Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiva iš karštojo Texaso...

Spalio men. fotosesija parke...

user posted image

user posted image

user posted image

Myji myji mamyyyyyyte wink.gif
user posted image

user posted image

Taisom tetes shukosena wink.gif
user posted image
Atsakyti
Visur Tavo paneles pilna!!!Oi turbut jums liudeti netenka su tokia GAZOJE biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Linksmuole Vaiva visur thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
O akiniai.. tai .. rozhiniai, a, mamka.. Ode, o tu tikrai neschia? nieko nesimato.. kudute, mazute kap visada.. O gazoje.. kiap visada, gazoje
Atsakyti
Akiniai tai tikrai thumbup.gif ,manau ir Vaiva patenkinta. O jau kokia didele clap.gif wub.gif ,kazkaip ji man vis dar kudikelis laugh.gif
Atsakyti
Jooo... Akiniais Vaiva patenkinta - net kai debesuota dedasi wink.gif Deja, ruzhavus sulauzhe, tai teko pirkti kitus - randonus su baltais tashkeliais. Kada nors pasirodysim ir su jais wink.gif

Itarimu kilo, ar neshchia, a? wink.gif Chia ish tos pachios dienos parke: 14 savaichiu pilvas (garsiai nesijuokit wink.gif)

user posted image
Atsakyti
g.gif berniukas plivelyje wink.gif mano lygiai toks pat pilvelis buvo wink.gif pasimatys kad tikrai nescia tik po kokio 6 menesio smile.gif Tik pabandykite kas nors juoktis biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
Nu nezhinau nezhinau... Kad pilvas nelabai skiriasi nuo tada, kai Vaiva neshiojau, tik su Vaiva visu menesiu veliau pradejo rodytis. O shi karta zhymiai sparchiau zhengiam i prieki: chia 17-os savaichiu (galima sakyti - dabar wink.gif)

user posted image
Atsakyti
QUOTE (Ode @ 2004 11 12, 23:05)
Nu nezhinau nezhinau... Kad pilvas nelabai skiriasi nuo tada, kai Vaiva neshiojau, tik su Vaiva visu menesiu veliau pradejo rodytis. O shi karta zhymiai sparchiau zhengiam i prieki: chia 17-os savaichiu (galima sakyti - dabar wink.gif)

user posted image

sveikinu, mamyte!!!
naturalu,kad su 2 vaikeliu vis sparciau dideja pilvas!!! mano drauge 3 laukiasi...ji irgi tokia kudute kaip ir tu!!! tai zinok pas ja 9 savaite,kaip kad tavo 12 savaiteliu pilvas toks pats!!!nepergyvenk!!!
Atsakyti
QUOTE (patri @ 2004 11 13, 00:08)
sveikinu, mamyte!!!
naturalu,kad su 2 vaikeliu vis sparciau dideja pilvas!!! mano drauge 3 laukiasi...ji irgi tokia kudute kaip ir tu!!! tai zinok pas ja 9 savaite,kaip kad tavo 12 savaiteliu pilvas toks pats!!!nepergyvenk!!!

Ashiu!
Oi, ash tai del nieko nepergyvenu. Gal tik kartais, kad neprivalgau, kiek priklauso... doh.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Gazoje, kaip visada gazoje wub.gif thumbup.gif
O del pilvuko wink.gif As lygiai tokia pati...pas mane matosi tik nuo 6-to menesio, netgi su treciu tongue.gif O va, dabar jau savaitele iki gimdymo liko, tai labai patinka zmones sokiruoti laugh.gif Kaip visada visi klausia, kada gimdysiu, kai pasakau, kad savaite liko, tai net pritupia is nuostabos blink.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Ka as zinau, kitos 5 menesiuku didesnius pilvukus turi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Ode @ 2004 11 13, 06:59)

Oi, ash tai del nieko nepergyvenu. Gal tik kartais, kad neprivalgau, kiek priklauso... doh.gif blush-anim-cl.gif

Bus tau nono.gif Taigi tau ne nuo maisto pilvukas auga!!! As isputus pilva ir taip atrodau, gal ir as nescia g.gif
Atsakyti