Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

glamour wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2013 06 20, 18:02)
Glamour wub.gif sveikinimai, saugok ta maza gyvybe wub.gif

Spinsut, laukiam ir is taves geru ziniu  4u.gif

Glamour super wub.gif wub.gif wub.gif
Saugok save ir savo kruopelyte wub.gif

Spinsa lauksim ir is taves ziniu rytoj mirksiukas.gif

QUOTE(Tino @ 2013 06 20, 19:36)
ale kokios atostogų nuotaikos visoms.

rytoj va reikės daug plot  lotuliukas.gif  bet jau išsikvėpus visai... verysad.gif

nu ne visoms ne visoms biggrin.gif as jau ir pamirsau, kad buvo atostogos biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nieko, nuleksi prie juros ir vel viskas bus super mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 20 birželio 2013 - 19:15
Glamour wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus. Nespėjau pasigirti ir šitoj temutėje, reikėjo ir su artimaisiais pasidžiaugti. Mano stipruolis embrionukas 10 DPI sukėlė HCG iki 22,8 nestuke.gif

MB ir mama manim pasirūpins, o ir pačiai didesnis savisaugos instinktas įsijungė. Jau tiek paaukojus, kitokiu minčių nekyla.

Šiandien stengiuosi daug negalvoti, o tik pasidžiaugti, nes jau netrukus reikės spręsti mano bedarbystės klausimą. Gal tai bedarbystei ir ačiū reikia sakyti, nes kitaip būtumėme niekaip neįveikę IVF užsienyje. Be to ir kompensacija atleidžiant iš darbo labai padidino santaupas IVF, tuo pačiu ir paskatino nebetempti gumos.

Atsakyti
Sveikutės,
Buvau dingusi kurį laiką, slaugiau mažąją, tvarkiausi namuose. Kaip gera neiti į darbą, kaifuoju tikra ta žodžio prasme thumbup.gif Šiandien braškes žiemai susidėjau, jau grybų šviežių atsirado. Nesulaukiu kada man prasidės dekretinės, apie darbą bijau ir pagalvot schmoll.gif

Glamour> užskaičiau ir aš IVF temutėj, džiaugiuos ir laikau kumščius toliau wub.gif

Jurmarta> nespjauk į šulinį, o tai persigalvosi ir ištekėsi greičiau nei manai mirksiukas.gif

Grim> noriu ir aš pamatyti tave su Saulute blush2.gif

Zuzla> ačiū už nuorodą, pabuvau ir aš Paryžiuj trumpai thumbup.gif Klausyk, kelias fotkes padorias radau, ar galėsi įkelti į savo albumą?
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 20, 21:58)
  Klausyk, kelias fotkes padorias radau, ar galėsi įkelti į savo albumą?

biggrin.gif laukiam

Spinsut, isivaizduoju kaip bijai, nedaug liko. Laikom kumscius cool.gif
Atsakyti
Kad ir vėliau, bet ir čia pasisakiau blush2.gif , kaip žadėjau, Jautruole

O kas buvo nutikę tavo dukrytei?
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 06 20, 20:06)
Kad ir vėliau, bet ir čia pasisakiau  blush2.gif , kaip žadėjau, Jautruole

O kas buvo nutikę tavo dukrytei?

4u.gif Nesijaudink dėl darbo, kaip mano a.a. močiutė sakydavo -davė D dantis, duos ir duonos. Juk svarbiausia ilgai lauktas rezultatas, o pinigėlių bus mirksiukas.gif

Gerklė raudona, staigiai jai tempa sukilo, bet staigiai ir praėjo, o aš neskubu į darbą grįžt tongue.gif
Atsakyti
Man tai šiandien pati sunkiausia diena buvo - laukti atsakymo. Spinsa, spaudžiu kumščius už tave 4u.gif
Papildyta:
na tokiu oru galima greitai perkaisti. gerai kad greitai pasveiko tavo mažutė.
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 20, 20:58)
Klausyk, kelias fotkes padorias radau, ar galėsi įkelti į savo albumą?

aišku. tuoj parašysiu savo el.pašto adresą.

QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 20, 21:10)
Gerklė raudona, staigiai jai tempa sukilo, bet staigiai ir praėjo, o aš neskubu į darbą grįžt tongue.gif

šaunuolė ir gerai, kad dukrytė greit susirgo ir greit pasveiko thumbup.gif

Glamurčik, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 20 birželio 2013 - 21:04
ačiū Zuzla. Džiaugiuosi be galo.

O dabar brūkšteliu paskutinį kartą prieš ilgąjį savaitgalį, nes išvykstame į Druskininkus , į krikštynas, tai bus mums mini atsostogos nuo visko taip pat ir nuo interneto. Sudalyvausime gražioje šventėje, padėkosime tuo pačiu D už stebuklą ir pasimelsime už visų likusių laukti savo stebuklo sėkmę.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 19, 13:35)
rimtai smile.gif tu paklausyk 10-15 kartų ir patiks biggrin.gif

Buvau priversta klausyt, nepatiko biggrin.gif

QUOTE(Tino @ 2013 06 19, 16:11)
oi, nu nežinau, man sunkiai sekasi paskutiniu metu amžių spėt - vis nuvažiuoju į pievas  blush2.gif  nu kokie 32 ?

Beveik atspėjai ax.gif Man 35 smile.gif

QUOTE(jurmarta @ 2013 06 20, 13:39)
Privietas!
Dar galvos skausmas,draugai sumaste susizenyt rugpjuti Maldyvuos ir kviecia mus prisijungt,tipo zenijemes visi kartu,bet as taip greit nespeju,man reik moraliskai pasiruost lotuliukas.gif

Oho, kokia avantiūra! Ale faina gi smile.gif

Jautruole, parašysiu albumo prisijungimus į AŽ 4u.gif

Glamour, kaaaaip jėgiška! thumbup.gif Sveikinimai nuoširdžiausi!

Spinsa, kaip tavo rezultatai? unsure.gif

Zuzla, tavo mama nori atrodyt paryžietiškai, ką ten tie šortai irnesakyk.gif biggrin.gif

----
Mes vakar grįžom iš sodybos, Saulė visą uodų sukąsta doh.gif Niežti, zirzia. Naktis buvo nekokia...

Gal kavos? Nors jau gal ne...Išgėriau du puodus, širdis tabaluoja smile.gif
Man desertui miego porciją prašyčiau smile.gif
Atsakyti