Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiva iš karštojo Texaso...

O taip shventem antraji gimtadieni:

Pirmiausia, vazhiavom pazhaisti i zhaidimu (-automatu) kavine Chuck E. Cheese (gal amerikonkos zhino? wink.gif) Shiaip jau manishke teletabiu nepazhista, bet mums su vyru primine euforija Lietuvoje, tad ir padarem shita nuotrauka wink.gif
user posted image

Po to - liuuuu... (taip mano mergina vadina ledus wink.gif)
user posted image

...pas karve wink.gif
user posted image

Kita ryta gaivinomes baseine su draugais... (nelabai matosi, bet kieno geros akys: Vaiva ishsishiepus ish kaires, o jos mama - irgi ishsishiepus - ish deshines)
user posted image

... o po baseino namie organizavom shokius (manishke tai ta, kurios per smarku shokima nelabai matosi wink.gif)
user posted image
Atsakyti
Ode, tavo mazute gime ta pacia diena kaip Delfino Paujukas rolleyes.gif clap.gif
Atsakyti
Aga, ash ta jau pastebejau ir su Delfinu pasikeitem gimtadieniniais sveikinimais wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Ode @ 2004 08 24, 06:21)
O taip shventem antraji gimtadieni:

Pirmiausia, vazhiavom pazhaisti i zhaidimu (-automatu) kavine Chuck E. Cheese (gal amerikonkos zhino? wink.gif) Shiaip jau manishke teletabiu nepazhista, bet mums su vyru primine euforija Lietuvoje, tad ir padarem shita nuotrauka wink.gif
user posted image

Po to - liuuuu... (taip mano mergina vadina ledus wink.gif)
user posted image

...pas karve wink.gif
user posted image

Kita ryta gaivinomes baseine su draugais... (nelabai matosi, bet kieno geros akys: Vaiva ishsishiepus ish kaires, o jos mama - irgi ishsishiepus - ish deshines)
user posted image

... o po baseino namie organizavom shokius (manishke tai ta, kurios per smarku shokima nelabai matosi wink.gif)
user posted image

Gerai atsventet gimtadieni thumbup.gif Saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
Vaiva pabaige du plaukimo kursus. Chia nuotraukytes ish pirmojo...

Siekiam baseino krasto...
user posted image

Pasiekem... Dabar bus "uuuu aaaa i'm a little monkeyyyyy" wink.gif
user posted image

O dabar gaudom zhaisla...
user posted image

Bet mama vistiek priverte plaukt po vandeniu prie kranto wink.gif
user posted image

Toliau pratybos po vandeniu...
user posted image
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif plaukiojat, matosi kad patinka
Atsakyti
Kaip jums ten linksma! thumbup.gif
Atsakyti
Kaip fainai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Pasirodo Vaivoske ir plaukyke thumbup.gif. Matosi, kad panelei sios pamokos patinka clap_1.gif.
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif GRAŽU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai fainai ten pas jus thumbup.gif O Vaiva tai grynas tecio vaikas, gryna kopija smile.gif

Zinok, man Chuck E. Cheese'e tie teletabiai irgi didziausia ispudi daro laugh.gif Mnao dukra ju net nezino unsure.gif O man primena Lietuva ir pamishima del ju doh.gif

O kaip Vaiva baseine jauciasi? Ta prasme drasiai ar labiau laikosi mamos? Maniske zinok shoka i baseina pati, visai nesvarbu gylis ir ar gaudo ja kas nors vandenyje blink.gif Bebaime visishka huh.gif Idomu, cia tik mano vaikas ar ir kiti panashaus amziaus taip elgiasi g.gif
Atsakyti
nu tikrai ,kad tecio vaikas biggrin.gif
Atsakyti