Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiva iš karštojo Texaso...

FAINUOLIUKE thumbup.gif KAIP LELYTE JI MAN rolleyes.gif
P.S. O TIE TORTAI IR ANGLIJOJE LABAI SLYKSTUS wink.gif
Atsakyti
QUOTE (*egle* @ 2004 10 28, 14:54)
P.S. O TIE TORTAI IR ANGLIJOJE LABAI SLYKSTUS wink.gif

Tikrai?.. Man tik juokingiausia, kad musu tortus jie vadina 'kartoniniais' wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Ode @ 2004 10 28, 15:18)
Tikrai?.. Man tik juokingiausia, kad musu tortus jie vadina 'kartoniniais' wink.gif

aha as ten nezinau ar ten tortai ar dazai? g.gif jau tokiu nesamoniu ten prideta ,tai jau geriau i sudeti neziureti ohmy.gif
Atsakyti
Geriau ne tik nezhiureti, bet ir nevalgyti. Dieve, kaip ash dzhiaugiuosi, kad kol kas Vaiva ju nelabai megsta - pakrapshtineja truputi ir tiek. Kad ten net tas saldumas netikras, jau neshnekant apie neonines spalvas... Ir kas paradoksaliausia, kad skaniu ir grazhiu tortu pas juos yra - pati Vaivos gimtadieniui pirkau 'organinej' parduotuvej: su shviezhiom brashkem, plaktos grietineles pertepimu. Aishku, bet spalvingu paveiksliuku, gal ir likau amerikonu draugu nesuprasta, bet et... wink.gif
Atsakyti
ten kur sypsosi, nu grynai kaip Timas, kaip pasimaivyti nori, tai tokia pat fizionomija nuotaiso wub.gif o jau kasos pas gazoje wub.gif
Atsakyti

Девочка будет с характером thumbup.gif
Atsakyti
Na va, pasi-Halovyninom wink.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Oi kokia katyte saunia.. ir patenkinta.. biggrin.gif atrodo tik greitineles gavo wink.gif
Atsakyti
Niaaa... buchki gavo nuo The One wink.gif

user posted image
Atsakyti
Tikra katyte...tokia meilute wub.gif
Atsakyti
O chia musu sheimyna wink.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
thumbup.gif Seimyna thumbup.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti