Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Nu Montera aš be žodžių - apakus blink.gif , fantastika! Ir kur tiek sutalpini? O jau arbūzas koks fainas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 07 28, 21:59)
Nu Montera aš be žodžių - apakus  blink.gif , fantastika! Ir kur tiek sutalpini?  O jau arbūzas koks fainas  wub.gif

ax.gif wub.gif
Du balkonai ir dviejuose kambariuose palei langus biggrin.gif
Cia dar fotkese pomidoru nesimato prie vieno lango du agurkai ir kitas melionas ir ciliu dar daugiau yra jau visko nekeliau lotuliukas.gif Arbuzai tokio pat dydzio yra du.
Ai gi dar cukinija mano vis po viena kita vaisiu uzsaugina. Dabar tik didziuosius lapus visus nugenejau is kart nauju vaisiuku augint pradejo
user posted image

Faina kai tiek visko bet kol palaistai tai ojoj doh.gif Siandien kai uzkaitino diena tai galvojau braskes iki vakaro iskeps doh.gif
Atsakyti
Gerai ir rodytis, kai vietos šitiek turi lotuliukas.gif .
Mano pomidorai: didžiausieji - Karla, pailgos formos - Šejk, mažesni - Promyk ir Betalux, o mažiausieji - Vilma. Čia tik nokstantys, o sunokę šaldytuve ax.gif
user posted image

Patinka man šitos mažos paprikytės - dydžio kaip čili, bet saldžios, beveik be sėklų, jeigu augintum kokiam šiltnamyje, tai būtų faina jas konservuoti - galima nepjaustyti mirksiukas.gif
user posted image

Noksta ir didžiosios, tik kad jau daug suvalgėm blush2.gif . Kitais metais tikrai su jom nežaisiu, mažosios labiau patiko, nors ir šitos užaugo gerai, bet pagal produktyvumą mažylės pirmauja mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
smilga1972 WOW wub.gif Kokie faini pomidorai thumbup.gif Kaip is siltnamio tokie dideli thumbup.gif
Primink kokios cia paprikytes?
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 07 29, 09:46)
smilga1972 WOW  wub.gif  Kokie faini pomidorai thumbup.gif Kaip is siltnamio tokie dideli thumbup.gif
Primink kokios cia paprikytes?

Paprikytės vadinasi Hamik. Labai patiko man jos wub.gif . Pomidorų šią vasarą neperkame, nes tikrai pakankamai nemažai ir dydis thumbup.gif
Atsakyti
Melions mano smile.gif Nevykęs toks lotuliukas.gif
Neseniai tik perskaičiau melionų, arbūzų ir kt. temoj, kad jei tręšt tai geriau pradžioj, kol lapiją auginas, o va kai pradėjo lapai gelst maniškiui nu sakau reik padėt ko pasekoj jis dabar auginas naują lapiją, leidžia atžalas, žydi, o kad melioną užaugint turi ir pamiršo. Tai pradėjo prieš porą dienų gelst, šiandien jau pakvipo, o trim dienom jo palikt nenorėjau nes jau suplyšęs tai nuskyniau šiandien. Skonis..kur geltona pusė, toks jausmas kad jau link gedimo, o kur žalia, tai nedasirpęs biggrin.gif
Arbūzas irgi sustojęs augt, tai spėju jo panašus likimas laukia.. Kitiem metam reiks bandyt įtaisyt jiem po kiribrą augimui.. g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 08 02, 13:27)
Melions mano smile.gif  Nevykęs toks  lotuliukas.gif
Neseniai tik perskaičiau melionų, arbūzų ir kt. temoj, kad jei tręšt tai geriau pradžioj, kol lapiją auginas, o va kai pradėjo lapai gelst maniškiui nu sakau reik padėt ko pasekoj jis dabar auginas naują lapiją, leidžia atžalas, žydi, o kad melioną užaugint turi ir pamiršo. Tai pradėjo prieš porą dienų gelst, šiandien jau pakvipo, o trim dienom jo palikt nenorėjau nes jau suplyšęs tai nuskyniau šiandien. Skonis..kur geltona pusė, toks jausmas kad jau link gedimo, o kur žalia, tai nedasirpęs  biggrin.gif
Arbūzas irgi sustojęs augt, tai spėju jo panašus likimas laukia.. Kitiem metam reiks bandyt įtaisyt jiem po kiribrą augimui..  g.gif

user posted image

Vistiek sveikinu su pirmuoju melionu thumbup.gif
Mums dar mokytis ir mokytis su ju auginimu. Tik nesenai suzinojau kad reikia auginant leist kelis lapus uzaugint ir nugnybt virsune. O as leidau uzaugt tokiom raizgalynem. Kai gerai pakapojau lapus tai is kart geriau augti pradeda.

Tai va siuo metu turiu tris augancius ziuresim kas cia is ju bus.

O arbuzai mano ziuriu nu lyg po ciut auga bet jau labai minimaliai. Bet kol kas lapai grazus arbuziukai tamsus tai gal kas ir bus is ju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 08 02, 14:30)
Vistiek sveikinu su pirmuoju melionu thumbup.gif 
Mums dar mokytis ir  mokytis su ju auginimu. Tik nesenai suzinojau kad reikia auginant leist kelis lapus uzaugint ir nugnybt virsune. O as leidau uzaugt tokiom raizgalynem. Kai gerai pakapojau lapus tai is kart geriau augti pradeda.

Tai va siuo metu turiu tris augancius ziuresim kas cia is ju bus.

O arbuzai mano ziuriu nu lyg po ciut auga bet jau labai minimaliai. Bet kol kas lapai grazus arbuziukai tamsus tai gal kas ir bus is ju  biggrin.gif

Jo, dėl viršūnių auginant talpose tai gerai nugnybt, ale man dar reikėjo keliais lapais daugiau pasilikt, nes dabar tie kur buvo likę pora prie vaisiaus jau tokie išsunkti pasidarė.

Iš augančių pas mane liko tik arbūzas, kiti stadijoj "mini aš" lotuliukas.gif Tad jei kokis antras melionas didelesnis dar įveiktų užaugt būtų visai smagu smile.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as sulaukiau pirmojo ciliuku derliaus smile.gif Va kiek savaitgali priskyniau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labai gražios spalvos, tik kur tiek čilių dėsi? Labai mėgstat aštrius patiekalus ax.gif ? Kurie švelniausi?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 08 05, 16:39)
Labai gražios spalvos, tik kur tiek čilių dėsi? Labai mėgstat aštrius patiekalus  ax.gif ? Kurie švelniausi?

Pagal pasakojima mamytes is kurios seklas gavau turetu tos plonos raudonis ir geltonos but maziau astrios.

Man labai patinka marinuoti ciliukai pagal sita recepta
http://giedrius-v.li....com/65860.html

ir gal dar adzikos bandysiu pasidaryt. Nes ciliu bus tikrai labai daaug smile.gif

Greiciau paprikos pradetu raust .. niekaip nesulaukiu, nes kol kas dar tik ta viena vienintele nuskyniau nuo maziuko krumiuko Sweet pepper red
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 08 05, 17:28)
Greiciau paprikos pradetu raust .. niekaip nesulaukiu, nes kol kas dar tik ta viena vienintele nuskyniau nuo maziuko krumiuko Sweet pepper red

Mano iškart pradėjo nokti, kai pakėliau truputį aukščiau ir gavo daugiau šviesos ir saulės - akyse ėmė nokti blink.gif
Atsakyti