Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. L, kaupiam, dalinamės

Taures ,zidiniai, sveciu uzimtumas, mazos smulkmeneles ir ttt.... kazin ar kas nors dar atnesa dovana uz 1000 ar 2000 g.gif manau jau dovana kad sutinkame pravesti vestuves, nuotakai pasiuta suknele, muzikantai... 4u.gif todel mes atskiros dovanos nebedovanosim 4u.gif
Atsakyti
o koki torta nuo saves-svocios nesit?t.y.kokios isvaizdos?vistiek bus su jaunaisiais susije,ar kazka butent su svocia?galvoju gal reikes derinti kazkaip su savo suknele g.gif
Atsakyti
QUOTE(4mamavita @ 2013 06 11, 15:13)
Taures ,zidiniai, sveciu uzimtumas, mazos smulkmeneles ir ttt.... kazin ar kas nors dar atnesa dovana uz 1000 ar 2000  g.gif manau jau dovana kad sutinkame pravesti vestuves, nuotakai pasiuta suknele, muzikantai...  4u.gif todel mes atskiros dovanos nebedovanosim  4u.gif

na jūsų situacija išskirinė mirksiukas.gif bagoti piršliai biggrin.gif
Atsakyti
na mes tik vaikais bagoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 06 11, 15:17)
o koki torta nuo saves-svocios nesit?t.y.kokios isvaizdos?vistiek bus su jaunaisiais susije,ar kazka butent su svocia?galvoju gal reikes derinti kazkaip su savo suknele  g.gif

čia ko gero kaip kas nori ax.gif ir kaip kam patinka

Aš vežiausi didžiulį šimtalapį ax.gif Visiems be galo skanus ir visi mėgsta (čia pas mus), jaunosios tortas puošė saldų stalą, taip pat vaisių graži puokštė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 06 11, 15:24)
čia ko gero kaip kas nori  ax.gif ir kaip kam patinka

Aš vežiausi didžiulį šimtalapį  ax.gif Visiems be galo skanus ir visi mėgsta (čia pas mus), jaunosios tortas puošė saldų stalą, taip pat vaisių graži puokštė  thumbup.gif

Brangiosios, o jus esat informuotos, kad dabar su atsivezamu maistu problematiska sosdybos, kavinese ri siaip vieso maitinimo istaigose?
Visai nesenai isisgaliojo naujas istatymas, kuris draudzia i vieso maitinimo istaiga atsivezti maisto is kitur, ar naminio, ar net is kitos vietos. Zodziu, pasieskokit konkrecios info. Tik zinau, kad dauguma kaviniu sodybu, dabar grieztai neleidzia atsineztinio maisto. Net nesvarbu, kad ji darete pati ar pirkote marduotuvej, konditerijosskyriuj ar dar kur. Zinau, kad kai kurios nuotakos turejo problemu noredamos torta uzsisakyti is tam tikros konditerijos parduotuves, ne is kavines. Mat kyla problema, neva, kad jei imi, sakykim torta, is pardes, net jei gauni saskaita faktura, o atsivezi pats i vieta, kur svesi pazeidi maisto alikymo salygas, nes tortas turi buti transportuojamas tam pritaikytu transportu, kur yra kondicionierius ir t.t. Zodziu, zinau, kad problematiska su maistu. Pasigooglinkit, arba iliskit i nuotaku tema ir pasiklauskit.

http://www3.lrs.lt/p...s...ry=&p_tr2=2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla <3: 11 birželio 2013 - 14:40
QUOTE(perla <3 @ 2013 06 11, 15:38)
Brangiosios, o jus esat informuotos, kad dabar su atsivezamu maistu problematiska sosdybos, kavinese ri siaip vieso maitinimo istaigose?

Esam informuotos biggrin.gif sodybose, kuriose nuomuojama tik patalpos, o atskirai samdomos šeimininkės ruošti maistui, bėdų su tortais nekyla, mano žiniomis tos sodybos, kavinės, restoranai,kurie pats rūpinasi maitinimu, patys nori ir tortus gaminti, bet ..... yra įstatymai , yra jiems ir apėjimai, taip buvo bus ir per amžių amen biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(4mamavita @ 2013 06 11, 15:13)
Taures ,zidiniai, sveciu uzimtumas, mazos smulkmeneles ir ttt.... kazin ar kas nors dar atnesa dovana uz 1000 ar 2000  g.gif manau jau dovana kad sutinkame pravesti vestuves, nuotakai pasiuta suknele, muzikantai...  4u.gif todel mes atskiros dovanos nebedovanosim  4u.gif

mes taip paciai, nerado niekaip pirlsiu, uzsigeide, kad butumem mes, nes is viso burio vieninteliai vede, neva laimingai gyvenam ir jiems tai imponavo.
Dovanos nedovanosime, vien tai, kad atidirbti reikes 2diens bus jau dovana. geliu puokste ir simboliskai knors sugalvosiu, gal ir taures.

beje, kada visi sveciai sveikina junuosius?
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 06 11, 15:43)
Esam informuotos  biggrin.gif sodybose, kuriose nuomuojama tik patalpos, o atskirai samdomos šeimininkės ruošti maistui, bėdų su tortais nekyla, mano žiniomis tos sodybos, kavinės, restoranai,kurie pats rūpinasi maitinimu, patys nori ir tortus gaminti, bet ..... yra įstatymai , yra jiems ir  apėjimai, taip buvo bus ir per amžių amen  biggrin.gif

Yra yra, apejimai, tik va reikia buti pasiruosius smile.gif Nes, o jei nepriima doh.gif Reikia pasiziureti, kas sutartyje nurodyta smile.gif mano turimom ziniom, po istatymo priemimo prasidejo gan stipri kontrole, tai ne visos viesojo maistinimo istaigos linke rizikuoti. Kitas dalykas, reikia atitinkamai pasiruosti apeiti
Atsakyti
sodybose galima 4u.gif mano tortas -karvojus, bus susietas su jaunosios, ty, spalviskai, tik mano staciakampis, 4 kg, baltas su violetiniais kringeliais biggrin.gif atves i vieta is kauno, kad nereiktu paciom tuo rupintis
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 06 11, 15:59)
sodybose galima 4u.gif mano tortas -karvojus, bus susietas su jaunosios, ty, spalviskai, tik mano staciakampis, 4 kg, baltas su violetiniais kringeliais biggrin.gif atves i vieta is kauno, kad nereiktu paciom tuo rupintis

na, svarbu zinote smile.gif smile.gif sodybose negalima, nebent ju licenzija kazkokia ypatinga, bet kaip ir sake lili*, kai kas apeinama. Ypac, jei seimininkai rizikuojantys zmones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 06 11, 15:59)

o tą karvojų ar šiaip tortą reikia kažkaip spec. pateikti, pristatyti? Girdėjau, kad anksčiau pabroliai ant neštuvų jį įnešdavo
Atsakyti