Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. L, kaupiam, dalinamės

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 06 11, 14:43)
as pvz pradzioje radau internete skambuti,kviecianti isgeri.galvojau tokiu stalo komendantam nuspirkti.bet... 1vnt apie 20lt. kioskelyje eilinis svilpukas-1lt. ar labai jau kas nukentes,jei jie gaus svilpukus?ar taip ar kitaip,tas atributas bus greiciausiai pamestas ar pan smile.gif kas liecia rimtesnes dovanas jauniesiems,va ten planuoju jau taip netaupyti,nes tam tikri daiktai ateityje bus naudojami,tai jau geriau iskart gera nupirkti,nei kad ismesti pinigus i bala prastam daiktui,o poto jie vel pirks nauja gera

kauno urmo bazėse skambučių po 7-8 lt radau, bet mane atkalbėjo pati pardavėja, sako nesamonė ir pasiūlė švilpukus, bet tuos brangesnius gašliuosius, ne paprastus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2013 06 11, 19:59)
O gal žinote kur Kaune galima normaliom kainom taures ir spynelę išgraviruoti? g.gif

Šv. Gertrūdos g. 18 (lyg) numerio tiksliai nepamenu,bet ten netoli buvusios "Skalsos". 4u.gif
Papildyta:
Skaitau, kaip čia visos ruošiatės..kokiais rūpestėliais gyvenat smile.gif Taip smagu,kad gyvenimas verda smile.gif O aš šiandien sužinojau,kad mūsų jaunavedžiai nutarė nukelti vestuves...Netoli, 2mėn. į priekį, rudeniop. Gal ir gerai, turėsim daugiau laiko pasiruošti.
Atsakyti
smagu, bet as naktim jau sapnuoju. praeita nakti aplanke kosmaras - sukneles nera, i kirpykla pamirsau, nagus susitvarkyti taip pat, o laiko, kelios valandos tik belike lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 06 11, 15:59)
sodybose galima 4u.gif mano tortas -karvojus, bus susietas su jaunosios, ty, spalviskai, tik mano staciakampis, 4 kg, baltas su violetiniais kringeliais biggrin.gif atves i vieta is kauno, kad nereiktu paciom tuo rupintis

gal galima sužinoti, kur užsisakėte kaune karvojų? ir kas būtent jį atveš, tie pas ką užsakėt?
Papildyta:

per seses vestuves(pries kokiu 15m)tai taip ir buvo,kad pabroliai inese.dabar turbut taip niekas nebedaro-ant stalo bendrai padeda su kitais saldumynais ir tiek.bent jau as tikrai nezadu kazkaip pristatyti jo lotuliukas.gif
[/quote]

per mano vestuves prieš 3 metus irgi taip darė, pabroliukam buvo pasiųta spec. kepurės ir prijuostės, buvo gražu smile.gif
Atsakyti
uzsakem Gulbinienes kepykloje, atveza jie, aisku, tai kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
o mes su mb susigincijom del komendantu.as sakau,kad jiem reikia svilpuku,o jis aiskina,kad kam tie ,kurie pilsto,reikalingi svilpukai?sako siaip kazka reikia,bet ne svilpukus.nu as kiek pamenu ,tai visose vestuvese budavo svilpukai. cia turbut skirtingu lt krastu tradicijos g.gif
Atsakyti
pas mus varpeliai ant kaklo pakabinti bus
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 06 11, 22:28)
uzsakem Gulbinienes kepykloje, atveza jie, aisku, tai kainuoja biggrin.gif

ok žinosiu, dėkui už informaciją 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2013 06 11, 21:53)
smagu, bet as naktim jau sapnuoju. praeita nakti aplanke kosmaras - sukneles nera, i kirpykla pamirsau, nagus susitvarkyti taip pat, o laiko, kelios valandos tik belike lotuliukas.gif

oj aš irgi keletą košmarų jau apturėjau, nors vestuvės už mėnesio... kad be makiažo likau ir lakstau po visus kauno salonus doh.gif
Atsakyti
Labas merginos, pradejau skaityti jus, nes menesis beliko, o as dar plika basa biggrin.gif
del svilpuku - priklauso kokios vestuves, pvz savo pirkau varpelius, nes buvo inteligentiskos, tai kur ten svilpausi. Labai pasitarnavo kai zmones zodzio norejo.
Atsakyti
QUOTE(rozytiaa @ 2013 06 11, 20:48)
o kur radot už tokią kainą pagalvėlę? aš mokėjau 68 lt su siuntimu  g.gif

Čia Alytuje. Yra visokiausių. Tipo, pirmad - viena poza, antrad. - kita ir t.t./ Gal 4 rūšys buvo. Pigiausia lyg 45. Ir siųstis nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozytiaa @ 2013 06 11, 19:48)

Turbūt pas tą pačią ir aš šiandien pataikiau, jauna šviesi tokia, labai šauni ir man patiko smile.gif

Tada tikrai pas tą pačią, nes ir aš buvau tų skambučių užsimanius, o jinai man tuos švilpukus su papukais įsiūlino blush2.gif O geras buvo, kai įkišau kai įkišau nosį į kažkokį skyrelį, o ten dirbo bobutė kokių 80 metų ir kai jinai man pradėjo tuos visokius pimpiliukus rodyt, tai pagalvojau, kad dieve dieve, jai tik bažnyčioj sėdėt, o ne tokius dalykus rodyt blush2.gif
Aš jau kai ką pirkau, kai ką esu numačius, tik MB jau pradėjo burbuliuot, kad viską galima padaryt daug papraščiau. Važiuosiu ketvirtadienį žiūrėt ką galima išgraviruot ir atsispausdint daug ką reikia spalvotai.
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2013 06 11, 23:14)
Tada tikrai pas tą pačią, nes ir aš buvau tų skambučių užsimanius, o jinai man tuos švilpukus su papukais įsiūlino  blush2.gif O geras buvo, kai įkišau kai įkišau nosį į kažkokį skyrelį, o ten dirbo bobutė kokių 80 metų ir kai jinai man pradėjo tuos visokius pimpiliukus rodyt, tai pagalvojau, kad dieve dieve, jai tik bažnyčioj sėdėt, o ne tokius dalykus rodyt blush2.gif
Aš jau kai ką pirkau, kai ką esu numačius, tik MB jau pradėjo burbuliuot, kad viską galima padaryt daug papraščiau. Važiuosiu ketvirtadienį žiūrėt ką galima išgraviruot ir atsispausdint daug ką reikia spalvotai.

ir mes prisipirkom tų švilpukų su papukais blush2.gif paskui sakau, gal per gašlu, paprastus imam, bet mano vyras labai nemėgsta keisti nuomonės, o ir pardavėja sako nesvaik, pamatysi, kaip smagu bus biggrin.gif
Atsakyti