Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

turiu VS maudomuka ir esu lb patenkinta:) gailiuosi kad nenusipirkau jo anksciau. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas žinot ar gamina dar senuosius " stebuklus " g.gif
Visdėlto nerandu geresnio liemenuko nei jie buvo wub.gif Norėčiau atsinaujinti smile.gif
Ačiū 4u.gif kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 07 15, 20:29)
turiu VS maudomuka ir esu lb patenkinta:) gailiuosi kad nenusipirkau jo anksciau. 4u.gif  biggrin.gif

Kokį turite? Turiu 3 ir visais džiaugiuos taip pat, gera kokybė, gražūs modeliukai ir spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2013 07 16, 10:51)
Kokį turite? Turiu 3 ir visais džiaugiuos taip pat, gera kokybė, gražūs modeliukai ir spalvos rolleyes.gif

BEACH SEXY push up 4u.gif user posted image

tik pas mane be raisteliu, virsutine maudymuko dalis trikampelis smile.gif
Atsakyti
Mergaites,ar kelnaites cheeky hipkini dengs mazai uzpakaliuko?Gal kas gal pakomentuot ,kurios normaliai dengia?Hipster turiu ,tai dengia normaliai . mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, patarkit prasau, su 96 cm klubais maudymuku kelnaites imti XS ar vis delto S dydzio? Ir bandeu tipo virsus su 75B per krutine geriau S ziuretusi? blush2.gif
Ziuriu sita:
http://www.victorias...talogueType=OLS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A sol': 18 liepos 2013 - 15:39
QUOTE(ingaul @ 2013 07 17, 22:06)
Mergaites,ar kelnaites cheeky hipkini dengs mazai uzpakaliuko?Gal kas gal pakomentuot ,kurios normaliai dengia?Hipster turiu ,tai dengia normaliai . mirksiukas.gif

Galit VS puslapyje paziuret juk ivairius kelnaici modelius ir matysit uztenka dengimo jums ar ne. 4u.gif

QUOTE(A sol' @ 2013 07 18, 16:32)
Mergaites, patarkit prasau, su 96 cm klubais maudymuku kelnaites imti XS ar vis delto S dydzio? Ir bandeu tipo virsus su 75B per krutine geriau S ziuretusi? blush2.gif
Ziuriu sita:

Sakyciau S, nes net jei sonai susirisa, bet pacio dengimo gali mazoka but. Del virsaus nepatarsiu, nes neisivaizduoju jusu apimciu, bet bandeau tipo su 80C as L matuodavausi - M man per mazai dengimo.
Atsakyti
Mergaites, patarkit prasau, su 96 cm klubais maudymuku kelnaites imti XS ar vis delto S dydzio?

Nuo modelio priklauso, pas mane visos kelnaites M su 98cm klubais.
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2013 06 05, 12:04)
as vis renkuosi VS maudymuka  doh.gif  atrodo vyra sau rinkciausi  lotuliukas.gif  viena nuziurejau pas viena mamyte is sm o cia velnias dar SITAS labai rupi doh.gif  GAL KAS TURITE,GALITE PAKOMENTUOTI  bigsmile.gif

QUOTE(linamog @ 2013 06 05, 12:11)
Bus kauselis, prifarsiruotas porolono, krutine tryks per virsu, nes kausely jai vietos nebus.

Ciupinejau toki, parolono yra nemazai, bet kai krutine maza arba labai maza, tai issigelbejimas blush2.gif
Dabar kaip tik sm pardavineja toki, man labai spalvos grazios, kazi ar atitinka realiai..? Jau gundausi ax.gif
ADD-2-CUPS HALTER TOP
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2013 07 15, 20:56)
Gal kas žinot ar gamina dar senuosius " stebuklus " g.gif
Visdėlto nerandu geresnio liemenuko nei jie buvo wub.gif Norėčiau atsinaujinti smile.gif
Ačiū  4u.gif kas atsakys 4u.gif

o kaip tie stebuklai is viso atrodo? blush2.gif turiu viena liemenele thumbup.gif tik galvoju, ar tai tie stebuklai g.gif
imeskite nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2013 07 20, 19:51)
o kaip tie stebuklai is viso atrodo?  blush2.gif  turiu viena liemenele  thumbup.gif  tik galvoju, ar tai tie stebuklai  g.gif
imeskite nuoroda  4u.gif

Senuju stebuklu jau senokai nebera, tai ir nuorodos neimesiu. Siaip is 'very sexy' skilties budavo su geliniais idekliukais, pakelia/suspaudzia krutine, berods ir petneseles ivairiai dedamos galejo but.
Atsakyti
Ziuriu sita:

Su 75B turiu keletą M dydžio. Turėjau ir S, per apimtį spaudė, tad pardaviau 4u.gif T.y. krūtinei pagal B dydį tiko, bet 75 cm apimčiai per mažas buvo. M tinka idealiai 4u.gif
Atsakyti