QUOTE(Tino @ 2013 06 15, 23:36)
besitvarkydama sandėliuke dar radau savo pačios mamos sudėtus drabužėlius: keletas kūdikiškų, paskui suknytės kelių metukų, gražūs kostiumėliai - visi sudėti mano vaikam

viską išmečiau, taip gaila, prastovėjo praktiškai 35 metus ir neprireikia. tik gaila tų, su kuriais yra mano nuotraukos, gal pasilikt bent sau pasižiūrėt

susigraudinau net
sveikos merginos
Tino , pasilik nors keleta drabuzeliu , paciu labiausiai siltinanciu siela ... kitus atoduok kokiai seimai ...as ir turiu keleta savos sukneliu , nu niekaip negaleciua ismesti ... ir dar adijaliukas su kuriuo mane parsiveze is ligonones....
Maika , nu labai idomi nuomone... bet as kaip glamour galvoju o tai neturetu tokie rodmenenys atsispindet onkocitologiniame...
nu svarbu kad bent iesko priezasciu ir bando tau padeti .

as vis dar tau siulau kadangi esi vilniete apsilankyk dar pas viena gine nu kad ir pvz pas karpenko... ji tikrai kitaip i viska ziuri ... nesigailiu ne kiek kad pas ja vaziavau is siauliu ...o kas tau su skydliauke gali buti? juk sakei kad su ja viskas gerai ..ar as maisau ...
del tb , matyt jis kaip ir as ...kol tas ivf atrode toks tolima stai ir lengviau buvo kalbeti mastyti apie tai ...bet kai jis jau baksnoja i nugara .... pradedi ieskot atmazkiu ... kodel turetu dar jo nereiket ... matyt dabar jam reikia susitaikyti su tuo kad galbut tikrai reieks ji bandyti ... nors zinoma tau linkiu kad vistik jo neprireiktu..kaip ir visoms cia esancioms mergaitems
zuzla nu bet faina kelione su mama
mes ir siemet vaziuosim ilsetis ... jau labai laukiu
grim jei galima ir as noreciau prisijungimo ... tavo saulute pamatyti ....
niu kaip musu nestukes gyvuoja per karscius ?
selina seniai buvo beuzejus ... kaip jai sekasi...
jautruole kaip tavo dukryte reguoja i pilvinuka?
barbarise kaip tu besilaikai, kaip sekas puskuoti ?
shira o tavo feja kiek dabar laiko ?
glamour , spinsa kaip jus
kazi kaip velnyte ...
olesia stiprybes tau mergyt

o jus ivf? kazkaip praleidau turbut jusu istorija ...gal kazkiek primintum
visoms mergytems geros nuotaikos