Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Gal is Klaipedieciu kas vaziuos siuntinuku pasimti? Gal musu prigriebtu kasnors.
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 05 20, 13:42)
Ingute gal ir mano siuntini paimsi  blush2.gif  parasiau i tel bet nepamatei  gal  ax.gif
vistiek po 22 h busiu jau namie aisku jau i vakara namie jei ka busim  ax.gif
Papildyta:

gali but ir didesnis -draugu abu dideli buteliukai buvo pripildyti sulciu -galit drasiai  4u.gif

zeneta as jau is jules 11h grizau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 05 20, 13:22)
o kuriam regione buvote  bigsmile.gif  nuo temp vaistu imu... na ir laukiu ir bijau  del vaiku  doh.gif

Ingakalni, tu šitaip nebijok, dar pati susirgsi wink.gif Juk kai bus kas, tada ir spręsi, ane? O parinsies ar ne, nuo to niekas nesikeis, tik nervus sugadinsi.

Geros nuotaikos ir gerų atostogų 4u.gif
Atsakyti
rutule dekui.. siaip esu rami, kazkaip tikiu kad viskas bus gerai blush-anim-cl.gif

tik kai pagalvoji atostogos pirktos vasari o atleke taip lyg pora sav tik belaukta butu... man smagiau laukti nei kai jau vos ne ant dienu isvykimas nes praleks atostogos ir vel lauk kazko biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 05 20, 13:53)
zeneta as jau is jules 11h grizau 4u.gif

nu aisku tada paimsiu pati ryt ax.gif tiek to 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 05 20, 12:22)
nu  nebusiu nat saules...  blush2.gif  tikiuos  lotuliukas.gif
6.99 kaina tax ir shipo nebus  virs 25usd surinkus krepsiuka

o kuriam regione buvote  bigsmile.gif  nuo temp vaistu imu... na ir laukiu ir bijau  del vaiku  doh.gif

Butinai turekit vaikams vandens, nes vaikai labai perkaista nuo skysciu trukumo. Ypac maziukai 4u.gif karstuose krastuose. Netgi krutimi maitinamiems butina duoti vandens.
Atsakyti
Sveikos
as toki klausima turiu
Kol Julieja atostogaus tai niekas nedalins prekiu? ar bus "pavaduotoja" biggrin.gif
Atsakyti
nedalins prekes is julijos reikia pasiimti iki antradienio vakaro veliau tik birzelio pradzioje
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 05 20, 13:26)
Tokį vieną gal ir aš pasiimsiu  g.gif

O kiek laipsnių turkijoje būna rudenį, gal kas žinote?  blush2.gif

buvom 09,05-09.13 - tai laikesi beveik 40 visa laika, tai 40, tai 38, tai 39, tai 36
buvom 09.22-09.29- laikesi apie 32
Atsakyti
Ojojoi kokia gera zinia i el pastuka atkeliavo smile.gif kaip cia sulaukti vakaro biggrin.gif
Atsakyti
merginos 4u.gif o VS jokiu nuolaidu nera?
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2013 05 20, 09:27)
Buvom prie kemero beldibyje, butinai paimkit nuotemperaturos ir skirtingu vaistu,labai sunkiai nusimusinejo temperatura. Taip zinau,kad galima pasiimti su savimi i lektuva vaikams sulciu, o mes viska isgerem iki muitines 4u.gif Su skrydziu viskas tvarkoj, nebuvo nesklandumu, nors ir kelemis  2 val.

mes pernai irgi buvome Beldibyje miestelyje.Kokiam jus viesbutyje? 4u.gif

Na mums Turkijos muitine isvis nieko nedare. Patiko man jie tuo, kad nieko netikrino, nekrate.

Ingut, nebijok, viskas bus ok. Prigazdino cia tave biggrin.gif
Mes juk buvome ten, kaip maziukei buvo 8 men. ne sirgo , nei ka. viska daryti savo ribose ir tiek. mes niekada ant saules nebuvom. maziuke turejo baseiniuka su vandeniu, ten budavo, arba bendram baseine su teciu.
viskas ten ok.
aisku karsta. mums buvo +47 +48 .
bet neiskepem. Jei pas jus yra viskas iskaiciuota, tai juk lauke stovi saldytuvai su vandeniu, sultim, jogurtu thumbup.gif
Atsakyti