pirmame linke yra visa eiga,tik ten jie su plakta grietinele daro.
trilece :
![user posted image](http://www.albanianews.it/wp-content/uploads/media/k2/items/cache/300x300x5f6cc6be54b220e9d450a5b9c3eb9016_L.jpg.pagespeed.ic.sCEcWRpL0V.jpg)
aha,ten yra karamele,o kad ja pasidaryti reikia tik cukraus ir vandens,jei nori gali deti ir vanilinio cukraus .pirmiausiai sukaramelinti cukru: ji ant mazos ugnies istirpinti,be vandens ir be nieko kito.kitame inde uzvirinti vandnei,paskui supilti vandeni ant cukraus,labai atsargiai,nes gali nusideginti,ir greitai greitai maisyti.
Papildyta:ravani: gali nepilti sirupo ir valgyti kaip paprasta ojguto pyraga,gali daryti nesaldu sirupa....a sbaklava negaliu valgyti, ta prasme,jis skanus,bet as sirupo nepilu i lekste: dedu tik torto gabaleli maza .....nes kitaip tikra isaldu.nuo tada kai paprasiau uosvienes tokio saldaus sirupo nedaryti: valgau visa!