Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(sniege555 @ 2013 06 26, 17:28)
Eufforija jau šnd sūpuoja turbūt savo zuikius  wub.gif
Man net šiurpas eina, kai žiūriu į sąrašą cool.gif mums dar nereikia skubėti. Kt sav gulsiu plaučiukų brandinimui, apsidraudimui....
Man taip pat.

Siandien gavau laiskus is ligonines su registracijos informacija ir visu kituo. Kazkaip viskas labai realu darosi. Iki siol dar per daug negalvojau, kas ir kaip.
Atsakyti
Beta, sveikinu - ekstrymo buvo, bet gerai, kad viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2013 06 18, 15:26)
, dar genetikei uzkliuvo tas, kad pradzioje nestumo tepliojo ir kraujavau, tai ji pasiryskino tai, nes jos nuomone tie tepliojimai nera gerai ir kazka dazniausiai reiskia...

Kad dar labiau nusiramintum,tai ir as kraujavau nestumo pradzioje 4u.gif

QUOTE(Prince @ 2013 06 21, 04:24)
Labas rytas,
siandien 2,08 gime musu mergyte 3540,54 cm.gi

QUOTE(Beta1 @ 2013 06 25, 16:30)
Ka gi, as lendu I eiles prieki, nes as jau turiu savo kirmineli ant ranku  tongue.gif

Sveikimai mamytems wub.gif Greito atsigavimo ir daug daug pienuko smile.gif
Atsakyti
Vilciuk, auuuuu, kaip laikaisi? gal JAU? 4u.gif
Atsakyti
Lietuva, taip, as esu ekstrymo megeja biggrin.gif
Vilciukas matyt gimdo pagaliau rolleyes.gif

Mergaites,as daznai cia nebeuzklysiu,tai tenoriu palinketi visoms sklandaus laukimo,butinai susikraukit laiku tases (as savo susikroviau tik likus trejetui dienu iki gimdymo blush2.gif ), greito gimdymo,paciu nuostabiausiu leliuku ir laukiu visu atbeganciu pas mamas mirksiukas.gif Buckis visom, aciu uz gera kompanija laukimo metu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As dar cia doh.gif
Ryt is ryto varau i ligonine ir ten jau spres ka su manimi darys. Tikriausiai bandys skatinti, bet pasak gydytojos, greiciausiai reikes CP, nes kaklelis visiskai uzdaras ir ilgas, o panele net neisistaciusi unsure.gif Nu kaip bus taip, svarbu, kad tik mazylei viskas gerai butu...
Atsakyti
Beta sveikinimai su bernuzeliu@-}--

Vilciuk sekmes@-}--
Atsakyti
Vilciuk, sekmes dideliausios, viskas bus gerai 4u.gif Lauksim su gerom naujienom wub.gif
Atsakyti
Beta1 sveikinu su treciuoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
man panika biskuti prasidejo mazius ramus kaip belgas nesispardo isvis,negali buti ,kad jo nejauciu,nes placenta uzpakalineje puseje tai turiu jausti judesiukus,bijau ,kad kazka bus negero nutike,nes prie pora dienu truputi persistengiau,persitempaiu,tvarkydama ,stipriai pavargau,net sonus skaudejo dvi dienas,tai labai bijau,kad maziukui ko padrius nebuciau verysad.gif jai ryt nieko tai skambinsiu gydytojui,bijau verysad.gif verysad.gif verysad.gif nors pas gydytoja vizitas antradieni,bet nelauksiu jai nieko nejausiu sad.gif((
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 27, 21:41)
man panika biskuti prasidejo mazius ramus kaip belgas nesispardo isvis,negali buti ,kad jo nejauciu,nes placenta uzpakalineje puseje tai turiu jausti judesiukus,bijau ,kad kazka bus negero nutike,nes prie pora dienu truputi persistengiau,persitempaiu,tvarkydama ,stipriai pavargau,net sonus skaudejo dvi dienas,tai labai bijau,kad maziukui ko padrius nebuciau  verysad.gif  jai ryt nieko tai skambinsiu gydytojui,bijau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif nors pas gydytoja vizitas antradieni,bet nelauksiu jai nieko nejausiu sad.gif((

Vilte, isgerk labai salto vandens arba suvalgyk kelis cukraus gabaliukus, ir atsisesk ramiai, padek ranka ant pilvo ir lauk. Paprastai leliukai pabunda po to, jeigu nejausi ryskiu judesiu tai gali pajust su ranka, kad kazkas vyksta tavo pilvelyje, nes maziukas gali buti tokioje padety, kad aiskiai judesiuku nesijaucia. Kai vaikutis pabudes per valanda reikia uzfiksuot 10 judesiuku, bet dazniausiai budrioje busenoje jau per pirmas 15 - 20 min tiek priskaiciuoji smile.gif
As pati esu truputi panikiere ir tik kas lekiu i ligonine tikrintis. Vakar buvau ten, todel kad kelias dienas lab mazai judesiu jutau. Tai prie manes prijunge aparatuka su monitorium, kuris skaiciavo vaikucio sirdutes duzius, gimdos susitraukinejimus ir vaikucio judesiukus, pasirodo kad mano panele yra aktyvi kaip visad, tik as jos nejutau ir viskas oki. Ir dave kelis patarimus kaip patikrinti judesiukus, kuriuos as tau pateikiau virsuje smile.gif
Oi, tik dabar paziurejau, kad pas tave 24 savaiteles, paprastai judesiukai skaiciuojami nuo 28-30 sav.
Viskas bus gerai, imk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 28 birželio 2013 - 01:28
QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 28, 00:41)
man panika biskuti prasidejo mazius ramus kaip belgas nesispardo isvis,negali buti ,kad jo nejauciu,nes placenta uzpakalineje puseje tai turiu jausti judesiukus,bijau ,kad kazka bus negero nutike,nes prie pora dienu truputi persistengiau,persitempaiu,tvarkydama ,stipriai pavargau,net sonus skaudejo dvi dienas,tai labai bijau,kad maziukui ko padrius nebuciau  verysad.gif  jai ryt nieko tai skambinsiu gydytojui,bijau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif nors pas gydytoja vizitas antradieni,bet nelauksiu jai nieko nejausiu sad.gif((

Vilte-kns nusiramink, nieko negalejai padaryti maziukui tiesiog siaip daugiau padrbdama, aisku jei nenesiojai tonu is pirmo i penkta auksta smile.gif viskas bus gerai, as su pirmu nestumu del judesiuku daznai pamisdavau, bet po kiek laiko pajusdavau judesiukus ir viskas budavo is ties gerai.ir siiap ne anksti dar tau skaiciuoti? manau, kad dar ankstoka, gali leliukas buti kur isitaises ir gali nelabai jausti, gal miega maziukas ir tiek wink.gif nusiramink, pamatysi greit atsibus tavo leliukas ir nuramins tave, nes jei persitempei ir paskui grauzei save, tai gal leliukas jaucia ir dabar sau tyliai ramiai kamputyje guli wink.gif
Atsakyti