Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(egk @ 2013 06 11, 08:25)
Labas rytas 4u.gif

Na užsisakiau pradžiai Huggies tų nuo 3-6 kg. Manau, bandysiu įvairias ir tada atsirinksiu. Nes sūneliui tai tikrai ne visos tiko, tik dabar gal didesnis pasirinkimas visko? Norėsiu būtinai išbandyti ir tas ekologiškas. Bet čia tie Huggies 3-6 kg, tai kaip supratau 2 dydis. Tai koks tada 1? karsta.gif Ir kiek pokų maždaug reikia šitų mažųjų dydžių? mastau.gif

Mums tai huggies absoličiai netiko, tai nemažai išmečiau net nesunaudojus. Pastoviai vaikas pro šalį prasysiodavo ir būdavo šlapias. Tai negana to, kad sauskelnes keiti ir keiti, tai dar ir perrenginėti tekdavo. Buvo padaryta klaida kai seneliai jų pripirko į priekį doh.gif Visana naudojom pampersus. Libero ir kažkaip neprilipo nes kažkokie kieti pasidaro kie kai sysio prisikaupia.

O pradžiai reikia nemažai sauskelnių nes per dieną kokius 6-7 kartus kakoja valgant. Tad kokia 9 ar 10 per dieną susinaudos. Ir taip nepamenu, bet lyg iki dviejų mėnesiukų dažnai reikdavo keisti. Ir naktį žinoma.

AnaMari, jei gerai pamenu, tai dukrytė ramesnė buvo pilvuke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 06 09, 19:14)
As plysau, bet nedaug ir tiesiai. Jokio skausmo plystant nejauciau, nes nebesupranti kas ir kodel skauda biggrin.gif  O siap man susiuta vieta neskauda, nieko nejauciu. Tik sedet neleidzia 10 dienu, va cia nepatogumas, valgyt atsistojus tenka smile.gif

Na tu kokia saunuole bigsmile.gif -priimam tave i "greituju klub lotuliukas.gif a " .Labai sveikinu, su tokiu sklandziu susitikimu, gal ir gerai kad nerieme taves, butum pragulejus toje gimdykloje, o juk namu sienos padeda, gal viskas butu vel kitaip susikloste. As uz tai kad i gimdymo namus vaziuot ant paskutinio momento ax.gif Aisku jei jauti vaikucio judesius iprastai, nenubege vandenys ir nera pakraujavimu ar kitu nesamoniu kuriu neturetu buti 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

nors sauskelniu jau senu senovej nenaudojam, bet prisimenu, kad huggies mums buvo patys paciausi. Pampersai irgi tiko, taciau man jie keistai smirdedavo plasmase g.gif Libero kazkokie storoki ir visada pravarydavo pro sona. Taigi isvada tokia, kad geriau neprisipirkit pirmai pradziai tu sauskelniu, nes tikrai neaisku, kokios tiks ir patiks. Be to sita geri ir vyras tikrai sugebes ir be jusu nupirkti biggrin.gif

Levanda, mano terminas turetu buti sausio 17 d., bet manau, kad uzlysiu anksciau be eiles tongue.gif

Anamari, kada eisi pas genetikus? 4u.gif
Atsakyti
NAZARA, primink ar tu dvynukų laukiesi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 06 11, 11:49)
NAZARA, primink ar tu dvynukų laukiesi?  blush2.gif

taip, laukiuosi dvynuku wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 06 11, 13:27)
taip, laukiuosi dvynuku wub.gif  wub.gif  wub.gif

Didžiausi sveikinimai 4u.gif wub.gif wub.gif
Pliuske, pradžiai nusipirk premature tipo sauskelnių, jos labai mažutės, todėl tinka ir neišnešiotukams, ir dvynukams, nes jie gi mažuliukai būna wub.gif Aš Assorti pirkausi cool.gif

Eufforija, auuuuuuu 4u.gif kaip tu?????
Aš šnd į TA - įdomu, ar Slapukas pasirodys????? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege555: 11 birželio 2013 - 12:36
Dar vienas atnaujinimas biggrin.gif

Mūsų mamytės

user posted image

2010:

*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, Caramelle*, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:

Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ,Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia

2012:

Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDU,zuzla,kpsh
PerKūnasDU,*Iris*DU

2013:

Mergyte 82,Rota,Lietuva,Pumpule ,Murauske,Pina,sobo, Irmuciukassss,orchideja888, Asmon,Drovute,mamyte.lt,diukute, braske1515,Shira,Aster,prakriti,late,Irute1984,Terze,aushen, Damute,olsonDU,errachka,leiliuke,juroszuvedra, cukryte 28

Mūsų puškuojančios
user posted imageuser posted imageuser posted image

vilciukas11-birzelio 18 d.
prince-birzelio 24d.
eufforijaDU- liepos 10d.
Beta1 - liepos 14 d.
sniege555DU-liepa
Juodoji Venera - rugpjucio 4d.
Caramelle*
red_tiddler- rugsejo 1d.
jolantulia-rugsejis 3d.
egk-rugsejo 5d.
Levanda 81-rugsejo 10d.
Dovi2003-rugsejo 10 d.
PliuskeDU spalio 14d.
darbstuoliaiDUspalio 19d.
vilte-kns-spalio 25 d.
Jautruolė
Strazdane - lapkričio 28d.
Bum - gruodžio 16d.
AnaMari - gruodžio 24d.
NAZARA-DU - sausio 17d.
Atsakyti
Kazi kaip Euforija?
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 06 11, 13:33)
Pliuske, pradžiai nusipirk premature tipo sauskelnių, jos labai mažutės, todėl tinka ir neišnešiotukams, ir dvynukams, nes jie gi mažuliukai būna  wub.gif Aš Assorti pirkausi  cool.gif
Aš šnd į TA - įdomu, ar Slapukas pasirodys?????  wub.gif

Mes pirkom Libero 2-4 kg. Gal nebus dideles. Galvojau nusipirkti ir tas kur nuo 1,2 kg. Ziuresiu veliau. Gal teks ir tokias mazutes nusipirkti smile.gif
Ir tau siandien TA bigsmile.gif As irgi buvau. Viskas gerai pas mus. Maziuku svoris 524 gr ir 506 gr. Abu beveik susilygino. Pries 2 sav skirtumas tarp maziuku buvo 15%, o dabar tik 4%. Atitinkam 22 sav + 4 d. wub.gif
Dabar laukiam geru naujienu is taves ir is tavo slapuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 06 11, 11:36)
Anamari, kada eisi pas genetikus? 4u.gif

Kita pirmadieni, birzelio 17 rolleyes.gif
Beje, tavo gimdymo data bevei sutampa su mano sunelio gimtadieniu, jis gime sausio 18 smile.gif wub.gif
QUOTE(pliuske @ 2013 06 11, 17:16)
As irgi buvau. Viskas gerai pas mus. Maziuku svoris 524 gr ir 506 gr. Abu beveik susilygino. Pries 2 sav skirtumas tarp maziuku buvo 15%, o dabar tik 4%. Atitinkam 22 sav + 4 d.  wub.gif

Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2013 06 11, 15:42)
Kazi kaip Euforija?

Labuckis storuliukems nestuke.gif mirksiukas.gif
Visa savaitgali buvau uzsiemus, pirkom likusias smulkmeneles savo "katukams" wub.gif wub.gif o vakar svenciau savo gimtadieni, tad sian pagaliau iskopiau visus namus po sveciu ir galiu pasipasakot...
Vakar buvau TA, bet nieko lb neziurejo, tik rankom kazka paziurejo pilvo apacioje, pasake, kad viskas lb gerai ten smile.gif sake, jei neprispirs anksciau, tai atvaziuoti 06.21, duos siuntima del planinio CP ir jei viskas ok, jau 06.26 pamatysius savo ilgai lauktus mazylius wub.gif wub.gif jau dabar nujauciu kaaaaaaip as zliubsiu juos pamacius...
taip pat iki penktadienio tesiu gelezies lasinimo seansus kas antra diena ir tuo paciu matuoja vaikuciu tonus, kas kart atliekant ta procedura, kaip pradeda makaluotis, kad net sirduciu plakimo kartais nesigirdi biggrin.gif o siaip pasake, kad sirdutes labai graziai ir ritmiskai plaka abieju wub.gif wub.gif
Sniege, kaip tau TA praejo? Slapukas pasirode? Jau turbut rasiau, kad man atrodo, jog tavo slapukas yra slapuke biggrin.gif biggrin.gif
Prince, kaip tu?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Juroszuvedra, sveikinu jus pagaliau susitikus su sunaiteliu. wub.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2013 06 10, 20:48)
Caramelle*, Pliuske, Jautruolė, NAZARA - Kada terminas? Patikslinčiau  rolleyes.gif
Levandut, mano terminas 27ta Rugpjucio. Bet turiu jau planinio CP data 19tai Rugpjucio. 4u.gif

Maciau apie sauskelnes diskutavot. Mums Pampers labiausiai tiko ir patiko. Huggies pradzioj buvau nusipirkus, bet labai rezesi i slaunytes, todel ismeciau beveik pilna poka. Veliau tik pull-up naudojau. Bet daznai per sonus prabegdavo.

Pampers ir dabar nusipirkau viena mazesni poka naujagimiui 2-5kg. Vistiek dazniausiai vaikai gimsta tarp 3 ir 4kg. Ir viena dideli poka sekancio dydzio 3-6kg. Tada ziuresim, kuriu reiks daugiau nupirkti. Viskas priklausys, kokio svorio gims maziukas. 4u.gif
Atsakyti