Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiva iš karštojo Texaso...

Labai fainos nuotraukytes thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki vel! Kompiuteris streikuoja, nuotaikos irgi, bet nusprendem ikisht nosi ir trumpam pasirodyti...

Lialia ir zuikis norejo liuli liuli... wink.gif
user posted image

Pasiskolinom tetes shevelioora wink.gif
user posted image

Muzhikuojam
user posted image
Atsakyti
user posted image
Cia kokia grazute wub.gif Nu tiesiog miegantis angeliukas...tik sparniuku dar reikia rolleyes.gif Sunku patiketi, kad ta svelni butybe pavirsta i devil.gif kartais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (Ode @ 2004 11 29, 05:57)
Lialia ir zuikis norejo liuli liuli... wink.gif
user posted image

Ni cia grynas Timas kaip miega blink.gif Net kelis kartus ziurejau.. Nu toks panasumas, kad vis dar ziuriu... rolleyes.gif tai bent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Ode @ 2004 11 29, 05:57)

Pasiskolinom tetes shevelioora wink.gif
user posted image

Ai kokia shuveliura rolleyes.gif ir lupas kad sustaciusi biggrin.gif nail.gif ar as ne pana thumbup.gif
Atsakyti
Ziurek, uzauginsit kokia zvaigzde wink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE (Raseliote @ 2004 12 01, 03:08)
Ai kokia shuveliura rolleyes.gif ir lupas kad sustaciusi biggrin.gif nail.gif ar as ne pana thumbup.gif

Aga, ir dar poza priemusi... wink.gif Tik shortai susisuke...
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 12 01, 03:56)
Ziurek, uzauginsit kokia zvaigzde wink.gif

Kaip mano tetis pasakytu (apie mane visa gyvenima taip sakydavo) - "artiste ish sudegusio teatro" wink.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif NIU FAINIULKA thumbup.gif O YPAČ SU TA SKOLINTA TĖTĖS ŠEVELIŪRA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif GRAŽUTĖ wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif Nuotrauka kur miega,tai pasaka wub.gif ,kaip atvirukas. thumbup.gif
O kokia didele ji man atrodo thumbup.gif ,visa panele ,tavo Vaiva biggrin.gif O ar lupas dazosi su mamos dazais,gal jau ir tavo batus dedasi g.gif
Atsakyti
Mamos batus 'neshiojam' jau seniai (zhr. 5 psl), o lupdazhi irgi ishbandem (6 psl.). Kazhkada ir akis pasidazhe, tik nuotraukos nepadarem. Gerai, kad dar gerai akytes mato, po tokio dazhymosi wink.gif
Atsakyti
Ot uzuomarsa,pamirsau,kad buvo doh.gif
Atsakyti