Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

Kaip gera skaityti, kad teigiamų emocijų pilnos po susitikimo.
Shira, nė nebežinau kiek ko ir kur turiu, nes kažkaip susimaliau, matyt rusiškai informacija mano smegenimis lėčiau eina. turiu daug mažiukų (iki 1cm) folikulų), dėmesio vertų berods tik 4. Dar paskyrė šiek tiek vaistukų papildomai. Gal dar užaugs. Rytoj tiksliai žinosiu po punkcijos. Dabar jau pradedu bijoti ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 06, 12:18)
na, kam ten reikia vitD? D.C. dalina - 148, kai viršutinė normos riba 110 doh.gif

Nelabai supratau g.gif Tai jis viršija normą, dėl to neramus? Paaiškink plačiau blush2.gif

Glamour> sėkmės rytoj, kumščiai suspausti jau nuo šiandien, nes rytoj neturėsiu galimybės prisėst prie kompo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 06, 14:35)
Nelabai supratau g.gif Tai jis viršija normą, dėl to neramus? Paaiškink plačiau blush2.gif

taip, višija norma.. kas dėl neramumo, tai nereiškia, bet gali būti, kad dėl to jis neramus unsure.gif
dabar ilgai mes to pertekliaus neatsikratysim, nes labai lėtai pasišalina doh.gif
Atsakyti
ačiū, Jautruole, už palaikymą
Atsakyti
Sveikos,

Kodėl aš negaliu jūsų pamatyt, a? g.gif Zuzla, gal slaptažodį pakeitei? Prižadu ir aš jums pasirodyt smile.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2013 06 05, 15:32)
Grim, viena mano pažįstama išgydė įsisenėjusį stafilokoką savo mergytei gerosiomis bakterijomis, tik patarčiau Bifolac neapsiriboti, pakaitalioti, pažiūrėti, kur daugiau tų visų kolonijų yra, kai kurie preparatai brangesni, bet ir veikia geriau (čia iš patirties).
4u.gif

Dėkui, Kitty. Va, buvom šiandien pas gastro, sakė jokių antibų, tik mankštelės, masažai, kai reikia, "Duphalac" ir gerosios bakterijos vis. Išsikapstysim smile.gif

QUOTE(Shira @ 2013 06 05, 16:00)

Grimutei kuo greiciau pasveikti  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 06, 13:50)
dabar ilgai mes to pertekliaus neatsikratysim, nes labai lėtai pasišalina doh.gif

Bet juk davei vit.D pagal normas, kaip gavosi, kad toks perteklius? Ir klausyk daktarų g.gif
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2013 06 06, 14:53)
Kodėl aš negaliu jūsų pamatyt, a?  g.gif Zuzla, gal slaptažodį pakeitei? Prižadu ir aš jums pasirodyt smile.gif

sakė jokių antibų, tik mankštelės, masažai, kai reikia, "Duphalac" ir gerosios bakterijos vis. Išsikapstysim smile.gif

Man taip buvo, ne per tą tinklą jungiesi (per Google Firefox man lygtai neleido, nebepamenu), bandyk per kitur, slaptažodis nepasikeitė.

Todėl Saulytei ir buvo jautrus pilvas, ar ne? Mes masažavom+Bifolac. Viskas bus gerai, išaugsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 06, 12:18)
na, kam ten reikia vitD? D.C. dalina - 148, kai viršutinė normos riba 110 doh.gif

Oi blyn... O tai kaip jį pašalint greičiau? Ir kur darėt tyrimą dėl vit. D?
QUOTE(Glamour @ 2013 06 06, 12:40)
Rytoj tiksliai žinosiu po punkcijos. Dabar jau pradedu bijoti  ph34r.gif

Kumščiai suspausti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2013 06 06, 15:53)
Kodėl aš negaliu jūsų pamatyt, a?  g.gif Zuzla, gal slaptažodį pakeitei?

ne, nekeičiau smile.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 06, 16:05)
Bet juk davei vit.D pagal normas, kaip gavosi, kad toks perteklius? Ir klausyk daktarų g.gif

Man taip buvo, ne per tą tinklą jungiesi (per Google Firefox man lygtai neleido, nebepamenu), bandyk per kitur, slaptažodis nepasikeitė.

Todėl Saulytei ir buvo jautrus pilvas, ar ne? Mes masažavom+Bifolac. Viskas bus gerai, išaugsit 4u.gif

pagal kokias normas? iš pradžių reikia padaryti vitD tyrimą ir paskui skirti arba ne lašus, o gydytojai visiems iš eilės - profilaktiškai. o kad vitD perteklius tiek pat blogai kaip ir trukumas, tai čia mama pati domėkis..

QUOTE(Grim @ 2013 06 06, 16:15)
Oi blyn... O tai kaip jį pašalint greičiau? Ir kur darėt tyrimą dėl vit. D?

kuo aktyviau leisti laiką, kiek tai įmanoma pagal vaiko amžių, t.y. dabar daugiau ropot, šokinėt..
tyrimą darėm poliklinikoj, bet ir privačios laboratorijos jį daro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 06 birželio 2013 - 15:37
QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 06, 09:16)
Kaip smagu, kad patiko meet'as mirksiukas.gif O aš visai neįsivaizduoju, su kuom forume bendrauju, tai fainiai buvo su jumis neformaliai susipažinti smile.gif

malonu :0 o kaip Tu atrodai? g.gif

QUOTE(zuzla @ 2013 06 06, 13:18)

o vitamino D yra maksimali norma? čia gal visai nėra blogai.

o kokia aš šiandien graži - su nauja suknele ax.gif oi, neatsidžiaugiu pirkiniais.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 06 06, 16:36)
o vitamino D yra maksimali norma? čia gal visai nėra blogai.

o kokia aš šiandien graži - su nauja suknele  ax.gif  oi, neatsidžiaugiu pirkiniais.

ta prasme g.gif toks perteklius yra blogai.

nai nai nai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 06 06, 14:40)
Kaip gera skaityti, kad teigiamų emocijų pilnos po susitikimo.
Shira, nė nebežinau kiek ko ir kur turiu, nes kažkaip susimaliau, matyt rusiškai informacija mano smegenimis lėčiau eina. turiu daug mažiukų (iki 1cm) folikulų), dėmesio vertų berods tik 4. Dar paskyrė šiek tiek vaistukų papildomai. Gal dar užaugs. Rytoj tiksliai žinosiu po punkcijos. Dabar jau pradedu bijoti  ph34r.gif

Situacija labai panasi, mes irgi keturis gerus turejom ir daug maziuku, kurie dar ugtelejo iki punkcijos. Tai ispunktavo 12. Taigi, manau liuks jusu situacija, viskas bus gerai!

Zuzla, be rysio del to pertekliaus, D.C 4u.gif Priverte ir mane sunerimti. Nebeduosiu vasara visai unsure.gif

Merginos, kokios fainuoles jus! thumbup.gif As irgi galiu pasirodyt, kad lygybe butu biggrin.gif Bet albumo neturiu, nebent Zuzla pas save foto ikeltu. Noreciau ir kitas pamatyt, idomiau bendraut taip cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shira: 06 birželio 2013 - 17:01
VELNYTE, jeigu skaitai - kaip tu ???
Atsakyti