Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(egk @ 2013 06 10, 11:58)
Jolantulia, o kada tu į dekretą, nes pagal liniuotę jūs truputį didesni, o aš jau šio mėn 30 d išeinu ax.gif

Na, tikim labai, kad pas tave tikrai nieko blogo tyrimuose nera 4u.gif

Oi, o del dekretiniu pavydziu zaliu pavydu ax.gif Pas mus dekretines prasideda tik po gimdymo ir tai tik 6 men, po to dar tris menesius vyras gauna, o po to spec aukles arba is darbo liuosuokis unsure.gif Jeigu paskutiniais menesiais sunku dirbti, tai biuleteni reik pasiimti, problemu ji gauti niekada nebuna. Bet jeigu darbas nera sunkus, tai kartais moterys i gimdykla tiesiai is darbo varo. Pas mus kazkokiu tasiu i ligonine krautis nereikia, nes pampersai, rubeliai kudikiui ir gimdyvei, medikamentai, net kojines ir vienkartines kelnaites isduodami tenai, tik jau pasiimant reik savo turet.
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 06 10, 13:57)

man klausimas iskilo g.gif o kada tas pilvuzas is viso pasimate? biggrin.gif Idomu ar su dviem jis greiciau islenda biggrin.gif 

Man pilvas kaip issipute nuo hiperstimuliacijos, tai taip ir nesumazejo, o po to tik didejo.. O dabar atrodau kaip kitos kokiu 7-8 men buna biggrin.gif Su dvynukais tikrai greiciau tas pilvas islenda..
Atsakyti
Aciu dar karta mergaites uz sveikinimus 4u.gif

QUOTE(juroszuvedra @ 2013 06 09, 23:21)
  Veluoju su savo naujienomis,bet geguzes 31 po planinio CP gime 3300g. ir 52cm berniukas  wub.gif

Sveikinu sulaukus sunelio wub.gif Daug pienelio ir ramiu nakteliu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 06 10, 14:58)

Beta kokius pampius geriausia pirkti? Ar pabandyti įvairius ir tada atsirinkti? mastau.gif

Mano abu vaikai su Pampers auge, mum nuo pat pradziu tiko patiko 4u.gif
Atsakyti
Mes Libero perkam. Tikiuosi tiks rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliuske: 10 birželio 2013 - 20:19
Mes visokius išbandėm ir kažkaip ties Huggies apsistojom biggrin.gif Siūlau visokių rūšių prisipirkti, nes būna kaip kam užpakaliukai nuo kokios nors rūšies rausta ar dar kas nors netinka ax.gif
Atsakyti
mes naudojam ekologiskas libero ,mus jos geriausios,daugiausia sugeria ir neprabega thumbup.gif
Atsakyti
Atnaujinau sąrašiuką kol dar nemapiršau nes žuvelės atmintis biggrin.gif

Caramelle*, Pliuske, Jautruolė, NAZARA - Kada terminas? Patikslinčiau rolleyes.gif

Mūsų mamytės

user posted image

2010:

*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, Caramelle*, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:

Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ,Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia

2012:

Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDU,zuzla,kpsh
PerKūnasDU,*Iris*DU

2013:

Mergyte 82,Rota,Lietuva,Pumpule ,Murauske,Pina,sobo, Irmuciukassss,orchideja888, Asmon,Drovute,mamyte.lt,diukute, braske1515,Shira,Aster,prakriti,late,Irute1984,Terze,aushen, Damute,olsonDU,errachka,leiliuke,juroszuvedra, cukryte 28

Mūsų puškuojančios
user posted imageuser posted imageuser posted image

vilciukas11-birzelio 18 d.
prince-birzelio 24d.
eufforijaDU- liepos 10d.
Beta1 - liepos 14 d.
sniege555DU-liepa
Juodoji Venera - rugpjucio 4d.
Caramelle*
red_tiddler- rugsejo 1d.
jolantulia-rugsejis 3d.
egk-rugsejo 5d.
Levanda 81-rugsejo 10d.
Dovi2003-rugsejo 10 d.
PliuskeDU
darbstuoliaiDUspalio 19d.
vilte-kns-spalio 25 d.
Jautruolė
Strazdane - lapkričio 28d.
Bum - gruodžio 16d.
AnaMari - gruodžio 24d.
NAZARA

Mano mažius taaaip makaluojas, kad atrodo iš pilvo išlips blink.gif Dukrytų labai ant rankų nori, o per pilvą neišaina ilgai paturėt rankose doh.gif
Atsakyti
Labai aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 10, 22:35)
mes naudojam ekologiskas libero ,mus jos geriausios,daugiausia sugeria ir neprabega  thumbup.gif

Mes del to Libero ir perkam, nes daug ko pasiklausinejom ir niekas jomis nesiskundzia. smile.gif

Levanda, mano terminas spalio 14, bet pas mane du, tai bus anksciau. Kazkur rugsejo pabaigoj rolleyes.gif
Atsakyti
Laba rytas 4u.gif

Mes irgi Libero perkam nuo pat pradziu, nes tiko ir nekaitaliojom rolleyes.gif

Levanda, o dukryte irgi taip stipriai maldavosi? biggrin.gif

Man atrodo, kad jau mano pilvukas paaugo kazkiek ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Na užsisakiau pradžiai Huggies tų nuo 3-6 kg. Manau, bandysiu įvairias ir tada atsirinksiu. Nes sūneliui tai tikrai ne visos tiko, tik dabar gal didesnis pasirinkimas visko? Norėsiu būtinai išbandyti ir tas ekologiškas. Bet čia tie Huggies 3-6 kg, tai kaip supratau 2 dydis. Tai koks tada 1? karsta.gif Ir kiek pokų maždaug reikia šitų mažųjų dydžių? mastau.gif
Atsakyti