cia kazkurios kalbejote apie brazil butt- pratimus, skirtus uzopakaliui, arba jillian michael killer bun and thighs. nezinau, kodel isimtas buvo senas geras BUtt BIBLE, is pirmojo sporto temos puslapio su Pauline.
mano pats mylimiausias buves workoutas pernai metais, skirtas uzpakaliui.
uzpakaliuko biblijakai ziurejau, atrode, ai, kas cia - ir as galiu

tuo metu buvau nesportavusi ilgokai, tai kai trecia lygi pabandziau viena pratima, tai cypiau. tai perejau prie antro lygio, pirma lygi dariau tik viena ar pora kartu. taigi. dariau, dariau antra lygi, o po to ir treciaji. nu ziauriai patiko, ir man jis SUNKESNIS pasirode, nei jillian michales taip populiariai viesinamas killer buns and thighs, pratimai cia sunkesni, -gal tik pati michaels labiau isreklamuotas ir simpatiskesnis veidas
ai, mergos, visai nebesimatuosiu apimciu -su apimtim tai gaunas taip, kad kassyk matuojantis jos keiciasi (matuojuos kas dvi dienas) - nu taip negali buti, gi cia ne svarstykles - paklaida tai 1, tai 3, tai net 4cm, ypac per liemeni - nu taip but negali, arba per klubus. net slaunis - paklaida o.5 cm. nesikeicia tik blauzdos apimtis.

nu negi matuotis nebemoku???
tfu, meciau si reikala - ne veltui niekad jo ir nemegau. ziuresiu i veidrodi kaip iki siol