QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 27, 21:41)
man panika biskuti prasidejo mazius ramus kaip belgas nesispardo isvis,negali buti ,kad jo nejauciu,nes placenta uzpakalineje puseje tai turiu jausti judesiukus,bijau ,kad kazka bus negero nutike,nes prie pora dienu truputi persistengiau,persitempaiu,tvarkydama ,stipriai pavargau,net sonus skaudejo dvi dienas,tai labai bijau,kad maziukui ko padrius nebuciau

jai ryt nieko tai skambinsiu gydytojui,bijau

nors pas gydytoja vizitas antradieni,bet nelauksiu jai nieko nejausiu

((
Vilte, isgerk labai salto vandens arba suvalgyk kelis cukraus gabaliukus, ir atsisesk ramiai, padek ranka ant pilvo ir lauk. Paprastai leliukai pabunda po to, jeigu nejausi ryskiu judesiu tai gali pajust su ranka, kad kazkas vyksta tavo pilvelyje, nes maziukas gali buti tokioje padety, kad aiskiai judesiuku nesijaucia. Kai vaikutis pabudes per valanda reikia uzfiksuot 10 judesiuku, bet dazniausiai budrioje busenoje jau per pirmas 15 - 20 min tiek priskaiciuoji

As pati esu truputi panikiere ir tik kas lekiu i ligonine tikrintis. Vakar buvau ten, todel kad kelias dienas lab mazai judesiu jutau. Tai prie manes prijunge aparatuka su monitorium, kuris skaiciavo vaikucio sirdutes duzius, gimdos susitraukinejimus ir vaikucio judesiukus, pasirodo kad mano panele yra aktyvi kaip visad, tik as jos nejutau ir viskas oki. Ir dave kelis patarimus kaip patikrinti judesiukus, kuriuos as tau pateikiau virsuje

Oi, tik dabar paziurejau, kad pas tave 24 savaiteles, paprastai judesiukai skaiciuojami nuo 28-30 sav.
Viskas bus gerai, imk