvot: arba nori, arba ne. jei ne, manau, irgi suprantama.
Dar nežinau, šiandien tik medžiagą tyrimui paėmė, atsakymai trečiadienį-ketvirtadienį turėtų būti.

Ir norisi, ir nedrąsu blush2.gif Čia kažkurį ketvirtadienį kai planavot, tai buvau nusprendusi neiti. Šiandien jau nesu tokia tikra rolleyes.gif

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 06 03, 21:27)
nu negąsdink.
jei nuveši, tai galiu bet kur. tik kad paskui priklausoma būsiu... aš savo renginį turėsiu Konstitucijos pr., paskui eisiu į Gedimino pr., būsiu alkana kaip žvėris (nors gal kur perkąsiu), taigi ateiti galiu kur tik pasakysit.

mano pardės Gedimino pr. blush2.gif (M&S) o Panoraminės pardės tai ir Kaune yra. nu bet jei ten kas nors važiuoja, tai nuvažiuosiu...
Atsakyti