Nusipirkau ir jau pranešiojau, bet nusivyliau.Dairysiuosi kito Labai ilgas (ištempus užsidengia visas užpakalis ) ir man platus per liemenį, kai tuo tarpu per krūtinės apimtį siaurokas.
gal galite patarti, kokio dydžio BIOFIT maudymuko viršus tiktų 34A dydžio krūtinei? ir apskritai ar šis modelis tinka mažai krūtinei? ar bent kiek suformuoja, iškelia?
meraites, kuris graziau nedidelei krutinei? Ir kokio dydzio reiketu, kai apimtis po krutine 80, per krutine 91. Paprastai liemeneles nesioju 34 B, bet ne VS. VS nieko neturiu. 1. Twist Bandeau Top 2. Push-Up Bandeau Top 3. Bandeau Top
Sveikos, kreipiuosi konsultacijos dėl liemenėlių dydžių. Po krūtine 85 cm, per krūtinę - 95 cm. VS skaičioklė man siūlo 32DD dydį Tačiau realiai tai nešioju 34C arba 34B dydžio liememėlės ir pasižiūrėjus VS "bra size conversions" lentelę atrodo, jog turėčiau rinktis 34B dydį... Gal kuri nors su panašiomis apimtimis galėsite ką nors patarti?
manau, kad darote įprastą klaidą ir nešiojate per didelės apimties ir per mažo kaušelio liemenėles. Aš su panašiom apimtim liemenėles perku 32D - 32DD (nesvarbu kurio gamintojo)