Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

Sveikos gyvos!

Nu pasakokit kaip susitikimas??? bigsmile.gif

Kur meskute ir maide pradingusios?

Atsakyti
sveikos, ko nemačiau mirksiukas.gif
nu ir pripliurpėt. tik nebūk visą dieną prie kompo, tai tuoj apie viską pradedat kalbėt.
QUOTE(maika @ 2013 06 05, 13:25)
Ryte pirma mintis atsibudus: "o gal neiti..."  doh.gif Na bet jau pasakiau, kad būsiu, reiškia būsiu pioneer.gif
Mėlyni džinsai, žalia tašytė - siūlau susitikti prie įėjimo į kavinę  biggrin.gif

nu ir ko dabar? labai baisu buvo ? biggrin.gif
o drabužių apibūdinimas tai jau per vėlai.... užtat iš pirmo karto ir nepažinau biggrin.gif

QUOTE(zuzla @ 2013 06 05, 14:26)
aš paimsiu fotiką, tik ar panos norės fotkintis laugh.gif

o tai kad nelabai ir klausei to noro ax.gif

QUOTE(jurmarta @ 2013 06 05, 15:40)
Na,jau ruosiates vakarui? biggrin.gif Mane jau parkes jama,kaip pries pirma pasimatyma lotuliukas.gif

nu bet visai fainai pasėdėjom, ane ? man patiko. vis bus smagiau įsivaiduot realų žmogų, su kuo bendrauju, o ne pramanytais vardais - labai jau nuasmenintai.
va prieš valandą jau buvau namie. dar ir padirbėt spėsiu. ir visai nepavargau per visą dieną. ir apsiprekinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 06 05, 22:22)
o tai kad nelabai ir klausei to noro  ax.gif

lyg ir paklausiau mastau.gif visai gerai išėjot tongue.gif

jeigu ką, tai padavėjas yra mūsų šeimos draugas smile.gif dėl to ir žinojau šią kavinę laugh.gif jei vis dėlto krikštysim D.C., tai norėtume, kad jis būtų krikšto tėvu.

vizualiai jūs man visos atitikot kaip įsivaizdavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 05, 22:35)

jeigu ką, tai padavėjas yra mūsų šeimos draugas smile.gif dėl to ir žinojau šią kavinę laugh.gif jei vis dėlto krikštysim D.C., tai norėtume, kad jis būtų krikšto tėvu.

nieko tokio, o tai kaip jau dabar tą nuotrauką gaut? g.gif

tai aš supratau, nes turėjai šnekos su juo smile.gif

įsivaizdavai pagal vakarykštį nupasakojimą ar dar ir anksčiau? aš tai nei vienos neįsivaizdavau, tik tave mačiau.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 06 05, 22:42)
nieko tokio, o tai kaip jau dabar tą nuotrauką gaut?  g.gif

įsivaizdavai pagal vakarykštį nupasakojimą ar dar ir anksčiau? aš tai nei vienos neįsivaizdavau, tik tave mačiau.

įdėjau į D.C. albumą. jei nori originalo, išsiųsčiau el. paštu smile.gif

iš anksčiau, kažkaip bendraujant vistiek įsivaizduoji, tai man maždaug ir atitikot smile.gif
Atsakyti
nu pagaliau dasikasiau karsta.gif

zuzla, idek fotke kur mes visos smile.gif

o as nieko neisivaizdavau, kas kaip atrodo lotuliukas.gif zuzla maciau fotkese, jurmarta irgi biggrin.gif
tai kad kaip ir ne tai svarbiausia wink.gif
pasibuvom, pasikalbejom, apziurejom viena kita lotuliukas.gif

Papildyta:
va prieš valandą jau buvau namie. dar ir padirbėt spėsiu. ir visai nepavargau per visą dieną. ir apsiprekinau  blush2.gif

tai tik dar karta irodo, kad svarbiausiai noras, o visa kita imanoma mirksiukas.gif

QUOTE(zuzla @ 2013 06 05, 22:35)

tikrai klausiia ax.gif

aha, seimos draugas biggrin.gif isigandai, kad zuzlinui uzstukalinsim biggrin.gif

mastau.gif as tai ne, na gal Tino siek tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2013 06 05, 23:09)
aha, seimos draugas biggrin.gif isigandai, kad zuzlinui uzstukalinsim biggrin.gif

jis nepavydus irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2013 06 05, 23:09)

o as nieko neisivaizdavau, kas kaip atrodo lotuliukas.gif zuzla maciau fotkese, jurmarta irgi biggrin.gif

Labs rytelis smile.gif Kur tu mane matei dabar galvoju blink.gif ...aaaa doh.gif gmail turbut? biggrin.gif Na lendu pas Zuzla fotkiu ziuret-jei dar pataikysiu slaptazodi-Alzheimeris,senatve-ner ka noret biggrin.gif
Atsakyti
nu ir ko dabar? labai baisu buvo ?  biggrin.gif
Buvo fainei ax.gif

QUOTE(zuzla @ 2013 06 05, 22:47)
iš anksčiau, kažkaip bendraujant vistiek įsivaizduoji, tai man maždaug ir atitikot smile.gif
drinks_cheers.gif man irgi atitiko, kaip pagal forumą įsivaizdavau žmogaus ekspresiją, tai panašiai ir mačiau smile.gif Kaip rašom forume, taip ir gyvai šnekam cool.gif

Vienoj nuotraukoj nu jau tokios rimtuolės visos biggrin.gif
Ir D.C. porą nematytų nuotraukyčių radau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 06 birželio 2013 - 08:13
QUOTE(Shira @ 2013 06 05, 16:00)
Jautruole - kaip greit augat bigsmile.gif

wub.gif Ir pačiai nesitiki...Kaip jūs augat?

labas rytas 4u.gif

Kaip smagu, kad patiko meet'as mirksiukas.gif O aš visai neįsivaizduoju, su kuom forume bendrauju, tai fainiai buvo su jumis neformaliai susipažinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 06 birželio 2013 - 08:18
Labas rytukas,

QUOTE(zuzla @ 2013 06 06, 08:23)
jis nepavydus irnesakyk.gif

aha, jie visi nepavydus kol realus pavojus neatsiranda smile.gif

QUOTE(jurmarta @ 2013 06 06, 08:38)
gmail turbut?

tikrai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
na, kam ten reikia vitD? D.C. dalina - 148, kai viršutinė normos riba 110 doh.gif
Atsakyti