Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Shira @ 2013 06 14, 13:47)
Kada didzioji diena?

Emukai geri, bet kaina nepatinka biggrin.gif

liepos 17 rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 14, 11:27)
spaudžam kūmsčius už PUPAS thumbup.gif

nu va, bilietai nupirkti, viešbutis užsakytas karsta.gif galima ramiai deliotis dienų planus blush2.gif

spaudžiam thumbup.gif

mes irgi bilietus susipirkom, Palangą užsisakėm, o paskui rudenį reiks pasiplaut kur į pietus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2013 06 14, 12:47)
Jautruole, mes Milly way vazinejam.

Emukai geri, bet kaina nepatinka biggrin.gif

Fainas mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Vien dėl kainos tikriausiai neįpirksim, dėvėtas kainuoja tiek, kiek kiti nauji doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2013 06 14, 13:03)
mes irgi bilietus susipirkom, Palangą užsisakėm, o paskui rudenį reiks pasiplaut kur į pietus. mirksiukas.gif

Vilniečiai važiuoja pas mus į pajūrį, o klaipėdiečiai neria į sostinę smile.gif Mes po Joninių suksime pas jus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 14 birželio 2013 - 13:38
QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 14, 14:38)
Vilniečiai važiuoja pas mus į pajūrį, o klaipėdiečiai neria į sostinę smile.gif Mes po Joninių suksime pas jus.

tai kad aš ne vilnietė mirksiukas.gif aš gyvenu toje vilniečių stotelėje pakeliui į pajūrį.
ai, kad ir kur važiuočiau, bet visur važiuoju pamatyt, o be lietuviškos jūros aš negaliu gyvent, man visi nagai, ragai atsistato po pabraidymo jūroj. blush2.gif tik kad pernai pamenu buvo labai liūdna žiūrėt į svetimus vaikus, kai pati kažkodėl jų neturiu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos

trumpam įkišu nosį 4u.gif Po dantuko su pūlinuku pašalinimo jau antros mmm geros, negaliu atsidžiaugti thumbup.gif Žiūrėsim, ar tik jis nebuvo visko priežastis. Pristabdytas kol kas planavimas, tik neseniai visus dantukus sutvarkiau ir dar liko 2 sav žiauriai sunkaus triūso kol vėl galėsiu atsikvėpti rolleyes.gif

QUOTE(zuzla @ 2013 06 14, 10:27)
spaudžam kūmsčius už PUPAS thumbup.gif

Prisidedu ir aš 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dėl vežimų turėjom Roan MArita, buvau patenkinta thumbup.gif Bet tik sunkus jis be galo, jei reiktų laiptais tampyti. Man patiko, kad lopšys erdvus, gana ilgai naudojome. Be to, važinėjant keliukais, pamiškėmis neužsupdavo per daug vaiko, stabilus ir geras vežimas. Nesigailiu wub.gif
Dabar gal tik sportinuką kitą imčiau (lengvesnį), bet lopšiukas nepamainomas. O emukai tai brangoki blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 06 14, 14:01)
tai kad aš ne vilnietė  mirksiukas.gif aš gyvenu toje vilniečių stotelėje pakeliui į pajūrį.

Pamiršau, kad tu kaunietė doh.gif
Papildyta:
QUOTE(reserved @ 2013 06 14, 14:16)
trumpam įkišu nosį  4u.gif

Dėl vežimų turėjom Roan MArita, buvau patenkinta  thumbup.gif Bet tik sunkus jis be galo, jei reiktų laiptais tampyti.
Dabar gal tik sportinuką kitą imčiau (lengvesnį), bet lopšiukas nepamainomas. O emukai tai brangoki  blush2.gif

Sveikutė, šimtą metų čia nesirodei mirksiukas.gif Atgausi jėgas per atostogas ir... wub.gif

Man nereiks tampyti laiptais, todėl ir nebijau sunkaus vežimo blush2.gif Kadangi būtinai noriu klasikinio, visi jie sveria nemažai. Sportinukai man Roan'os irgi nelabai, turiu dar iš dukrytės lengvutį sportinuką Chicco.
Jau senai virusavau, kažkaip pamirštu blush2.gif Taigi geram savaitgaliui 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 14, 14:40)

*Sveikutė, šimtą metų čia nesirodei mirksiukas.gif Atgausi jėgas per atostogas ir... wub.gif

**Jau senai virusavau, kažkaip pamirštu blush2.gif  Taigi geram savaitgaliui 2.gif  2.gif  2.gif

*Aha, kalta.... Užeidavau, akim permesdavau apie ką kalbate, bet nieko neparašydavau blush2.gif Nedaug to birželio beliko, kita savaitė ypatingai sunki, bet kaip nors ištversiu... Kad tik jokios ligos ir nemalonumai neužpultų 4u.gif
**Čiumpu 4u.gif

Maidenanos trūksta unsure.gif
Atsakyti
reserved, na vis pirmyn. Bacilų šaltinio nebėra, gal visgi to tik ir pakaks wink.gif Sėkmės, mieloji.

Spinsa, sveikinu prisijungus į PUPO gretas. Būna sėkmė nusišypso, kada mažiausiai tikiesi. Tai kad tik šįkart ta sėkmė nusišypsotų.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 06 14, 14:03)

kada varysit i Palanga?
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2013 06 14, 17:53)
kada varysit i Palanga?

liepos 22-26 d. o ką? bigsmile.gif
kadangi mano atostogos vienam darbe negali trukti ilgiau nei dvi savaites ir dar mėnesio pradžioj, tai lieka atostogaut tik liepos antroj pusėj ir rugpjūčio antroj pusėj, paskui rugsėjo arba spalio antroj pusėj. juk pati žinai, kiekvieną mėnesį iki 15, 25 d. ataskaitos, o po ketvirčio dar visokių atsiranda. doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

kavos? kokius du litrus?
Zuzla, aš tau į kompaniją - nė velniop neišsimiegu. Saulei pilvo bėdos, tai ryte vaikas stena, dejuoja... Kur čia pamiegosi unsure.gif

QUOTE(Shira @ 2013 06 13, 18:40)
Jautruole, Grim - kur jusu zadetos foto g.gif  ax.gif

Užtrukau, kol sukūriau albumą blush2.gif

Įdėjau savo metamorfozių (pasakykit, kokie plaukai man geriausiai tinka smile.gif ) ir rankdarbių prikroviau. Kai kurie - mokymosi ir bandymų lygio. A, dar, aišku, Saulės keletas vaizdelių smile.gif
Jei kas norit pažėt, rašykit, atsiųsiu į AŽ prisijungimus.
Atsakyti
Laba
QUOTE(Grim @ 2013 06 15, 10:57)
Sveikos,

*kavos? kokius du litrus?

**Jei kas norit pažėt, rašykit, atsiųsiu į AŽ prisijungimus.

* aš dabar su kava, šiandien naktelė doh.gif Galvojau ramiai pamiegosiu, tai šuo pracypė visą naktį wacko.gif

**Aš noriu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reserved: 15 birželio 2013 - 11:38