Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 34 tema

Sveikos visos esu nauja jusu tarpe bet tikiuos isiliet i jusu gretas unsure.gif
Dar tik pora savaiciu sportuoju ir tai nelabai intensyviai rytais begioju po 3 km turbut dar neradau sau tinkamos programos
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 06 10, 18:34)
La bukas , As begsiu i sporto sale dbr .Savaitgali nebuvau .

Man visi pradejo sakyti kad as smarkiai sukudau , o ant saves ir nelabai matau tik biski . Labiausiai visiems i akis krenta mano veidas ..Zandu nebeliko pustu ..  biggrin.gif Yra tokiu zmoniu , kurie galvoja kad as badauju  doh.gif

Manyk, kad iš pavydo biggrin.gif Mane tai ir nesveika, ligota, anoreksike buvo išvadinę doh.gif Nors dar iki to laaabai toli su savais 64 kg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 10, 21:31)
Manyk, kad iš pavydo biggrin.gif Mane tai ir nesveika, ligota, anoreksike buvo išvadinę  doh.gif  Nors dar iki to laaabai toli su savais 64 kg  biggrin.gif

biggrin.gif nu jo .. as pries 3 metus buvau numetus iki 55 , tai irgi girdejau tokiu atsiliepimu kad anoreksija sergu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(jovka @ 2013 06 10, 15:47)
Nesmagu, gydykis kuo greičiau.  4u.gif

4u.gif

QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 06 10, 17:34)
La bukas , As begsiu i sporto sale dbr .Savaitgali nebuvau .

Man visi pradejo sakyti kad as smarkiai sukudau , o ant saves ir nelabai matau tik biski . Labiausiai visiems i akis krenta mano veidas ..Zandu nebeliko pustu ..  biggrin.gif Yra tokiu zmoniu , kurie galvoja kad as badauju  doh.gif

kaip smagu, kad kiti jau pastebi ir kad gali pasakyti, kad nebadavimu to pasiekei thumbup.gif
o koks tavo ūgis ir kiek dbr sveri? smile.gif

QUOTE(gerda26 @ 2013 06 10, 20:37)
Sveikos visos esu nauja jusu tarpe bet tikiuos isiliet i jusu gretas unsure.gif
Dar tik pora savaiciu sportuoju ir tai nelabai intensyviai rytais begioju po 3 km turbut dar neradau sau tinkamos programos

laba, prašom jungtis 4u.gif kodėl pradėjai sportuoti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Artari @ 2013 06 11, 06:18)
Labas rytas  4u.gif
4u.gif
kaip smagu, kad kiti jau pastebi ir kad gali pasakyti, kad nebadavimu to pasiekei thumbup.gif
o koks tavo ūgis ir kiek dbr sveri? smile.gif

Esu 1,62 . Sekmadieni svoris buvo 58,9 . Numeciau 5kg per menesi laiko .. blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 06 11, 07:28)
Esu 1,62 . Sekmadieni svoris buvo 58,9 . Numeciau 5kg per menesi laiko .. blush2.gif  bigsmile.gif

šaunuolė, kad tiek numetei - ką darei?smile.gif aš vos įstengiu per mėn. 1,5-2 kg wink.gif kristų daugiau, bet nuodėmiauju su maistu smile.gif

Papildyta:
Kažkoks šian tingulys iš pat ryto..., einu pasportuosiu, gal išmušiu tingulį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Artari @ 2013 06 11, 06:39)
šaunuolė, kad tiek numetei - ką darei?smile.gif aš vos įstengiu per mėn. 1,5-2 kg wink.gif kristų daugiau, bet nuodėmiauju su maistu smile.gif
Papildyta:
Kažkoks šian tingulys iš pat ryto..., einu pasportuosiu, gal išmušiu tingulį  biggrin.gif

sportuoju sporto klube , su cardio apie val , ir svorio teniruokliais , sportuoju ir namie biskiuka visokie pratimai , kartais shreda darau smile.gif na ir maistas , biski prisiziuriu , nepersivalgau , lb mazai valagu bulviu ir nebevalgau sumustiniu . smile.gif Dar savaitgaliais ja turiu noro begu krosiuka blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif noreciau prie jusu jungtis smile.gif tik as cia buciau net ne pirmoke, o nulinuke, nes sportuoti dar nepradejau blush2.gif po gimdymo beveik pora menesiu jau praejo, jauciu,kad atsigavau, reikia pradet mesti riebaliukus ir siaip sustipret visai,nes dabar visiskai plerza, po nestumo nugara, peciu sriti labai skauda, mirtinai reikia sustipret.
Pastebejau, kad lyg Artari irgi neperseniausiai gimdziusi, tai norejau paklausti nuo ko pradejai? 4u.gif Fizinis pasirengimas mano silpnas po nestumu, nes ju metu ir tarp ju, mazai sportavau. Gal kuri patartu, nuo kurios programos man geriausia butu pradeti? 4u.gif
Atsakyti

laba, prašom jungtis 4u.gif kodėl pradėjai sportuoti? rolleyes.gif
[/quote]
Mano ugis 165 o sveriu 75 blush2.gif laikas kazka daryti buvau pries pusmeti numetus iki 72 bet vel apsileidau verysad.gif
Atsakyti
Labas, aš tik ką po no more trouble zones. thumbup.gif

NT neigiamas, tai matyt nuo sporto čia man MM susvaigo, svorio numečiau kažkur 6 kg, nuo kovo 21 d.
Mitybą vidutiniškai prisižiūrėjau, dabar nuo birželio pradžios, rimtai žiūriu, tai krenta po kelis šimtus gr dabar, dabar sveriu 60- 61 su svyruojančiais gramais, ūgis 170 cm.

Matau ryškėjantį pilvo presą ypač viršutinį, mažėja pilvo barankos. apatinėje pilvo dalyje kažkas įdomiai keičiasi, kažkoks trikampis skiriasi kelią lotuliukas.gif

Manau visoms pradedančiosioms geriausia pradėti nuo Jillian M. shredo pirmo lygio. pati nuo jo pradėjau ir tikrai buvo sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 06 11, 19:18)
Labas, aš tik ką po no more trouble zones. thumbup.gif

NT neigiamas, tai matyt nuo sporto čia man MM susvaigo, svorio numečiau kažkur 6 kg, nuo kovo 21 d.
Mitybą vidutiniškai prisižiūrėjau, dabar nuo birželio pradžios, rimtai žiūriu, tai krenta po kelis šimtus gr dabar, dabar sveriu 60- 61 su svyruojančiais gramais, ūgis 170 cm.

Matau ryškėjantį pilvo presą ypač viršutinį, mažėja pilvo barankos. apatinėje pilvo dalyje kažkas įdomiai keičiasi, kažkoks trikampis skiriasi kelią lotuliukas.gif

Manau visoms pradedančiosioms geriausia pradėti nuo Jillian M. shredo pirmo lygio. pati nuo jo pradėjau ir tikrai buvo sunku doh.gif

Man panasiai kaip ir tau .. virsutinis prese kazkas matosi .. Bet tai dar ne presas . Net tavo ugis nemazas , manau toks svoris tau kaip tik smile.gif
Realiai preso ir nenoriu , noreciau plokscio pilvo , kurio niekada gyvenime dar neturejau , vis yra koks riebalas .. tokio matyt as jau sudejimo gal doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jo, aš irgi norėčiau gražaus pilvo , dirbu dirbu iki to! Po kankynių sporto k. presą 3 dienas skauda laugh.gif Bjauri griežta trenerė-myliu ją biggrin.gif
Atsakyti