Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai, netinkantys kitoms DUK temoms

Kokia čia nesąmonė g.gif
user posted image

Išmeta, kai bandau įeit į šios temos 7 puslapį
http://www.supermama...;#entry67553210
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2014 09 30, 19:49)
Kokia čia nesąmonė g.gif

Greičiausiai kažkuri narė yra įsikėlusi avatarą ar parašą iš svetainės, kurią Google traktuoja kaip virusą.
Atsakyti
Ar galima talpinti paraše pro kodą nuolaidai?
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2014 09 30, 22:42)
Ar galima talpinti paraše pro kodą nuolaidai?

Nuolaidų kodai parašuose draudžiami.
Atsakyti
labas rytas,

kazkaip sugebejau vakar kazka paspaust, kad dingo visas ruzavas SM fonas, sypseneles, atsakyt langelis ir t.t. - t.y. liko tik pats pagrindas - temos baltam fone...kaip susigrazint buvusi vaizda?

Isnaikinau is Moziila... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Would you? @ 2014 10 28, 12:21)
kazkaip sugebejau vakar kazka paspaust, kad dingo visas ruzavas SM fonas, sypseneles, atsakyt langelis ir t.t. - t.y. liko tik pats pagrindas - temos baltam fone...kaip susigrazint buvusi vaizda?

Jei rodo taip:
user posted image

Paspauskite Standartinis (virš žinučių "medžio", dešinėje pusėje):
user posted image

Jei kitaip rodo, tuomet padarykite ir įkelkite momentinę ekrano kopiją (Screen Shortą) 4u.gif
Atsakyti
sita jau buvau radus, nea, nesutvarke... 4u.gif

atrodo sitaip:

user posted image

iejus I kazkuria tema, rodo avatarus ir liniuotes, atsakymus, bet negaliu pati atsakyt (nera mygtuko "atsakyti") ir viskas taip pat juodai balta, be rausvo SM fono g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Would you?: 28 spalio 2014 - 15:05
susitvarkiau, vistik su ad block'ais prisizaidziau... 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, gal galit pakomentuot kaip man žinute tam tikriems dalyviams prikabint exel faila?
arba kad gautųsi padaryt nuoroda (to pačio excel failo), kuri būtų po mano parašu, ir ją atidaryt galėtų tik tas, kas turi slaptažodį?
ar įmanoma? išanksto ačiū labai už atsakymą.
Atsakyti
Sveikos, sm naudojausi jau seniai, mano nickas visada budavo ziezula_ ir viskas buvo ok. Turejau nemazai zinuciu. Paskutini kart jungiausi vasara, na ir per vasara kazkaip nesinaudojau sm, neperseniausiai vel bandau jungtis ir man raso, kad tokio vartotojo nera, kad ir kiek bandyciau, slaptazodi atsimenu. Beliko tik susikurti nauja anketa, su siuo kitu nicku, bet liudna , kad mano senoji dingo. Kodel? Ar galima ja susigrazinti?

Atsakyti
QUOTE(Rainyte_ @ 2014 10 30, 15:03)
Sveikos, sm naudojausi jau seniai, mano nickas visada budavo ziezula_ ir viskas buvo ok. Turejau nemazai zinuciu. Paskutini kart jungiausi vasara, na ir per vasara kazkaip nesinaudojau sm,  neperseniausiai vel bandau jungtis ir man raso, kad tokio vartotojo nera, kad ir kiek bandyciau, slaptazodi atsimenu. Beliko tik susikurti nauja anketa, su siuo kitu nicku, bet liudna , kad mano senoji dingo. Kodel? Ar galima ja susigrazinti?

Kreipkitės į forumo administratorę el. p. vaida@supermama.lt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(NB @ 2014 10 30, 14:03)
kaip man žinute tam tikriems dalyviams prikabint exel faila?
arba kad gautųsi padaryt nuoroda (to pačio excel failo), kuri būtų po mano parašu, ir ją atidaryt galėtų tik tas, kas turi slaptažodį?

Tą galima padaryti tik per internetinius diskus, pvz.: gmail.com, mail.ru, failai.lt ir pan. Ten susikuriate Exel failą ir tada į žinutę įkeliate jo nuorodą, per kurią norintieji parsisiųs.
Atsakyti
Parašo redagaviman nuėjus rodo mano dabartinį parašą, nors po žinutėmis jo nesimato. Kodėl jo nerodo?
Atsakyti