Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(vilciukas11 @ 2013 07 01, 12:14)
Neapsakomai dziugu kai pagaliau IVF skyrelis pradejo kraustytis smile.gif Dabar tik saugokit savo zirnelius ir laukit kol stebukleliai bus jau ant ranku. 
O musu naujienos tokios-sestadieni (06.29) 19:05 gime musu grazuole 52cm ir 3,678  kg.Deja teko aptureti CP bet cia tikrai niekis palyginus kokie laimingi dabar visi esam smile.gif
Mergaites,kad ir koks sunkus buna kelias iki to,bet jis to vertas

Sveikinimai didziausi wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Levanda81 @ 2013 07 01, 12:16)
Man taip niekada nebuvo, bet kiek is kitu mergaiciu girdejau, kad del to, kad tempiasi raisciai  rolleyes.gif

Labai tikiuosi kad taip ir yra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 06 30, 18:13)
  Gal įtraukti į mūsų sąrašiuką?  rolleyes.gif

Mielu noru noresiu buti sarase, bet gal biski veliau wub.gif As dar nemaciau savo zirniuku wub.gif wub.gif Kita savaite tureciau jau su jais susitikti ax.gif
Atsakyti
Sveikinu naujai prisijungusias nestukes 4u.gif Sklandaus ir grazaus jums laukimo smile.gif

Vilciuk, pagaliau susitikot su savo mergyte wub.gif Sveikinimai nuo musu 4u.gif Isivaizduoju, kokie laimingi esat wub.gif Tau sveikatytes po CP, kad greiciau atsigautum, o mergytei ramiu nakteliu ir mamytes pienelio smile.gif Aukit sveikos smile.gif Kai tik galesi, gal pasidalinsi gimdymo ispudziais blush2.gif
Sekmes jusu seimynelei 4u.gif cool.gif
Atsakyti
vilciuk pagaliau jau esate tryse,sveikinimai dideliausi wub.gif

juodoji venera man taip yra,buvo ir su pirmu netumu,bet tas klyno skausmas buvo i gala nestumo,o dabar su antru prasidejo jau nuo kokiu 16 sav. ryt einu pas gydytoja pkalusiu kas galetu buti,cia ne raisciai,raisciai kitaip.pirma nestuma kai pradedavo skaudeti isgerdavau magnio ,paguledavau tada apsiramindavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 01 liepos 2013 - 17:29
QUOTE(vilte-kns @ 2013 07 01, 18:28)
vilciuk pagaliau jau esate tryse,sveikinimai dideliausi wub.gif

juodoji venera man taip yra,buvo ir su  pirmu netumu,bet tas klyno skausmas buvo i gala nestumo,o dabar su antru prasidejo jau nuo kokiu 16 sav. ryt einu pas gydytoja pkalusiu kas galetu buti,cia ne raisciai,raisciai kitaip.pirma nestuma kai pradedavo skaudeti isgerdavau magnio ,paguledavau tada apsiramindavo

Tai tu pasidalink mintim, ka tau gydytoja pasakys, idomu suzinoti kas cia darosi 4u.gif
Atsakyti
Po vizito pas gydytoją jaučiuosi sutrikusi: pagal paskutinių mmm datą, gimdyti turėčiau pačioj rugsėjo pradžioj, bet, kai matuoja vaikutį, matau, kad įvairios jo kūno dalys dydžiu jau rugpjūčio vidurį atitinka. Ar tai reiškia, kad mano numatoma data bus ankstesnė nei pagal mmm?! Apie tai pagalvojau tik išėjusi iš gydytojo, o kitas vizitas dar labai negreitai doh.gif

Ėmiau nerimauti, nes mes dar nei lovytės neturim, nei vežimėlio, nei drabužiukų. Žodžiu, visiškai nieko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2013 07 01, 12:06)
As noriu paklausti panasaus laiko mergaiciu - man paskutinias kelias dienas vaikstant, arba vakare daugiau pajudejus truputi skauda klyna  unsure.gif  nesuprantu ka cia galetu reiksti, gal kuriai taip buvo?

Man irgi kartais taip būna. Ypač po labai intensyvios dienos, kai tenka daug vaikščioti, tvarkytis etc. Bet prigulu, išgeriu magnio, pasnaudžiu ir atsikeliu be skaudėjimo. Bet tavo nėštumas už mano didesnis, gal dėl to ir tavo pojūčiai stipresni. Kažkur esu skaičiusi, kad jei skausmas nėra intensyvus, nieko jis bloga.
Atsakyti
QUOTE(red_tiddler @ 2013 07 01, 18:58)
Po vizito pas gydytoją jaučiuosi sutrikusi: pagal paskutinių mmm datą, gimdyti turėčiau pačioj rugsėjo pradžioj, bet, kai matuoja vaikutį, matau, kad įvairios jo kūno dalys dydžiu jau rugpjūčio vidurį atitinka. Ar tai reiškia, kad mano numatoma data bus ankstesnė nei pagal mmm?! Apie tai pagalvojau tik išėjusi iš gydytojo, o kitas vizitas dar labai negreitai  doh.gif

Ėmiau nerimauti, nes mes dar nei lovytės neturim, nei vežimėlio, nei drabužiukų. Žodžiu, visiškai nieko  doh.gif
Papildyta:
Man irgi kartais taip būna. Ypač po labai intensyvios dienos, kai tenka daug vaikščioti, tvarkytis etc. Bet prigulu, išgeriu magnio, pasnaudžiu ir atsikeliu be skaudėjimo. Bet tavo nėštumas už mano didesnis, gal dėl to ir tavo pojūčiai stipresni. Kažkur esu skaičiusi, kad jei skausmas nėra intensyvus, nieko jis bloga.

o gydytojo neklausei kodel tas skausmas yra?ir kaip paaiskint gydytojui kaip ir ka skauda?mano gydytojas vyras,butu moteris tai taip ir pasakyciau kad skauda bet dabar vyrui kaip tai pasakyt blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 01 liepos 2013 - 19:45
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 07 01, 12:14)

O musu naujienos tokios-sestadieni (06.29) 19:05 gime musu grazuole 52cm ir 3,678  kg.Deja teko aptureti CP bet cia tikrai niekis palyginus kokie laimingi dabar visi esam smile.gif

Sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 07 01, 06:13)
(...)Pepe, Glamour, lengvų likusių mėnesiukų  wub.gif  Smagu, kad pagaliau vis daugiau prisijungia naujų  nestuke.gif  Gal įtraukti į mūsų sąrašiuką?  rolleyes.gif

Aš kaip ir Pepė gal dar nedrįstu į sąrašiuką kol pasimatyme nebuvau. 4u.gif Tik va jūsų patarimai gali jau dabar praversti.

Gal kuriai buvo nustatytas per mažas prolaktinas nėštumo pradžioj. Man pasirodo per stipriai numušė vaistukai. Tiek bijojo daktaras, kad neužkiltų mano PRL per IVF, o gavosi atvirkščiai. Mano HCG kiek per lėtai auga, atrodo radom priežastį. Tikiuosi dar ne vėlu ir viskas baigsis gražiu sveiku kūdikėliu mano rankose.

Vilciuk, nuoširdžiausi sveikinimai pagaliau sūpuojant savo dukrytę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 01 liepos 2013 - 23:45
Pepe, Glamour, sveikos atvykusios i nestukiu skyreli, labai dziaugiames, kad jums pavyko ir dabar dalinsimes savo mazomis problemomis ir maloniomis laukimo akimirkomis 4u.gif

Vilciuk, na, pagaliau!!!! Labai sveikinam su Dukryte, ramiu jums nakteliu ir pieno upeliu 4u.gif

Euforija, laukiam naujienu ax.gif

QUOTE(sniege555 @ 2013 07 01, 03:39)
Aha  blink.gif nesimiega ... Ir taip nuo 3 val  doh.gif pilvuką skauda...  unsure.gif deduos likusius daiktelius, dumsiu į klinikas  unsure.gif

4u.gif Tai nemiga nestumo pabaigoje yra naturalus dalykas smile.gif , tik kad pilviuka skauda, tai tau jau greit, gi dvynukai paprastai i pasauli anksciau ateina, linkiu tau lengvo gimdymo ir maziau skausmo,ir lauksim dziugiu naujienu 4u.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2013 07 01, 09:03)
Man koja meslungis taip sutrauke, kad vaje vaje  doh.gif  o ir siaip jau tas miegas i nestumo gala toks budraujantis an vel....

Einu siandien skalbtis sunelio rubelius, lopsiuka jau suruosiau  wub.gif
Papildyta:

Na pagal mm tai 32, pagal vaisiaus dydi ir echo (paciu pirmuju echo, kas leidzia tiksliausiai apskaiciuot nestumo laika) tai 31  smile.gif

Tai kaip ir rugpjucio 30, rugsejo 5 terminas gaunasi  rolleyes.gif

Mes einam su tavim irgi koja kojon, su mumi dar Caramele, Egk, Juodoji Venera ir red _tiddler ir gal dar Dovi, va, kiek musu daug thumbup.gif pabiresim visos kartu jau neuzilgo tongue.gif Mergaites, ar jau kraiteli susikrovet?
Man praeita savaite abi kojas is kart meslungis sutrauke, tai jau apturejau klykimo , o ryte blauzdu raumenys dar sukaustyti buvo, tai kol issivaiksciojau kaip ne savom kojom doh.gif
As sia savaite irgi noriu pradeti skalbtis ir ruostis, nes bijau, kad veliau bus sunkiau tai padaryti, o dabar susiruosiu ir ramiai sau lauksiu smile.gif

Atsakyti
Vilciuk KUO DIDZIAUSI SVEIKINIMAI SUSITIKUS SU SAVO MAZAJA 4u.gif 4u.gif 4u.gif Augit sveikos ir dideles 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Glamour, Pepe, sveikinu ir sveikus prisijungusios! wub.gif Seniai patyliukais skaitai IVF ir kitus skyrelius, tai laaabai uz jus dziaugiuosi! wub.gif

Vilciuk, dideliausi sveikinimai pagaliau susitikus su savo stebuklu! wub.gif 4u.gif

O del to spaudimo apacioj, tai ir man buna, man panaciai kaip pries menesines ar ju metu buna, kai gaktikauli skauda/ spaudzia/ maudzia, bet pastebejau cia tom dienom, kai persistengiu ar sunu daugiau paniesioju, matyt kazkur kazkokie raumenys isitempia, net nezinau doh.gif

Visom burbulem einancioms "i pabaiga" kuo daugiau ramaus miego ir kuo maziau panikos, tikrai spesit viska suruost thumbup.gif
Atsakyti