Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiva iš karštojo Texaso...

[quote=Ode,2005 04 18, 06:07]
Fotosesija ish lubinu - Teksaso geliu - pievos smile.gif

user posted image

...be zodziu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ODE...turi labai grazia dukra!

Abi labai grazios,tik va tevelio i kadra nepriimat... tongue.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau nuo pradžios visas nuotraukytes. Ir kaip smagu matyt, kad ir nuotraukose, kaip iš mažytės lelytės, Vaivutė jau "pana", bet kokia graži wub.gif Vienoj nuotraukoj atrodo i tėvelį, kitoj į mamyte...Bet ištikrųjų ji turiu jūsų abiejų bruožu. Sėkmės Vaivutei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iindre: 21 balandžio 2005 - 11:36
user posted image nu kokia superinė nuotrauka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
labai labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2005 03 29, 22:34)

wub.gif wub.gif wub.gif nuostabios nuotraukyčių herojės wub.gif mamytė labai gražiai atrodo nestuke.gif wub.gif
niu bet va ši nuotraukytė tai nėr lygių thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja @ 2005 04 21, 22:54)
mamytė labai gražiai atrodo  nestuke.gif  wub.gif

Jau nebe... Bet vis tiek achiu 4u.gif
Atsakyti
Zoologijos sode...

Pas kolegas ozhius wink.gif
user posted image

Glostom gyvate... blink.gif
user posted image

...ir ozhi
user posted image

Crocodile hunters biggrin.gif
user posted image

Pas driezha smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ode: 03 gegužės 2005 - 02:45
Labai paaugusi Vaiva tikrai.. Gamtoje nuostabios nuotraukos, labai geri momentai paaguti thumbup.gif O Vaiva jau didele darosi, panele virsta, leliushkuma praranda smile.gifsad.gif Neliudna smile.gif ?, as vis noriu, kad Timka leliukas kuo ilgiau liktu..

Labai izgaaaaazejusi panelyte tavo wub.gif ah
Atsakyti
Oi, negraudinkit man shirdeles su ta 'paaugusia Vaiva'... cry.gif Ypach po to, kas nutiko, man taip norisi ja kuo ilgiau lialiuku matyt... Iki kito... wub.gif Todel ir itikineju vis save: jai dar triju net ner... jai dar triju ner... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ode: 03 gegužės 2005 - 05:30
QUOTE(Ode @ 2005 05 03, 05:18)
Oi, negraudinkit man shirdeles su ta 'paaugusia Vaiva'...  cry.gif Ypach po to, kas nutiko, man taip norisi ja kuo ilgiau lialiuku matyt... Iki kito...  wub.gif Todel ir itikineju vis save: jau dar triju net ner... jai dar triju ner...  blush2.gif

Nu kad jai tikrai dar 3-ju nera mirksiukas.gif Nu lialiukas nelialiukas.. bet pamaiva - 1 vieta thumbup.gif thumbup.gif .. O lialiu dar, Ode, pasuposi, dar oi kaip, .. ir gal ne viena netgi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fasolka: 03 gegužės 2005 - 05:26
Vaivulkai labai tinka sitie akinukai thumbup.gif nu, super faina dukryte augini wub.gif
Atsakyti