Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 34 tema

QUOTE(Artari @ 2013 05 27, 16:12)
ačiū  4u.gif

kažkaip besportuojant vis pastebiu, kad darant pratimus kairei rankai vis uždedu silpnesnį svorį, pvz. tarkim tokiame pratime nuo grindų pasikėlus kūną ant ištiestų rankų (kojos liečia grindis) ir nuleidus ant alkūnių, vėl pakėlus ir kartojant, pastebėjau, kad blogai darau - darau automatiškai kaip lengviau, t.y. svorį išlaikau daugiau dešine ranka doh.gif unsure.gif
jums taip nėra, kad viena pusė vyrauja?  g.gif

Mano kairė pusė tikrai pastebimai stipresnė smile.gif Net rankos raumuo ten didesnis. Taip pat ir dviratį tarkime galiu pilnai išvairuoti vien tik su kaire, o vien tik su dešine jau nenorėčiau rizikuoti g.gif Bet ant kojų to nepastebėjau, gal kaip tik dešinė mocnesnė biggrin.gif
Atsakyti
Labos sportininkes
Nu ka is intensyvesnes savaites gavosi atbulai, vaiks apsirgo tai namie
Aisku negerai bet pasportuot uztat laiko turesiu biggrin.gif
Tik jau siandien laaabai sunku buvo, vakar irgi praleidau bet ant batuto uztat su vaiku prisisokinejau tai uzskaiciau kaip lengva sporta sau biggrin.gif
Man toks jausmas kad as ant to pirmo shredo lygio visa menesi tupesiu
Ale koki psichologini poveiki sportas turi, ziuriu i veidrodi ir net po savaites treniruociu jauciusi grazi, o pries tai tai tesle sau atrodziau lotuliukas.gif
Zodziu suteikia pasitikejimo savim thumbup.gif
Doviem nu kaip tu dabar su tokia palaikymo komanda taip sakai, gi isipareigojai jau pries save tai numesk, kas tas yra pora kg
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 05 27, 12:30)
user posted image
va koks kūnas thumbup.gif galbūt mano svajonių doh.gif

kūnas kažkaip nesiderina prie aplinkos, galvoju gal photošopas ar kaip lotuliukas.gif

nu jo kunas tai wub.gif nei per daug , nei per mazai .. smile.gif wub.gif wub.gif Daug darbo ideta ..
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 05 27, 13:29)
Jillian Michaels' Killer Buns & Thighs, rasi youtube. ir dar buvo nesenai imesta nuoroda sikniukui pagrazinti- butt bibel, sake irgi geris  bigsmile.gif visas turtas- youtube  4u.gif
tau geda ?  bigsmile.gif  tu saunuole! nes as i saviskes tai nei per kur dar neitilpciau  schmoll.gif o vaikui rugseji jau 2 metai bus  pomidorai2.gif Guodziu save tuo, kad po nestumo cigaretes nebesigriebiau ir nesenai meile sportui atradau... jei reikes ir visus metus tuos kg tirpdysiu, bet taip, kad jie daugiau niekada nebegryztu  schmoll.gif

o-pa-pa, nu jei net prie kompo mirkset tingejai, tai reiskia, jau tikrai labai labai  biggrin.gif

tarskaliuk, o kaip tu cia taip prisidarei su ta medziagu apykaita? su nenormaliom dietom?  unsure.gif  g.gif

Ačiū 4u.gif
Na, paprastai,- easy - Dukano dieta, vėliau sumažinimas maisto iki minimumo... Tad šiandien mano meniu:
Pusryčiai:4 kiaušinio baltymai, vienas pilnas - 190 kcal.
Priešpiečiai: liesa varškė su peletrūnu ir 2 trapučiais - 140 kca.
Pietūs: visštienos krūtinėlė (nevirta svėrė 140 g.) ir Icebers salotos - 170 kcal.
Pavakarių nespėjau pavalgyti, tad vakarienė liesa grūdėta varškė ir akurkas su salota Icebers - 200 kcal.

štai taip. daugiau pavalgius svoris šoka. Šiandien po visokių kursų, mokymų nebeturiu nei jėgų, nei noro nieko daryti, bandysiu bent kelis pratimus.

Artari, labai viliuosi, kad pavyks grįžus su profesionalais ta padaryti.
Atsakyti
Pagaliau issitraukiau dvirati, pakvieciau savo maziuka (suneli) i kompanija ir prasukom nuo panemunes tilto iki aleksoto ir atgal.
Gal nekazka, bet pradzia man thumbup.gif
Vis pradedu sportuot ir valios pritrukstu, tai kol kas bandysiu naudinga suderint su maloniu drinks_cheers.gif
Mityba- sunkus klausimas.
Stengiuos, stengiuos, po to kai nutrukstu doh.gif
Prisiedu visko daug, daug...
Ir vel timpt uz vadziu lotuliukas.gif
Ar cia man vienai taip sunku save kontroliuot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2013 05 27, 11:33)

Baigiau 30 dienų shredą, eisiu palyginsiu nuotraukas, matysis kas ar nelabai.. biggrin.gif

Na ir kaip???Matosi???

As sian jau 6diena dariau bodyflex, sian laiko nebuvo, bet radau ta nelemta pusvalandi. Kazkaip tuo toliau, tuo sunkiau darosi, uzpakali, sonus, peciu juosta skauda, o vat pilvo preso ir ranku nesijaucia g.gif

Vakar sakau po 5dienu pamatuosiu apimtis, tai visur po plius 1cm lotuliukas.gif Nu bet motyvacijos kolkas dar nenumuse ir tas plius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2013 05 27, 21:47)
Ar cia man vienai taip sunku save kontroliuot?  g.gif

Dar doviem tau į draugus flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2013 05 27, 18:31)
Ačiū 4u.gif
Na, paprastai,- easy - Dukano dieta, vėliau sumažinimas maisto iki minimumo... Tad šiandien mano meniu:
Pusryčiai:4 kiaušinio baltymai, vienas pilnas - 190 kcal.
Priešpiečiai: liesa varškė su peletrūnu ir 2 trapučiais - 140 kca.
Pietūs: visštienos krūtinėlė (nevirta svėrė 140 g.) ir Icebers salotos - 170 kcal.
Pavakarių nespėjau pavalgyti, tad vakarienė liesa grūdėta varškė ir akurkas su salota Icebers - 200 kcal.

štai taip. daugiau pavalgius svoris šoka. Šiandien po visokių kursų, mokymų nebeturiu nei jėgų, nei noro nieko daryti, bandysiu bent kelis pratimus.
Artari, labai viliuosi, kad pavyks grįžus su profesionalais ta padaryti.

Betgi visa laika tokio maisto nevalgysi .. Jai taip valgyciau man po savaites manau viskas atsibostu ..
Na cia riekia daug valios kad taip griestai maitintis .. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2013 05 27, 12:50)
Priklausomai koks tas antsvoris. Visgi siūlyčiau derinti tiek jėgos, tiek kardio bei žinoma tinkamą mitybą kartu. Paprasčiausiai kūnas nebus toks suglebęs ir bendras vaizdas bus žymiai geresnis prijungus jėgos treniruotes nei vien tik kardio+mityba. Nebent siektinas rezultatas yra vieni kaulai ir skūra (nežinau kaip tinkamiau išsireikšti).  biggrin.gif

Na pvz mano drauge, kuri sveria 84kg ir ugis 170cm nori mesti svori. Tai ka jai daryti? Kardio+mityba ar kardio+jegos treniruotes+mityba. O nebus to varianto, kad kilnojant stangas "lasinys pavirs i raumeni"? As kazkaip niekad nesidomejau g.gif

QUOTE(daluzenik @ 2013 05 27, 21:47)
Stengiuos, stengiuos, po to kai nutrukstu  doh.gif
Ir vel timpt uz vadziu  lotuliukas.gif

Man labai sunku doh.gif Nors pas mane nera persiedimu. As tik nuolatos uzkandziauju doh.gif Vis ka nors kramsnoju ir kramsnoju. Tai sausainis, tai riesutai, tai vaisiai, tai jogurtas, tai sokoladas/ledai tai dar kas nors. Vis ratais vaikstau ir spinteles darineju.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 27, 18:59)
Dar doviem tau į draugus flirt.gif

ir man tas emocinis valgymas...nors jau ne toks siaubingasd kaip anksciau....

nu ka.. doh.gif .siandien pagalvojau, padarysiu Jillian Body revolution ...pries metus laiko buvau dariusi. taigi. pervertinau savo jegas blush2.gif tikrai buvo kur paprakaituoti, o kai ko ir neisdariau, pabijojau ne vien menisko, bet ir nugaros traumos - to betruko, kad kitoj kuno dalyje invalide jausciaus...

su manim Body revolution dare mano devynmetis blink.gif nu tai, pagarba jo jaunam mazam liesam kuneliui...aisku, puse programos tik pajege, bet vis tiek. juk kiti suauge irgi tik tiek tveria pradzioje. sakau jam: dabar po dusu varai ir greit banana raumenu/jegos ir energijos atstatymui biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
laba.savaitei dingus buvau doh.gif Griztu
Just me,nea,dar neinu i nauja lygi.Visa sav.atmestinai sportavau,tai sia savaite dar lieku senajame ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(jovka @ 2013 05 27, 15:18)
Normalu, kas viena pusė stipresnė, nei kita. Norint, kad ta kita pusė pradėtų dirnt, taip, kaip stiprioji reikia daugiau padirbėt silpnesniąja.
Pati sportuoju lyg ir seniai, bet vis tiek viena pusė dirba geriau nei kita. Pvz. pritūpimas ant vienos kojos daug lengviau išeina su kaire koja, nei dešine. Bet va dešinė koja geriau dirba, kai reikia daugiau koordinacijos, o ne jėgos.  doh.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 27, 16:20)
Mano kairė pusė tikrai pastebimai stipresnė smile.gif Net rankos raumuo ten didesnis. Taip pat ir dviratį tarkime galiu pilnai išvairuoti vien tik su kaire, o vien tik su dešine jau nenorėčiau rizikuoti g.gif Bet ant kojų to nepastebėjau, gal kaip tik dešinė mocnesnė biggrin.gif

nu va kaip visom skirtingai smile.gif aš ant kojų kažkaip nejaučiu didelio skirtumo smile.gif pas jus kairė vyrauja, gal esat kairiarankės? rolleyes.gif

QUOTE(daluzenik @ 2013 05 27, 20:47)
Pagaliau issitraukiau dvirati, pakvieciau savo maziuka (suneli) i kompanija ir prasukom nuo panemunes tilto iki aleksoto ir atgal.
Gal nekazka, bet pradzia man  thumbup.gif
Vis pradedu sportuot ir valios pritrukstu, tai kol kas bandysiu naudinga suderint su maloniu  drinks_cheers.gif
Stengiuos, stengiuos, po to kai nutrukstu  doh.gif
Ir vel timpt uz vadziu  lotuliukas.gif

reik su savimi pagudraut biggrin.gif man padėjo pasikeisti į mažesnę lėkštę, kad būtų galima prisidėti pilną, bet kiekis būtų normalus ax.gif

QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 05 27, 22:12)
Betgi visa laika tokio maisto nevalgysi .. Jai taip valgyciau man po savaites manau viskas atsibostu ..
Na cia riekia daug valios kad taip griestai maitintis .. smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(MartiKarti @ 2013 05 27, 22:15)
Man labai sunku  doh.gif Nors pas mane nera persiedimu. As tik nuolatos uzkandziauju  doh.gif Vis ka nors kramsnoju ir kramsnoju. Tai sausainis, tai riesutai, tai vaisiai, tai jogurtas, tai sokoladas/ledai tai dar kas nors. Vis ratais vaikstau ir spinteles darineju.

man tas pats, o ypač kai pavargstu, tai užkandžiauti lb norisi;) dbr susiėmiau ir valgau 5kart per dieną ir neišalkstu wink.gif
Atsakyti