Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(tany @ 2013 06 05, 09:00)

Eina sau wub.gif Su tokiais vaizdeliais galima ir sirdies priepuoli gauti. Kaip nooooriu sveiziu, savu pomidoru, seiles taip ir kaupiasi, vien pagalvojus smile.gif As vis mastau, idomu, ar per Jonines bus nors vienas paraudes? Ar nera ko cia man tiketis blush2.gif Nebedaug to laiko liko, o jie uzauge iki reikiamo dydzio, kiek laiko dar sirpsta?
Atsakyti
[quote=tany,2013 06 05, 10:00]
Mano Severnij polius setas sausio gale(kazkuo man neatrodo kad paraudonos blush2.gif , tia klasuiams koks ten severnij polius biggrin.gif )

Betaliux ir sausio 24d.

Tany, o pas mane irgi tos dienos sėja?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2013 06 05, 09:20)

Mano Severnij polius setas sausio gale(kazkuo man neatrodo kad paraudonos blush2.gif , tia klasuiams koks ten severnij polius  biggrin.gif )

Betaliux ir sausio 24d.

Tany, o pas mane irgi tos dienos sėja?

ne tavo vasario galo
Papildyta:
Nauja tema

P.S. pirma pabaigiam sita mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 05 birželio 2013 - 09:27
Siandien sapnavau, kad nuvaziavau i savo darza-o ten lauke pas mane jau gigantiski vaisiai ant stiebu kabo ir sunoke jau bigsmile.gif Ir ju tiek daug... Nusiskyniau viena (berods Cardinal Mazarini) ir valgiau... Zodziu stogas vaziuoja cia tokiu vaizdu prisiziurejus doh.gif
Siandien kompensacijai gal agurkeliu prisiskinsiu nors savo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 06 05, 10:04)
Eina sau  wub.gif Su tokiais vaizdeliais galima ir sirdies priepuoli gauti. Kaip nooooriu sveiziu, savu pomidoru, seiles taip ir kaupiasi, vien pagalvojus  smile.gif As vis mastau, idomu, ar per Jonines bus nors vienas paraudes? Ar nera ko cia man tiketis  blush2.gif Nebedaug to laiko liko, o jie uzauge iki reikiamo dydzio, kiek laiko dar sirpsta?

biggrin.gif nežinau...tik ,žinau , kad jau kai vienas koks nunoksta-pasipila visi iš eilės...tik skink ir skink... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 06 05, 09:52)
Siandien sapnavau, kad nuvaziavau i savo darza-o ten lauke pas mane jau gigantiski vaisiai ant stiebu kabo ir sunoke jau bigsmile.gif Ir ju tiek daug... Nusiskyniau viena (berods Cardinal Mazarini) ir valgiau... Zodziu stogas vaziuoja cia tokiu vaizdu prisiziurejus doh.gif
Siandien kompensacijai gal agurkeliu prisiskinsiu nors savo ax.gif

biggrin.gif as jau ne karta sapnavau panasiai, bet va man taip buna, kai susapnuoji ka, turi atvirksciai ivykti, tai tokiais sapnais nelabai ir dziaugiuosi as biggrin.gif
QUOTE(diuni @ 2013 06 05, 09:53)
biggrin.gif nežinau...tik ,žinau , kad jau kai vienas koks nunoksta-pasipila visi iš eilės...tik skink ir skink... biggrin.gif

nebeprisimenu, kaip ten pernai su tais pomidorais buvo unsure.gif Kiek pamenu, tai baisiai ilgai laukiau, kol prinoks, o noko lyg laabai ilgai, arba man taip atrode tas laukimas smile.gif Ir dar atsimenu, kai tik pradejo keisti spalva, as ta pirma nuskyniau, kad tik greiciau ant palanges paraudonuotu.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 06 05, 10:04)
biggrin.gif as jau ne karta sapnavau panasiai, bet va man taip buna, kai susapnuoji ka, turi atvirksciai ivykti, tai tokiais sapnais nelabai ir dziaugiuosi as  biggrin.gif

Tai ir nebus taip-neuzaugs ir nesunoks per savaite biggrin.gif Lauke tik ziedukai matesi-geriausiu atveju zydes. ax.gif
Atsakyti
mergaites, skaitau ir galvoju ... vis rasot CARDINAL MAZARINI , o pas mane ant pakelio tiesiog MAZARINI g.gif g.gif g.gif Tai cia kas g.gif g.gif skirtingos veisles g.gif ar tiesiog taip vadinat, nu pvz lordas betaluxas, ar princas bolzano g.gif biggrin.gif g.gif

nu pati pasigooglinau, pasirodo du skirtingi pavadinimai

pas mane tokie is tokio pakelio user posted image

o radau ir tokius user posted image

tai kazi kuriuos jau esat auginusios pernai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 06 05, 10:24)
mergaites, skaitau ir galvoju ... vis rasot CARDINAL MAZARINI , o pas mane ant pakelio  tiesiog MAZARINI  g.gif  g.gif  g.gif  Tai cia kas   g.gif  g.gif  skirtingos veisles g.gif  ar tiesiog taip vadinat, nu pvz lordas betaluxas, ar princas bolzano  g.gif  biggrin.gif  g.gif
nu pati pasigooglinau, pasirodo du skirtingi pavadinimai

pas mane tokie is tokio pakelio [img]

o radau ir tokius [img]

tai kazi kuriuos jau esat auginusios pernai  g.gif

as sodinau kaip pirmas variantas siemet...bet nei vieno dar tokio viasiaus nemaciau blush2.gif viena seklyte buvo is Savi, 2 is pirktinio pakelio, nei tas nei kitas kol kas i paveiksliuka nepanasus blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 05 birželio 2013 - 12:33
QUOTE(Lusasita @ 2013 06 05, 10:24)
pas mane tokie is tokio pakelio

As sejau is Ex gautas seklytes. Maniau, kad cia tas pats-o pasirodo ne. Turiu ir toki pakeli-bet is jo nesejau, nors norejau, kad palyginciau ar cia tie patys.

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti