Pas kolegas ozhius
Mes ta ozhiu tema 'pasiskolinom' ish mano vaikystes: kazhkada mane, jau shiek tiek paaugusia, tevai nusivezhe i Kauno zoo soda, tai ash, pamachiusi ozhi, pareishkiau, kad ten tas ozhys, kur ish manes pabego
Tai va dabar mes Vaivai rodom, kur ja atveshim, jei neklausys ir bus ozhys. Tai ji tik ishpuchia akis ir sako: nieeeee... noriu pas mama su tete...
O i kolektyva junkites - prashom! Va, girdejom, ir Timka jau paishosi i ozhiu gretas
Tai va dabar mes Vaivai rodom, kur ja atveshim, jei neklausys ir bus ozhys. Tai ji tik ishpuchia akis ir sako: nieeeee... noriu pas mama su tete...
O i kolektyva junkites - prashom! Va, girdejom, ir Timka jau paishosi i ozhiu gretas
Oi ta jusu gazoje
as tai suzaveta Vaivulio drasa
Aspati tokiu gyviu nei nei uz ka nepaglostyciau
,o kur dar apsikabinti
QUOTE(Tinulis @ 2005 05 04, 15:32)
as tai suzaveta Vaivulio drasa
Aspati tokiu gyviu nei nei uz ka nepaglostyciau
,o kur dar apsikabinti

Tai,kad krokodilas ir driežas-netikri
,bet labai gerai padaryti
Kad krokodilas netikras -tai supratau
,bet drieza reikejo dar karta paziuret
...Bet gyvate gi tikra
Vistiek labai drasi mergaite
Idomi ta musu kutviala: shunu bijo (kai prieina arti), kachiu ne, musiu bijo, gyvachiu - ne
Mano vaikas: man irgi geriau jau shliuzhas negu koks nors maazhas, bet su daug kojychiu ir antenychiu
QUOTE(baltic*girl @ 2005 05 04, 20:07)
Achiu, drauge, paguodei...
Na tikrai kad drasi simpatulka Vaivute
o plaukuciai mazutes kaip issvieseje,tikra lietuvaite,ten kur tarp geliu,tai nuotrauka superine
o plaukuciai mazutes kaip issvieseje,tikra lietuvaite,ten kur tarp geliu,tai nuotrauka superine
kokia fainuole.tikra lietuvaite