Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

Merginos, koki VS maudomo virsu imti jei nesioju tikra B dydi, bet apimtis 85 cm. Ar gerai bus 38B? g.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetulia @ 2013 10 22, 13:33)
Merginos, koki VS maudomo virsu imti jei nesioju tikra B dydi, bet apimtis 85 cm. Ar gerai bus 38B?  g.gif
Aciukas 4u.gif

Taip, turetu tikti.
Atsakyti
Dekui 4u.gif
Atsakyti
Gal kas pirkot tokius vs chalaciukus? smile.gif

http://www.victorias...talogueType=OLS

http://www.victorias...talogueType=OLS
Atsakyti
Su kokiom apimtim perkat 36A dydį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2013 10 26, 13:14)
Su kokiom apimtim perkat 36A dydį?  4u.gif

80A 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2013 10 10, 10:48)
ateinu supeikti VS kardigano,
user posted image
turiu pilka.
Nu minkstas, siltas jaukus, svelnumas neispasakytas, bet... Jo neimanoma nesiot. viskas absoliuciai viskas nusipukuoja tais pilkais pukeliais. kelnes, striuke, rankine, jie kimba taip neimanomai gausiai ir visur, ir valosi sunkiai...
taigi, rubas grazus bet...

Turiu tokį mėlyną. Nepastebėjau, kad pūkuotųsi g.gif Labai gerai smagiai nešiojasi, tik bjaurus skalbti - tada tai būna pūkų (siūlo atplaišų).
Atsakyti
Gal jau kuri turite šią suknelę, domina kaip kokybė ir dydžiai:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2013 10 28, 20:07)
Gal jau kuri turite šią suknelę, domina kaip kokybė ir dydžiai:

As ja nuziurejau kataloge, bet ir kita dar ziurejau, tai jauciu ta kita pirksiu. Na siaip raso su kasmyru, bet itariu jo labai mazai bus, o del dydzio maanu didinta - na kaip ir paprastai su VS buna... O siaip del sitos persigalvojau butent del rankoviu - man nepatinka tuo stulpeliu tiek aukstai ismegztos (pernai, o turbut ir dabar tebera, vienas megztukas VS tokio stiliaus rankovem, irgi kaip kasmyrinis reklamuojamas, kaklas panasus).
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 10 28, 21:24)
As ja nuziurejau kataloge, bet ir kita dar ziurejau, tai jauciu ta kita pirksiu. Na siaip raso su kasmyru, bet itariu jo labai mazai bus, o del dydzio maanu didinta - na kaip ir paprastai su VS buna... O siaip del sitos persigalvojau butent del rankoviu - man nepatinka tuo stulpeliu tiek aukstai ismegztos (pernai, o turbut ir dabar tebera, vienas megztukas VS tokio stiliaus rankovem, irgi kaip kasmyrinis reklamuojamas, kaklas panasus).

Aha, žinau aš tą megztuką, irgi į jį žiūrėjau, bet taip ir nepirkau smile.gif Kašmyro tai manau nedaug čia bus, bet man pats modeliukas visai patiko, dar pabandysiu paieškoti, gal kur rasiu, kaip gyvai atrodo, nors atsiliepimai neblogi smile.gif
Atsakyti
Kaip atsisiunciate, tiesiai is puslapio?
Atsakyti
QUOTE(laurashine @ 2013 10 29, 18:49)
Kaip atsisiunciate, tiesiai is puslapio?

Per tarpininkes smile.gif
Atsakyti