Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai, netinkantys kitoms DUK temoms

QUOTE(nattnatt @ 2014 06 03, 23:36)
ar imanoma kaip nors sekti kas tave pacituoja, nes nusibosta ieskoti ir tikrinti temas kuriose ka nors rasiau?

Galima prenumeruoti arba įtraukti temas į Favorites 4u.gif
Atsakyti
laba diena, nesuprantu kas atsitiko kad kelios dienos negaliu paskaityti temu kai kuriu, pvz konditerijos temoje, kaimynu, skelbimuose. kai paspaudziu "paskutine zinute paskelbe..." tam kad atidarytu man tema, ismeta forumo pranesima apie klaida. ir neina skaityti temu.
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2014 06 08, 19:28)
kai paspaudziu "paskutine zinute paskelbe..." tam kad atidarytu man tema, ismeta forumo pranesima apie klaida. ir neina skaityti temu.

O paprastai, ne per paskutinę žinutę, į tas temas įleidžia?

Dar pažiūrėkit viršuj, dešinėj pusėj, ar Standartinis rodymas nustatytas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2014 06 09, 08:22)
O paprastai, ne per paskutinę žinutę, į tas temas įleidžia?

Dar pažiūrėkit viršuj, dešinėj pusėj, ar Standartinis rodymas nustatytas:
user posted image

aciu, tikrai buvo perjungtas Standartinis 4u.gif
Atsakyti
Visą dieną negaliu įeiti į bet kokią supermamų pokalbių temą...išmeta pirmą įvadinį puslapį,nors spaudi paskutinį?Ir pokalbiai nerodomi ištisai,o tik jų santraupos .Nuspaudus ant jų niko-išmeta-KLAIDA...ir taip visą dieną g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amapatria @ 2014 07 20, 17:01)
Visą dieną negaliu įeiti į bet kokią supermamų pokalbių temą...išmeta pirmą įvadinį puslapį,nors spaudi paskutinį?Ir pokalbiai nerodomi ištisai,o tik jų santraupos .Nuspaudus ant jų niko-išmeta-KLAIDA...ir taip visą dieną g.gif

Gal ši problema?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2014 06 04, 05:16)
Galima prenumeruoti arba įtraukti temas į Favorites 4u.gif

Galėtų padarytį ir patobulinti puslapį, kad gautume pranešimus, jei kas tave cituoja, kaip yra kitur, sutaupytume laiko, bet matyt norima kelti reitingus, kad eitume ir tikrintume, visas temas kur esame palikę komentarą.
Atsakyti
Sveiki, nezinau kur kreiptis ir kokiam forume ieskoti pagalbos. Forume "KITA"-
ORIGINALIU KVEPALU ISPARDUOTUVE skyriuje uzsisakiau pas viena nare kvepaliukus, pinigai pervesti kvepaliuku nera sad.gif kiek rasiau tiek neatraso, pradzioje dar issisiusdavo jai zinute, o dabar jau raso, kad pas ja pasto dezute pilna. Ka man daryti gal patarsite, zinau tik jos nika ,varda, pavarde ir banko saskaita. Kaip man dar galima butu susisiekti su zmogumi? Vis dar viliuosi, kad cia klaida ir zmogus nesamoningai neissiunte kvepaliuku gal kas nutiko na visko buna, bet jau praejo 2 sav nuo pinigu pervedimo Galima manyti, kad mane apgavo....... Padekit prasau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virguzele: 23 liepos 2014 - 09:30
Virguzele, deja, bet dėl susisiekimo su nare padėti niekuo negalime.

Jei ir toliau neatsilieps, beliks įtraukti narę į Juodąjį sąrašą ir galbūt kreiptis į policiją.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Norėjau paklausti gal žinote kodėl taip yra, kai aš daug bendrauju, bet kur žinučių skaičius prie kiekvieno dalyvio, jis ne visada keičiasi, paskutiniu metu tenka po keletą žinučių parašyti, bet skaičius padidėja tik 1. Anksčiau taip nebuvo, gal pagelbėsit, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grmarti: 11 rugsėjo 2014 - 15:19
QUOTE(grmarti @ 2014 09 11, 16:13)
kodėl taip yra, kai aš daug bendrauju, bet kur žinučių skaičius prie kiekvieno dalyvio, jis ne visada keičiasi

Atsakymą rasite čia (ne visuose skyreliuose skaičiuojamos žinutės) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2014 09 11, 15:23)
Atsakymą rasite čia (ne visuose skyreliuose skaičiuojamos žinutės) 4u.gif

Viskas aišku kur daugiausia praleidžiu laiko biggrin.gif , ačiū labai 4u.gif
Atsakyti