Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(saintlina @ 2013 06 03, 11:13)
tikrai aukštaūgis. Du stiebai - pats tas.

tas purplius ? tada ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 06 03, 10:14)
tas purplius ? tada ok  thumbup.gif

taip, apie Purple Russian kalbu smile.gif
Atsakyti

kadangi severni polius gyveno dezej, tia as ji formavau tik 2 stebais, ir virsunes nulauziau....bet galiausiai perkeliau i zeme lauke, nes tingejau persodineti i didesne deze  blush2.gif  biggrin.gif Tai jis jau 3 savaites kaip minimum tupi lauke....
[/quote]
Taviškiai gal anksčiau grunte atsidūrė, nors betaliux ir polis matau talpose. Mano į šiltnamį tik gegužės 08 pakliuvo.
O sev. pol. -aukštaūgis? man kažkodėl užsifiksavo, kad jis žemaūgis, tai ir skabiau tik sikingai, gal todėl pomidoriukai mažesni. paprotink, tai vakare apskabysiu, gal greičiau augs.
Iš viso visi tiek leidžia pažastukus, kad nors ir palieku kotelį nuskynus, šalia dar vieną atžalą leidžia doh.gif . Ruošiamės dviem savaitėm atostogoms, tai mama tikrai jų nei aukštyn šniūru nepavynios, nei išskabys, bijau dar, kad uždarius nelaikytų. Grįžus rasiu mišką, gal kaip nors įeiti bus takelis likęs lotuliukas.gif . Gal žinot kokių būdų, kaip našlaičius patvarkyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 03 birželio 2013 - 10:26
Na, Korol Sibiri pas mane kaip ir visi ugiu, tik 1 buvo pagrauzes kurklys, bet atrodo isgelbejau o pasodinus sone siltnamio ir jei auksti bus tai nekas jiems, vietos i virsu nedaug augti. O vat klausimukas toms kas pridengineja stoga pleveliniam, kazin ar tiktu tokia plevele su burbuliukais kur baldai ar dar kas buna supakuota, ar sumazintu karsti labiau nei agro. Ar niekas nebande? O gal atvirksciai dar padidintu?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2013 06 03, 10:26)

Taviškiai gal anksčiau grunte atsidūrė, nors betaliux ir polis matau talpose. Mano į šiltnamį tik gegužės 08 pakliuvo.
O sev. pol. -aukštaūgis? man kažkodėl užsifiksavo, kad jis žemaūgis, tai ir skabiau tik sikingai, gal todėl pomidoriukai mažesni. paprotink, tai vakare apskabysiu, gal greičiau augs.
Iš viso visi tiek leidžia pažastukus, kad nors ir palieku kotelį nuskynus, šalia dar vieną atžalą leidžia doh.gif . Ruošiamės dviem savaitėm atostogoms, tai mama tikrai jų nei aukštyn šniūru nepavynios, nei išskabys, bijau dar, kad uždarius nelaikytų. Grįžus rasiu mišką, gal kaip nors įeiti bus takelis likęs  lotuliukas.gif . Gal žinot kokių būdų, kaip našlaičius patvarkyti.

ziemaugis, jei zemej tupi gali neskabiti...as skabiau nes planavau dezej auginti ankstyviam derliui, tai kuo maziau pomidoru tuo greiciau butu... be to duag ir neisteni toj dezej... bet taip jau gavosi kad persodinau i lauka, bet lauke ir gerai kad skabiau nes saviskius laukinius kitur ir tik 2 stebais varysiu ir leisiu tik po max 3 kekes ant stebo, gal dar maziau....kad spetu uzaugti...bet siltnamyje gali neskabyti, tik apacia...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 06 03, 09:27)
pas mane šitaip žydi Utreniaja Rosa. Ir ne vienas žiedynas, o visi (ant vieno pomidoro penki žiedynai per visus stiebus). Žūriu, prisimenu, kad tai 'jaučio širdies' tipo pomidoras ir laukiu nesulaukiu, kaip čia toliau jis atrodys  bigsmile.gif

O tu ja pasisejai? bigsmile.gif Bet jei gerai pamenu-sis pomidoras zemaugis....

Eikit kakot su savo pomidoru vaizdais visos blush2.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 06 03, 11:30)
ziemaugis, jei zemej tupi gali neskabiti...as skabiau nes planavau dezej auginti ankstyviam derliui, tai kuo maziau pomidoru tuo greiciau butu... be to duag ir neisteni toj dezej... bet taip jau gavosi kad persodinau i lauka, bet lauke ir gerai kad skabiau nes saviskius laukinius kitur ir tik 2 stebais varysiu ir leisiu tik po max 3 kekes ant stebo, gal dar maziau....kad spetu uzaugti...bet siltnamyje gali neskabyti, tik apacia...

Oho, žemaūgis, o varo lygiai su Mamirio. Pastarasis gal tik kokiai 10cm žemesnis, o koks galingas medis. parašysiu, kad vyras nufotkintų, abu greta auga.
Atsakyti
tai dar paklausinesiu apie ugius pomidoru blush2.gif
Kas augine, gal greiciau atsakys, nei rasiu info per google

malachitovaja shkatulka

armonika

vintage wine g.gif

greet white g.gif

spenser ( radau kad nakstyvas, kitur kad velyvas doh.gif )

persimonas ( churma, cia turbut tas pats? ) vakar vienur radau zemas, iki 50 cm, kitur apie 150 cm doh.gif g.gif

ananasas

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2013 06 03, 11:34)
Oho, žemaūgis, o varo lygiai su Mamirio. Pastarasis gal tik kokiai 10cm žemesnis, o koks galingas medis. parašysiu, kad vyras nufotkintų, abu greta auga.

Dar reikia patarimo. Lauko pomidorai visi net aplipę l. smulkiom juodom su skaidriais ilgesniais už kūną sparneliais. Šiltnamy jos visos voratinkliuose, ant pomidorų nėra. Kas galėtų būti? Kaip gelbėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 03 birželio 2013 - 10:38
QUOTE(ate42 @ 2013 06 03, 10:34)

pas mane jie tikrai zemaugiai...aisku siti anksti sodinti, tai su galvom nupjautom, tai nenuostbu, bet turiu ir kitu balanzio ~20 sodinti, tai jie tikri zemaugiai kol kas
[attachmentid=228695]

P.S. nueau ent pakeli paskaityti...raso aukstis 60cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 03 birželio 2013 - 10:40

Pas mane jie dabar man iki krūtinės apačios(kur grožis prasideda) blush2.gif . O esu nevisai menka bobikė. Ūgis 172. Va -žemaūgiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 03 birželio 2013 - 10:41
QUOTE(ate42 @ 2013 06 03, 10:40)
Pas mane jie dabar man iki krūtinės apačios(kur grožis prasideda) blush2.gif . O esu nevisai menka bobikė. Ūgis 172. Va -žemaūgiai.

gal tu i supainiojai su ko nors? Arba rusai vel pasistenge smile.gif. Nes jei jis tikria toks ausktas tai manau ten ne Severnij polius ax.gif
Atsakyti