Norejau paklausti , is kur jus siunciates visas tas programas sporto ,is interneto ? is tu linku , kur pirmam puslapi surasyti ?
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 05 25, 02:27)
Norejau paklausti , is kur jus siunciates visas tas programas sporto ,is interneto ? is tu linku , kur pirmam puslapi surasyti ?

Taip, tik ten reikia prisiregistruoti tame puslapyje
QUOTE(Red&Red @ 2013 05 25, 09:17)
Taip, tik ten reikia prisiregistruoti tame puslapyje
Aš rusų kalbos nemoku - bet visai nesunkiai pavyko 
Man ir su rusu prastoka , nei bum bum
Nu bet kaip nors ...
Vakar nusikaltau sau suvalgiau negero maisto
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 05 25, 12:03)
Man ir su rusu prastoka , nei bum bum 
Nu bet kaip nors ...
Kol geras oras lekiu iki sales
Nu bet kaip nors ...
Laba diena, bandykit isohunt ar thepiratebay ieškoti, sau reikalingas programas ten be vargo randu, o ir tam, kad parsisiųsti, prisiregistruoti nereikia
Gražaus šeštadienio visoms
QUOTE(Ixora @ 2013 05 25, 12:19)
Nėra blogo oro
Man tik 20 ir ant šiknos atsirado strijų
Šiaip gal yra galinčių parekomenduoti kokį kremuką nuo jų, kad ateityje jų galėčiau išvengti
Šiaip gal yra galinčių parekomenduoti kokį kremuką nuo jų, kad ateityje jų galėčiau išvengti
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 25, 18:53)
Nėra blogo oro
Aš išsimiaudžiau po lietum - 1,5 val su dviratuku
Permirkus iki triusikų, bet laiminga, o plaukų švelnumėlis nuo lietaus vandens 
Kaip faina
QUOTE(Emixsit @ 2013 05 25, 19:44)
Man tik 20 ir ant šiknos atsirado strijų
Atsiradusių išnaikinti neįmanoma, o pristabdymui reikia odą kuo daugiau drėkinti ir stangrinti. Aš
cia kazkurios kalbejote apie brazil butt- pratimus, skirtus uzopakaliui, arba jillian michael killer bun and thighs. nezinau, kodel isimtas buvo senas geras BUtt BIBLE, is pirmojo sporto temos puslapio su Pauline.
mano pats mylimiausias buves workoutas pernai metais, skirtas uzpakaliui. uzpakaliuko biblija
kai ziurejau, atrode, ai, kas cia - ir as galiu
tuo metu buvau nesportavusi ilgokai, tai kai trecia lygi pabandziau viena pratima, tai cypiau. tai perejau prie antro lygio, pirma lygi dariau tik viena ar pora kartu. taigi. dariau, dariau antra lygi, o po to ir treciaji. nu ziauriai patiko, ir man jis SUNKESNIS pasirode, nei jillian michales taip populiariai viesinamas killer buns and thighs, pratimai cia sunkesni, -gal tik pati michaels labiau isreklamuotas ir simpatiskesnis veidas
ai, mergos, visai nebesimatuosiu apimciu -su apimtim tai gaunas taip, kad kassyk matuojantis jos keiciasi (matuojuos kas dvi dienas) - nu taip negali buti, gi cia ne svarstykles - paklaida tai 1, tai 3, tai net 4cm, ypac per liemeni - nu taip but negali, arba per klubus. net slaunis - paklaida o.5 cm. nesikeicia tik blauzdos apimtis.
nu negi matuotis nebemoku???
tfu, meciau si reikala - ne veltui niekad jo ir nemegau. ziuresiu i veidrodi kaip iki siol
mano pats mylimiausias buves workoutas pernai metais, skirtas uzpakaliui. uzpakaliuko biblija
kai ziurejau, atrode, ai, kas cia - ir as galiu
ai, mergos, visai nebesimatuosiu apimciu -su apimtim tai gaunas taip, kad kassyk matuojantis jos keiciasi (matuojuos kas dvi dienas) - nu taip negali buti, gi cia ne svarstykles - paklaida tai 1, tai 3, tai net 4cm, ypac per liemeni - nu taip but negali, arba per klubus. net slaunis - paklaida o.5 cm. nesikeicia tik blauzdos apimtis.
tfu, meciau si reikala - ne veltui niekad jo ir nemegau. ziuresiu i veidrodi kaip iki siol
Oho
čia jau tikrai be plastinių operacijų neapsieis žmogus. Bet koks šaunuolis, tiek svorio numetė ir matosi, kad sportavo daug. Pagarba jam
Man irgi apimtis matuojant visada svyruoja liemuo, todėl stengiuosi matuotis ryte, dar nevalgius, kad neišsipūstų pilvas po pusryčių
Man irgi apimtis matuojant visada svyruoja liemuo, todėl stengiuosi matuotis ryte, dar nevalgius, kad neišsipūstų pilvas po pusryčių
QUOTE(given444 @ 2013 05 25, 21:50)
nu o cia tai isvis - pirmasyk toki baisuma maciau, kaip kaba oda metant svori, siaubas - cia reikia po to ir pinigu turet plastinems operacijoms
o my god

o my god
Nekaip tikrai atrodo, jau būtų baisu nusirengti kur pliaže