Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

Grim, malonu susipažinti su Jumis 4u.gif jei nori nuomonės dėl šukuosenos, tai man labiau patiko rausvi plaukai, bet jie šiek tiek pasendina, jauniau atrodai su šviesiais. ot, nu ir pasisakiau biggrin.gif nu aš gi tikros svarstyklės - man visur ir gerai, ir blogai ax.gif prašau nepykti.

zuzla, gražios gėlės - akį džiugina.

o aš po mini klasiokų susitikimo. fainiai pasėdėjom - jau 19 metų po baigimo. organizuoju aš mirksiukas.gif taigi ir Jūs pakliuvot į mano susitikimų organizavimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 06 18, 22:41)
Grim, malonu susipažinti su Jumis  4u.gif  jei nori nuomonės dėl šukuosenos, tai man labiau patiko rausvi plaukai, bet jie šiek tiek pasendina, jauniau atrodai su šviesiais. ot, nu ir pasisakiau  biggrin.gif nu aš gi tikros svarstyklės - man visur ir gerai, ir blogai  ax.gif prašau nepykti.

Tino, baisiai supykau, ką dabar daryt biggrin.gif
Aš, nors ne Svarstyklės, bet irgi negaliu apsispręst, ką čia man su tais plaukais daryt smile.gif Ir taip negerai, ir anaip biggrin.gif Grįšim iš sodybos, reiks kažką galvot.
O geriau su kirpčiukais ar be jų? smile.gif

Ech, panos, kaip gera sodyboj.Atsikėliau anksti (Saulė prikėlė, aišku smile.gif ), galvojau, dar nusnūsim, bet buvo gaila eit miegot, kai toks gražus rytas... Saulė šviečia, ežeras ramus ramus, gegutė kažkur kukuoja. Kaifas smile.gif O grįšiu ir vėl darbai, namai... Nenoriu smile.gif

Labas, beje smile.gif Geriam kavos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2013 06 19, 11:08)
Tino, baisiai supykau, ką dabar daryt biggrin.gif
Aš, nors ne Svarstyklės, bet irgi negaliu apsispręst, ką čia man su tais plaukais daryt smile.gif Ir taip negerai, ir anaip biggrin.gif Grįšim iš sodybos, reiks kažką galvot.

Ech, panos, kaip gera sodyboj.Atsikėliau anksti (Saulė prikėlė, aišku smile.gif ), galvojau, dar nusnūsim, bet buvo gaila eit miegot, kai toks gražus rytas... Saulė šviečia, ežeras ramus ramus, gegutė kažkur kukuoja. Kaifas smile.gif O grįšiu ir vėl darbai, namai... Nenoriu smile.gif

Labas, beje smile.gif Geriam kavos smile.gif

geriam mirksiukas.gif aš va laukiu 12 val. manikiūro... dirbt nėr ką, o ir nenoriu, jėgų nėr...
faina - sodyba. žinau, tik mūsų sodyba toli ir užimta kaimo turizmui, pristatyta visko...
va va ir sakiau, kad tik supainiosiu mintis lotuliukas.gif o kiek Tau metų? gal ne taip ir sendina, gal normaliai ir rodo smile.gif o kirpčiukai man nelabai, nes kažkaip per ilgi, gal trumpesnių reiktų, puresnių, tada tikrai gerai gautųsi. bet čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 06 19, 10:18)
o kiek Tau metų?

O kaip atrodo iš nuotraukų? ax.gif Spėk tongue.gif

--------
Sėdėjau terasoj, klausiausi paukščių ir mėgavausi taip nedažnai būnančia tyla, bet atvažiavo kažkoks diedas kaimynystėj ir paleido laaabai garsiai rusiškas dainas. Esu priversta klausyt iš repertuaro "dainuoju, bile rimuojasi" doh.gif Dabar groja kažkokia: "Oi, kakoj ty muščina, choču ot tebia syna" doh.gif

-----------
Panos, žėkit, kuo noriu pasidalint. http://www.biomol.pl...szlych_rodzicow
Čia Lenkijoj šita klinika yra, tiria... plauką! Ir būtent šitam straipsny rašo, kad padeda susilaukti vaikų. Visko ten prirašyta, nu gal verta pamėgint, kai praktiškai viskas išbandyta?
--------
Negaliu, kaip tas diedas nervina su savo muzika >.< Gal nueit pasakyt, kad jis čia ne vienas? gun_bandana.gif
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(Grim @ 2013 06 19, 10:08)

Man gražiau be kirpčiukų wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2013 06 19, 11:46)

Sėdėjau terasoj, klausiausi paukščių ir mėgavausi taip nedažnai būnančia tyla, bet atvažiavo kažkoks diedas kaimynystėj ir paleido laaabai garsiai rusiškas dainas. Esu priversta klausyt iš repertuaro "dainuoju, bile rimuojasi"  doh.gif Dabar groja kažkokia: "Oi, kakoj ty muščina, choču ot tebia syna"  doh.gif

Negaliu, kaip tas diedas nervina su savo muzika >.< Gal nueit pasakyt, kad jis čia ne vienas?  gun_bandana.gif

Užjaučiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2013 06 19, 12:46)
Dabar groja kažkokia: "Oi, kakoj ty muščina, choču ot tebia syna"  doh.gif

Negaliu, kaip tas diedas nervina su savo muzika >.< Gal nueit pasakyt, kad jis čia ne vienas?  gun_bandana.gif

baik tu, čia gi šios vasaros hitas laugh.gif

aišku, nueik, tik nepiktai, o tiesiog paprašyk, kad patildytų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 19, 12:21)
baik tu, čia gi šios vasaros hitas laugh.gif

aišku, nueik, tik nepiktai, o tiesiog paprašyk, kad patildytų mirksiukas.gif

Rimtai? unsure.gif Aš, aišku, ne prieš rusišką muziką, bet kas čia per briedas? biggrin.gif

Vos tik ketinau eit, išjungė. Ot gerai, turbūt ir pačiam atsibodo biggrin.gif
Prisiminiau, kai vyro dukterėčia pasakė apie Bieberį: jam bloga nuo savo dainų, užtat apsivėmė scenoj biggrin.gif (buvo toks atvejis).
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2013 06 19, 14:24)
Rimtai?  unsure.gif Aš, aišku, ne prieš rusišką muziką, bet kas čia per briedas? biggrin.gif

Prisiminiau, kai vyro dukterėčia pasakė apie Bieberį: jam bloga nuo savo dainų, užtat apsivėmė scenoj biggrin.gif (buvo toks atvejis).

rimtai smile.gif tu paklausyk 10-15 kartų ir patiks biggrin.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2013 06 19, 12:46)
O kaip atrodo iš nuotraukų?  ax.gif Spėk tongue.gif

oi, nu nežinau, man sunkiai sekasi paskutiniu metu amžių spėt - vis nuvažiuoju į pievas blush2.gif nu kokie 32 ?

labai suprantu Tave, mane irgi visokie garsai labai nervina... mane tai mašinų signalizacijos kaukiančios biesina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 19 birželio 2013 - 16:11
g.gif g.gif g.gif
Labas dienas visoms biggrin.gif
Tai kur visos? Pasakojames pasakojames kas kuo gyvena biggrin.gif
Vasara veikia? Nesinori prie kompo sedet?
Atsakyti
labas labas smile.gif
ai pas mane nieko įdomaus, per klinikas poliklinikas duodames doh.gif paskui važiavom į turgų močiutei suknelę pirkt, nes ji nenori kaip visi turistai būt - maikė, šortai, patogi avalynė, ji nori - suknelė, skrybelė, basutės ant kulniuko... biggrin.gif
tik aš pasirodo nieko neturiu ant kulniuko, kad koja pailsėtų nuo bekulnės avalynės g.gif
Atsakyti
kaip manot - jei dabar leidziuosi hcg ir tuoj man reiks priduot kraujuka, tai gali pievas rodyt? ar cia tik NT budinga?
susipainiojau
Atsakyti