Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Montera @ 2013 06 04, 18:57)
tai kad toks vaizdas kad ta zaraza nieko nebijo.
Viena maza pomidoriuka tai po dusu pakisau ir rankom nurankiojau viska ir kambari palikau. Bet va Tombling tom red tai kokio dydzio kibiras ir krumas rankom neisrankiosiu...
Ir kas idomu cia vienam balkone jie kol kas... cia tik tie du pomidorai tebuvo, o pagrindiniam pomidoru balkone kol kas apziurejau nematau tu brudu, bet itariu ne ilgai reiks laukt doh.gif

As anais metais ir nemesilu ir dar toki is citrusiniu vaisiu purskala nuo ju ir degtines nu ir nieko gero... rankom rankiojau kiek galejau

Gal bandyk purkšt dilgėlių raugu g.gif ? Kvapas sako baisus, bet gal padėtų g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ramuniuke33 @ 2013 06 01, 22:17)
pas mane daug mažų primegztų agurkiukų , bet jie krenta  verysad.gif  doh.gif
nebežinau ką bedaryti  blush2.gif

gal jūs jų neapdulkinot?
Man irgi kai kurie krenta, pradžioj žydėjo tik vyriški žiedeliai, o dabar vyriškų nebėra, vien tik moteriški ir nėra kaip juos suporuoti. Manau dėl šios priežasties krenta agurkiukų užuomazgos.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 06 06, 16:23)
gal jūs jų neapdulkinot?
Man irgi kai kurie krenta, pradžioj žydėjo tik vyriški žiedeliai, o dabar vyriškų nebėra, vien tik  moteriški ir nėra kaip juos suporuoti. Manau dėl šios priežasties krenta agurkiukų užuomazgos.

Už tai geriausiai auginti savidulkius ir jokių problemų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 06 06, 17:39)
Už tai geriausiai auginti savidulkius ir jokių problemų  mirksiukas.gif

Aha, tik maniškiai šiemet kažkokie problematiški.. Jau tikrai gerą savaitę žydi moteriškai ale vis nukrenta ir neauga nė vienas "į ūgį" doh.gif

Užtai yra jau vienas vyriškas žiedelis arbūzui ir vienas moteriškas, ale dabar klausimas ar nesusivėlins moteriškas sužydėt, kad galėčiau juos patvirkint doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 06 06, 16:44)
Aha, tik maniškiai šiemet kažkokie problematiški.. Jau tikrai gerą savaitę žydi moteriškai ale vis nukrenta ir neauga nė vienas "į ūgį" doh.gif

Užtai yra jau vienas vyriškas žiedelis arbūzui ir vienas moteriškas, ale dabar klausimas ar nesusivėlins moteriškas sužydėt, kad galėčiau juos patvirkint  doh.gif  biggrin.gif

Nežaidžiu su šitais augaliukais blush2.gif , o mano pomidorai ir paprikos mezga kaip išprotėję doh.gif . Kad tik visi užaugtų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 06 birželio 2013 - 17:28
QUOTE(smilga1972 @ 2013 06 06, 18:28)
Nežaidžiu su šitais augaliukais  blush2.gif , o mano pomidorai ir paprikos mezga kaip išprotėję  doh.gif . Kad tik visi užaugtų  wub.gif

jooo..labai gražiai pomidorai mezga smile.gif Reiks kada pafotografuot. Tik va Aztec'as ruošias pabarstyt kelis žiedukus, bet visi kiti labai gražiai.
Atsakyti
Man pipiriniai vis dar ziedus tebemeto, nu tiesa keli yra uzmegzti bet ner kuo pasidziaugt....

Visa kita pasaka thumbup.gif Pomidorai visi puikiai mezga auga wub.gif Agurkai kuriuos jau pavyksta apdulkint tai auga graziai.

Labiausiai tai su cukinija dziaugiuosi jau trecia vaisiu skinsiu thumbup.gif Taip greai ir greit auga. thumbup.gif

Jau ir didieji pomidorai uzmegzti auga. Jau mano ugio praktiskai smile.gif
Atsakyti
Seniai besirodžiau. Jau ima spalvotis mano grožiai. ax.gif

user posted image

user posted image

Kitais metais dar norėčiau pabandyti agurką auginti. Ir papriką (šiemet taip ir nesudygo).

Noriu paklausti - kokios agurkų veislės labiausiai tinka balkonams? Ar sodinate į maišą, ar į vazoną (ar didelio reikia)? Ir ar reikia agurką iš anksto sodinti, kad paaugtų, kol orai atšils? blush2.gif
Atsakyti
Ką darei pirmąjam Venus kad taip į šonus prisiaugino? blink.gif Maniškiai neitin linkę šakotis.. unsure.gif
Agurkus aš iš anksto pasiauginu, bet kadangi jie nemėgsta persodinimų tai reikia atsargiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 06 07, 00:02)
Ką darei pirmąjam Venus kad taip į šonus prisiaugino?  blink.gif Maniškiai neitin linkę šakotis.. unsure.gif
Agurkus aš iš anksto pasiauginu, bet kadangi jie nemėgsta persodinimų tai reikia atsargiai  smile.gif

Žinok, aš pati sau tokį klausimą kėliau ir atsakymo neradau. Tom pačiom sąlygom auga vienas "Vilma" ir keturi "Venus". Kad Vilma yra "gauruota", jau žinau iš praeitų metų. O štai "Venus" vienas gauruotas, o kiti - gerokai mažiau. Taigi, aš negaliu atsakyti į šį klausimą....
Atsakyti
Savvy grazuoliai kokie krumeliai wub.gif

O as vel su savo paprikom. Turiu itarima kad per anksti jas sejau. Dabar kai pasilaike karsciai ir daug saules lyg ir pradejo nebekrist ziedai ir kai kur matau mezga pipiriukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Savvy @ 2013 06 06, 23:28)
Žinok, aš pati sau tokį klausimą kėliau ir atsakymo neradau. Tom pačiom sąlygom auga vienas "Vilma" ir keturi "Venus"...

Pastebėjau, kad augalai, kurie gavo trąšų (iš vištidės) labai stipriai išsišakojo, bet yra žemesni, o kas negavo- auga vienu stiebu, aukštesniu. Kalbu vien apie "Vilma". Ryt įdėsiu nuotraukas.
Atsakyti