Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

Vilte-kns, na ar buvai siandien pas gyd? As manau, kad nerimauti taunereikia, nes judesiukus skaiciuoti dar per anksti. Pabandyk padaryti kaip merginos liepe-suvalgyk saldziai arba isgerk salto vandens. Atsigulk ant kairio sono ir lauk.

O as siandien buvau echo pas savo dydytoja ligonineje, pas kuri vel gimdysiu. Pasirodo esam didesni vos ne dviem savaitem blink.gif o jis labai geras echoskopuotojas,ta isitikinau ir su pirmu nestumu kai paskaiciavo tiksliausia mazyles svori. Kitas dalykas, kad vaisiaus vandenu ant virsutines ribos, reikes ateiti stebejimui po 3 sav. Tikiuosi nedides ju.....

Bendraamzes su panasiais nestumais, ar jums kieteja pilveliai? S dukryte tai kietetipradejo tik vos ne pries termina, o dabar man kasdien vis nemazai kartu sukieteja. Reikes atkreipti demesi keik daznai per diena tai nutinka. Nes zinau jei daugiau nei desimt kartu, tai negerai unsure.gif
Atsakyti
labutes wink.gif

vilte-kns, atsiliepk kaip tau snd sekasi? wink.gif

levanda81, man kietedavo su pirmu nestumu ir gana daznai sakyciau, bet gyd irgi taip sake, kad jei ne daugiau 10k per diena, tai viskas gerai tada wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 06 28, 10:07)

O as siandien buvau echo pas savo dydytoja ligonineje, pas kuri vel gimdysiu. Pasirodo esam didesni vos ne dviem savaitem  blink.gif  o jis labai geras echoskopuotojas,ta isitikinau ir su pirmu nestumu kai paskaiciavo tiksliausia mazyles svori. Kitas dalykas, kad vaisiaus vandenu ant virsutines ribos, reikes ateiti stebejimui po 3 sav. Tikiuosi nedides ju.....
Bendraamzes su panasiais nestumais, ar jums kieteja pilveliai? S dukryte tai kietetipradejo tik vos ne pries termina, o dabar man kasdien vis nemazai kartu sukieteja. Reikes atkreipti demesi keik daznai per diena tai nutinka. Nes zinau jei daugiau nei desimt kartu, tai negerai  unsure.gif

Labuks 4u.gif
Man kelis kartus per diena buna pakietejimai, ypac po to kai susilenkiu ar neapgalvotai pritupiu, bet buna ir seip, einant ar sedint, toks neskausmigas saremis. Gydytoja sake, kad tai normalu, bet man nepaminejo kiek kart i diena gali buti g.gif Bet praeita nakti uzejo pilvo apacia skaudet, gan stipriai,gal kas koki 20 min. ir su pakietejimais, bet mazdaug 4 nakties praejo, net nezinau kas tai buvo, ar saremiai ar mazulka man i pusle bumsejo, nes panasiai buna kai ten pataiko suduot. Dar taip pasikartos, reiks vel i ligonine varyt sad.gif
Neissimiegojau visai sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 28 birželio 2013 - 13:36
Siandien kazkaip susisgribau, kad reikia daiktelius man susiruosti, tase susikrauti i ligonine, nes O JEIGU pagimdysiu anksciau, o dar kai siandien termina paankstino rugpjucio galui, rugsejo paciai pradziai, tai isvis atsimerkiau, kad reikia neuzmigt, nesdar atostogas planuojam rugpjuti ir nebus jau laiko.

Na man kazkaip kieteti pradejo nuo 27sav ir pradedu jausti, kad kuo toliau, tuo dazniau g.gif kt sav pas gyd. tai klausiu kame cia reikalas......
Atsakyti
labas mamytes, 4u.gif
vakar nakti negalejau uzmigti ,prisivalgiau chalvos, isgeriau salto vandens,laukiau maziuko ir sulaukiau,bet neaktyviai,keleta kartu ir viskas,mb sako ,kad be reikalo pergyvenu,sako gal nakti juda kai miegu, o diena jis miega
isikepiau kekso,sakiau prisivlgysiu ir vel lauksiu:) kaip nors gal istversiu iki antradienio, iki daktaru nenuvaziavus

levanda tau jau 30 sav thumbup.gif eina sau kaip tau greitai finiso tiesioji thumbup.gif susidek tase ir kraiteliu pasirupink ,ka gali zinoti kada mazius pasibels

angeliuke su pusiaukele tave 4u.gif judesiukus ju jauti? lyties nesake dar?
Atsakyti
Vilte-kns, tai va siandien suzinojau, kad man net 32 sav eina biggrin.gif

O su judesiukais taip jauyra, tik ramesne dienele ir iskartpanika smile.gif kazkada mano maziu neseniai visa diena ramus buvo ir judesiukai tie keli silpni, tai jau i panikavau.....
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Siandien buvom pas genetike, tai viskas gerai, vaikiukas atintinka 12sav. ir 5 d. Tik gaila, kad taip ir nepamatem kas tarp kojyciu ax.gif

Beta, sveikinu susitikus su sunaiteliu, ramybes jums ir kantrybes, viskas susidelios i savas vietas su laiku 4u.gif

Vilte, nesijaudink, jauti judesiukus ir gerai 4u.gif

O as norejau paklausti, gal kas turite uzsilikusio Crinono? Ar dar vaziuoja mergaites jo pirkti i LV? Cia ne man reikia, bet mano gerai draugytei, kuriai vis nepavyksta susilaukti kudikelio... Testas jau rodo ll, gyd. irgi patvirtino, kad kazkas yra, bet prg ant ribos, israse Crinono. Tai sakau cia paklausiu, nes kai laukiaus pirmo, tai merginis vezesi is LV. Jei ka, galite i AZ parasyti, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 06 28, 14:15)
Vilte-kns, tai va siandien suzinojau, kad man net 32 sav eina biggrin.gif
O su judesiukais taip jauyra, tik ramesne dienele ir iskartpanika  smile.gif kazkada mano maziu neseniai visa diena ramus buvo ir judesiukai tie keli silpni, tai jau i panikavau.....

levanda tau jau 32? blink.gif tai tau 8 sav ir viskas,o gimdymo data apskaiciavo pagal echo ar pagal mm dienas?o visada budavo mazius didesnis dviems savaitems ar tik i gala? nes man pagal abu skaiciavimus tas pats gaunasi.
del pilvo susitraukinejimu man per pirma nestuma buvo labai daznai ir gan anksti prasidejo.as isgerdavau disporalio tada apmazedavo susitraukinejimai,o ypac kietedavo vakare,nes tikriausiai del pavargimo
o as sakiau karaiteli pirksiu po atostogu nup rupjucio pabaigos iki rugsejo susiruosiu ir tada dar menesi atostogausiu,lauksiu savo maziuko,paziuresim ar ir gimes bus toks ramus kaip pilvelyje lotuliukas.gif jauciu ,kad bus atvirksciai lotuliukas.gif mano O iki metu net neverke tai antras jauciu verks istisai lotuliukas.gif biggrin.gif kad tik neprikalbeciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 28 birželio 2013 - 14:32
QUOTE(Levanda81 @ 2013 06 28, 14:56)
Siandien kazkaip susisgribau, kad reikia daiktelius man susiruosti, tase susikrauti i ligonine, nes O JEIGU pagimdysiu anksciau, o dar kai siandien termina paankstino rugpjucio galui, rugsejo paciai pradziai, tai isvis atsimerkiau, kad reikia neuzmigt, nesdar atostogas planuojam rugpjuti ir nebus jau laiko.

Na man kazkaip kieteti pradejo nuo 27sav ir pradedu jausti, kad kuo toliau, tuo dazniau  g.gif  kt sav pas gyd. tai klausiu kame cia reikalas......

Taip buvo ir man 4u.gif , su pirmu jokiu kietejimu iki pat galo nejauciau, o per antra nestuma kietedavo ir gan daznokai, kazkur nuo 28 sav., net 35sav. lekiau i ligonine, nes visa diena uzeidinejo neskausmingi pilvo sukietejimai, tikrai daugiau nei 10 per visa diena gavosi, bet nieko, pagulde parai ir paleido, kaklelis tuo metu buvo 4cm smile.gif . Sako, kad antrakartems tie kietejimai daznesni, taigi manau, kad nera labai ko pergyventi, jei tai neskausminga. Aisku del visa ko apziura nepakenks, ramybes inestu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif 4u.gif Lb lb tyliai ir mes cia ateinam ax.gif Pasiskaitineisu pradziai, susipazinsiu, su kuom dar nepazistama blush2.gif Mane lb. liniuote domina, taip smalsu kas ir kada vyksta..Kaip jus ja pasidarot?
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 06 30, 12:46)
Sveikutes 4u.gif  4u.gif Lb lb tyliai ir mes cia ateinam ax.gif  Pasiskaitineisu pradziai, susipazinsiu, su kuom dar nepazistama blush2.gif Mane lb. liniuote domina, taip smalsu kas ir kada vyksta..Kaip jus ja pasidarot?

Pepe bigsmile.gif eina sau kaip faina thumbup.gif smagu,kad ivf skyrelis nors ir po truputi,bet keliasi pas nestukes wub.gif gaila tik,kad prasilenkem mes abi - as iseinu,tu ateini.Bet as palauksiu taves pas mamules mirksiukas.gif sekmes tau kuo didziausios 4u.gif
Atsakyti
Beta1 wub.gif
Atsakyti