Montera, gražus derlius
mergaitės, šaunuolės
Kaip sekasi su arbūzais ir melionais? Pasirodykit
QUOTE(smilga1972 @ 2013 08 08, 10:41)
Po biskuti augam

sitas nuo to paties krumo kur pirmaji uzaugino, tik si kart labai tobulos formos toks grazutis auga.
Ant kito krumo auga is kart du vienas apvalus o kitas pailgas

Pirmas arbuzas

Antras arbuzas

Svyranciu braskiu antras derlius ir kur kas geresnis

Su sita paprika tai padariau klaida kad i toki nedideli induka pasodinau. Paprikytes super skanios bet jau labai mazas krumelis teuzaugo

Pagaliau raust pradejo ir pagrindines paprikos

Mano dziaugsmelis jau keleta ziedu isleides

Ir betaliuxas vel visas ziedais is naujo apsipyle kai vaisius nuskyniau

Tai tiek is mano darzo
braškės
Ale kitąmet spėju nebebandysiu laimės su jom..
kada bandysi arbūzėlį skint?
Mano arbūzėlis. Buvau jau pasiryžus imt žemėn, nes atrodė, kad ilgai stovi vietoj ir neauga, bet arba pradėjo vėl augt arba visada pamažu ir augo, nes pačiupinau, tai tikrai ūgtelėjęs, nors nėra labai didelis
Mano arbūzėlis. Buvau jau pasiryžus imt žemėn, nes atrodė, kad ilgai stovi vietoj ir neauga, bet arba pradėjo vėl augt arba visada pamažu ir augo, nes pačiupinau, tai tikrai ūgtelėjęs, nors nėra labai didelis
QUOTE(Amise @ 2013 08 08, 13:56)
braškės
Ale kitąmet spėju nebebandysiu laimės su jom..
Grazuolis dyzuotas
Ir as nezinau kada cia juos reik skinti. Man irgi atrode kad nebeauga bet dabar pakeliau tikrai padidejo. Pabaldau garsas lyg toks skambesnis darosi.
Man dabar su braskem galvos skausmas kaip sia ziema nesusaldyt. Bet labai esu sitom patenkinta gerai auga dabar ir usu prileido ant kuriu irgi braskes auga. Du loveliai ir dar kruva vazoneliu ir visi graziai auga.
QUOTE(Montera @ 2013 08 08, 14:24)
Grazuolis dyzuotas
Ir as nezinau kada cia juos reik skinti. Man irgi atrode kad nebeauga bet dabar pakeliau tikrai padidejo. Pabaldau garsas lyg toks skambesnis darosi.
Man dabar su braskem galvos skausmas kaip sia ziema nesusaldyt. Bet labai esu sitom patenkinta gerai auga dabar ir usu prileido ant kuriu irgi braskes auga. Du loveliai ir dar kruva vazoneliu ir visi graziai auga.
Man sudėtinga baladot kai taip aukšti pakabintas. Baisu kad nenutrūktų jei įsisiūbuos
O braškėm pirkai daigus ar sėjai?
Oi mergaitės kokie grožiai
! Šaunuolės
. Mano betalux pomidoras irgi vėl sužydėjo
.
Galiu pasidalinti savo patirtim. Rudenį stipriai paliejau ir uždengiau agroplėvele gal kokiais 6 sluoksniais
- toks kalnas gavosi
, gerai apkamšiau kaip kokį vaiką lovoj, laikiau stiklintam balkone ir kuo pukiausiai išsilaikė ir braškės ir žemuogės. Tiesa, kartais vis pažiūrėdavau ir jei reikia tai vandens įpildavau, kad nebūtų sausa
.
QUOTE(Montera @ 2013 08 08, 14:24)
Galiu pasidalinti savo patirtim. Rudenį stipriai paliejau ir uždengiau agroplėvele gal kokiais 6 sluoksniais
QUOTE(Amise @ 2013 08 08, 14:33)
Man sudėtinga baladot kai taip aukšti pakabintas. Baisu kad nenutrūktų jei įsisiūbuos
as tada is betos pirkau per akcija
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2013 08 08, 14:36)
Oi mergaitės kokie grožiai
! Šaunuolės
. Mano betalux pomidoras irgi vėl sužydėjo
.
- toks kalnas gavosi
, gerai apkamšiau kaip kokį vaiką lovoj, laikiau stiklintam balkone ir kuo pukiausiai išsilaikė ir braškės ir žemuogės. Tiesa, kartais vis pažiūrėdavau ir jei reikia tai vandens įpildavau, kad nebūtų sausa
.
tai va ir as siais metais vilksiu jas pas mama i balkona nes maniskis tai neistiklintas.
karrinta balkonas super bet darzo saugotojai tai is vis groziu groziai
QUOTE(Montera @ 2013 08 12, 18:56)
Aciu , Montera
Cia mano padejejai. Jei geles pacios nesusipranta ziedus numetyti, tai yra kas padeda joms

O cia CUCUMBER Lemon

Kad kambaryje sviesos truksta, tai tiesa, bet balkone smagu

Jusu temute stebiu senai. Balkone auginu daug metu. Vis eksperimentuoju su naujais augalais. Tikiuosi ir mane priimsite pabendrauti
Daug metų patirties balkone visada laukiama