Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(zeneta @ 2013 05 20, 12:38)
ps...nuo bet kokios kremo gali isbert net nuo naturalaus...todel visad isigykit pradziai meginuku arba nedidelio turio bandymui  4u.gif ir tik nusistate savo odos tipa  4u.gif  jei kas nezinot kaip nustatyt kreipkites badesiu  4u.gif

Kad nemačiau mėginukų kremų nuo saulės g.gif

Ingakalni, kiek dabar laipsnių Turkijoje? Neiškepsite? 4u.gif
Atsakyti
sako 30 tai normaliai
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 05 20, 12:52)
Kad nemačiau mėginukų kremų nuo saulės  g.gif

Ingakalni, kiek dabar laipsnių Turkijoje? Neiškepsite?  4u.gif

buna prie kai kuriu ax.gif bet ne visada...Jav tada dazniausiai buna labai mazo turio tubeles pabandymui mirksiukas.gif LT man atrodo nera g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 05 20, 12:53)
sako 30 tai normaliai

mes kai buvom buvo apie 40 ir daugiau sauleje mirksiukas.gif mirkom -dusna tvanku-kepem doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 20 gegužės 2013 - 12:03
sako 30 tai normaliai

smagu, gerų jums atostogų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 05 20, 13:40)
labai ivairiai reikia ziureti konkreciai  prie prekes juk raso  drinks_cheers.gif

Uzrodet, tai ziuriu i si kremuka biggrin.gif Matau perkant 5 vnt dar siokia tokia nuolaidele, o jei dar ir taxu nera ax.gif
http://www.amazon.co...;pf_rd_i=507846
As gal net 2 vnt paimciau g.gif
Atsakyti
sako 30 tai normaliai

Mes tik ka po turkijos, grizom 13 d. tai pradzioj orai superiniai buvo, veliau atveso ir lietaus buvo. Jura silta, bet vaikas buvo sukarsciaves nuo temp. skirtumu. Kremais tepemes su 50 apsauga (tiksliau vaika tepem). Bukit atsargus su vaikiukais turejau skaudzia patirti, nors atrode viskas normaliai, bet maziukui visgi viskas kitaip. Taip pat nieko nevalge, nors namuose valgo normaliai.
Dar isvargino Turku muitine, nes ten zymiai daugiau patikros nei pas mus.

Geru atostogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 05 20, 13:04)
buna prie kai kuriu  ax.gif bet ne visada...Jav tada dazniausiai buna labai mazo turio tubeles  pabandymui  mirksiukas.gif LT man atrodo nera  g.gif
Papildyta:

mes kai buvom buvo apie 40 ir daugiau sauleje  mirksiukas.gif mirkom -dusna tvanku-kepem  doh.gif

nu nebusiu nat saules... blush2.gif tikiuos lotuliukas.gif
QUOTE(ppavasariss @ 2013 05 20, 13:17)
Uzrodet, tai ziuriu i si kremuka  biggrin.gif Matau perkant 5 vnt dar siokia tokia nuolaidele, o jei dar ir taxu nera  ax.gif
As gal net 2 vnt paimciau  g.gif

6.99 kaina tax ir shipo nebus virs 25usd surinkus krepsiuka
QUOTE(smilga79 @ 2013 05 20, 13:18)
Mes tik ka po turkijos, grizom 13 d. tai pradzioj orai superiniai buvo, veliau atveso ir lietaus buvo. Jura silta, bet vaikas buvo sukarsciaves nuo temp. skirtumu.  Kremais tepemes su 50 apsauga (tiksliau vaika tepem). Bukit atsargus su vaikiukais turejau skaudzia patirti, nors atrode viskas normaliai, bet maziukui visgi viskas kitaip. Taip pat nieko nevalge, nors namuose valgo normaliai.
Dar isvargino Turku muitine, nes ten zymiai daugiau patikros nei pas mus.
Geru atostogu 4u.gif

o kuriam regione buvote bigsmile.gif nuo temp vaistu imu... na ir laukiu ir bijau del vaiku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ppavasariss @ 2013 05 20, 13:17)
Uzrodet, tai ziuriu i si kremuka  biggrin.gif Matau perkant 5 vnt dar siokia tokia nuolaidele, o jei dar ir taxu nera  ax.gif
As gal net 2 vnt paimciau  g.gif

Tokį vieną gal ir aš pasiimsiu g.gif

O kiek laipsnių turkijoje būna rudenį, gal kas žinote? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 05 20, 13:22)
nu  nebusiu nat saules...  blush2.gif  tikiuos  lotuliukas.gif
6.99 kaina tax ir shipo nebus  virs 25usd surinkus krepsiuka

o kuriam regione buvote  bigsmile.gif  nuo temp vaistu imu... na ir laukiu ir bijau  del vaiku  doh.gif

Buvom prie kemero beldibyje, butinai paimkit nuotemperaturos ir skirtingu vaistu,labai sunkiai nusimusinejo temperatura. Taip zinau,kad galima pasiimti su savimi i lektuva vaikams sulciu, o mes viska isgerem iki muitines 4u.gif Su skrydziu viskas tvarkoj, nebuvo nesklandumu, nors ir kelemis 2 val.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 05 20, 13:26)
Tokį vieną gal ir aš pasiimsiu  g.gif

O kiek laipsnių turkijoje būna rudenį, gal kas žinote?  blush2.gif

rugseji dar silta buna spali jau atvesta 4u.gif
QUOTE(smilga79 @ 2013 05 20, 13:27)
Buvom prie kemero beldibyje, butinai paimkit nuotemperaturos ir skirtingu vaistu,labai sunkiai nusimusinejo temperatura. Taip zinau,kad galima pasiimti su savimi i lektuva vaikams sulciu, o mes viska isgerem iki muitines 4u.gif Su skrydziu viskas tvarkoj, nebuvo nesklandumu, nors ir kelemis  2 val.

beldibilyje buvom pries 3metus bigsmile.gif jei atmintis nepaveda bigsmile.gif

kemeras kalnuotas zavus regionas wub.gif

o maziukui kazi tik 100ml ar buteliukas gali but ir didesnis? nes mano visi papkiu buteliukai po 250ml nzn ar galima vestis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 05 20, 13:29)
rugseji dar silta buna spali jau atvesta  4u.gif

beldibilyje  buvom pries 3metus  bigsmile.gif jei atmintis nepaveda  bigsmile.gif

kemeras kalnuotas zavus regionas  wub.gif

o    maziukui kazi tik 100ml  ar buteliukas gali but ir didesnis? nes mano visi papkiu buteliukai po 250ml nzn ar galima vestis  doh.gif

Del kiekio nepasakysiu, tik pasake, kad galima paimti sulciu vaikams 4u.gif
Atsakyti
Ingute gal ir mano siuntini paimsi blush2.gif parasiau i tel bet nepamatei gal ax.gif
vistiek po 22 h busiu jau namie aisku jau i vakara namie jei ka busim ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 05 20, 13:29)
rugseji dar silta buna spali jau atvesta  4u.gif

beldibilyje  buvom pries 3metus  bigsmile.gif jei atmintis nepaveda  bigsmile.gif

kemeras kalnuotas zavus regionas  wub.gif

o    maziukui kazi tik 100ml  ar buteliukas gali but ir didesnis? nes mano visi papkiu buteliukai po 250ml nzn ar galima vestis  doh.gif

gali but ir didesnis -draugu abu dideli buteliukai buvo pripildyti sulciu -galit drasiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 20 gegužės 2013 - 12:41