Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 07 18, 15:48)
Galit VS puslapyje paziuret juk ivairius kelnaici modelius ir matysit uztenka dengimo jums ar ne.  4u.gif

Nera ten visu modeliuku,o ir ant modelinio sikniuko viskas gerai atrodo 4u.gif .Galvojau,gal kas turi ir gali pasakyt,kaip tas dengimas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2013 07 21, 13:04)
Nera ten visu modeliuku,o ir ant modelinio sikniuko viskas gerai atrodo 4u.gif .Galvojau,gal kas  turi ir gali pasakyt,kaip tas dengimas. ax.gif

Tai, kad atrodo visi stiliai yra plius yra aprasymai del dengimo ir pan - guide g.gif
Atsakyti
Sveikos gal zinot pas ka galeciau kreiptis del uzsakymo is VS puslapiuko?Aciu
Atsakyti
Gal kas turit ir galit pakomentuoti apie magicsuit maudymukus?
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuole: 25 liepos 2013 - 17:42
QUOTE(migle111 @ 2013 06 05, 14:24)
Kamuoliuke pagal mane geriausiai mazesne krutine suformuoja 3, bet ziurint kokia krutine pas jus, jei didele tai graziai 1 ziuretusi ax.gif

Nusipirkau ir jau pranešiojau, bet nusivyliau.Dairysiuosi kito unsure.gif Labai ilgas (ištempus užsidengia visas užpakalis biggrin.gif ) ir man platus per liemenį, kai tuo tarpu per krūtinės apimtį siaurokas.

tankinis
Atsakyti
sveikos,

gal galite patarti, kokio dydžio BIOFIT maudymuko viršus tiktų 34A dydžio krūtinei? ir apskritai ar šis modelis tinka mažai krūtinei? ar bent kiek suformuoja, iškelia?

galvoju užsisakyti šį viršų: http://www.victorias...talogueType=OLS

ir derinti su šia apačia (abi dalys juodos):
http://www.victorias...talogueType=OLS

turėjau triangle push up 32A - per maža apimtis, teko parduoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimosa: 11 rugpjūčio 2013 - 10:29
meraites, kuris graziau nedidelei krutinei? Ir kokio dydzio reiketu, kai apimtis po krutine 80, per krutine 91. 4u.gif 4u.gif Paprastai liemeneles nesioju 34 B, bet ne VS. VS nieko neturiu.
1. Twist Bandeau Top
2. Push-Up Bandeau Top
3. Bandeau Top
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 17 rugpjūčio 2013 - 09:34
Sveikos,
kreipiuosi konsultacijos dėl liemenėlių dydžių. 4u.gif
Po krūtine 85 cm, per krūtinę - 95 cm.
VS skaičioklė man siūlo 32DD dydį blink.gif
Tačiau realiai tai nešioju 34C arba 34B dydžio liememėlės ir pasižiūrėjus VS "bra size conversions" lentelę atrodo, jog turėčiau rinktis 34B dydį...
Gal kuri nors su panašiomis apimtimis galėsite ką nors patarti?wink.gif
Atsakyti
manau, kad darote įprastą klaidą ir nešiojate per didelės apimties ir per mažo kaušelio liemenėles. Aš su panašiom apimtim liemenėles perku 32D - 32DD (nesvarbu kurio gamintojo)
Atsakyti
Gal kas jau nusipirko šį maudymuką?
maudymukas
Įdomu kaip dydžiai? Ar yra normalus push up? O toggle stiliaus kelnaitės atitinka dydį? g.gif
Atsakyti
Merginos, ar VS dar gamina skurinukes liemeneles?
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2013 09 01, 20:19)
Merginos, ar VS dar gamina skurinukes liemeneles?

Jau senokai nebe.
Atsakyti