Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. L, kaupiam, dalinamės

Na ką merginos, geru plepalu jums... O aš jau startuoju rytoj tai man visai nėra kada prisijungti prie jūsų smile.gif Dar karteli labai ačiū už visas idėjas!!! Tikrai be jūsų butų buve sunku 4u.gif 4u.gif Matysim kaip seksis mums čia.. va tik blogiausia kad apsirgau... visai neprakalbu.. smile.gif na ką, paliksiu kalbėti pirsleli visa vakarą o aš tik kaip asistente būsiu biggrin.gif Seksmes visoms!!! xx
Atsakyti
QUOTE(ele.b @ 2013 05 24, 12:18)
Na ką merginos, geru plepalu jums... O aš jau startuoju rytoj tai man visai nėra kada prisijungti prie jūsų smile.gif Dar karteli labai ačiū už visas idėjas!!! Tikrai be jūsų butų buve sunku  4u.gif  4u.gif  Matysim kaip seksis mums čia.. va tik blogiausia kad apsirgau... visai neprakalbu.. smile.gif na ką, paliksiu kalbėti pirsleli visa vakarą o aš tik kaip asistente būsiu biggrin.gif Seksmes visoms!!! xx

Sėkmės ir tau smile.gif ir gero oro smile.gif plius lauksim įspūdžių smile.gif
Atsakyti
Na ką merginos, geru plepalu jums... O aš jau startuoju rytoj tai man visai nėra kada prisijungti prie jūsų smile.gif Dar karteli labai ačiū už visas idėjas!!! Tikrai be jūsų butų buve sunku  4u.gif  4u.gif  Matysim kaip seksis mums čia.. va tik blogiausia kad apsirgau... visai neprakalbu.. smile.gif na ką, paliksiu kalbėti pirsleli visa vakarą o aš tik kaip asistente būsiu biggrin.gif Seksmes visoms!!! xx

gero starto!! tikiu kad viskas bus super! drinks_cheers.gif lauksim ispudziu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lara-klara @ 2013 05 24, 12:05)
As jau ieskot pradejau  lotuliukas.gif
radau:
Ramune baltaja
melynas autobusiukas  lotuliukas.gif
Geltonu plytu kelias  biggrin.gif

bet klausimas iskyla kaip jas i viena sujungti  g.gif mixsa pdaryti.

youtube tikrai galima rsati
Atskrend sakalelis (mango) zalia spalva , tikrai galima pririnkti.

thumbup.gif saunuole, as ir pamirsus kazkaip tokias jau buvau, dar kazkokia apie juoda mersa buvo biggrin.gif geltonas miestas, ir dzordzos balta zalia ir juoda 3 viename smile.gif
tai jo manau kiekvienos po gabaliuka reikia issikarpyti ir i viena sujungti, bus toks kaip popuri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mila* @ 2013 05 24, 10:06)
Aš tai tokio nebenorėčiau pamatyt, į paskutine pora atkreipk dėmesį biggrin.gif
My Webpage
QUOTE(kritulis @ 2013 05 24, 10:12)

cia dar vienas zaidimas

NU CIA TAI DEJO VAIZDU lotuliukas.gif

QUOTE(temba @ 2013 05 24, 10:47)
Turbūt labai ne į temą dabar aš jums merginos prie "šauniųjų" žaidimukų, bet beieškodama visokių niekučių radau varpelius, kažkurioj temoj labai ieškojo merginos, iš užsienio siųstis norėjo...

http://www.vestuvine...;product_id=116
man pamenu baisiai reikejo, bet jaunoji jau nupirko smile.gif

QUOTE(Lara-klara @ 2013 05 24, 11:55)
Man sis zaidimas-šokiai su spalvomis patiko  thumbup.gif bet reiktu lietuvisku dainu paieskoti.

http://www.youtube.c...h?v=un8gOxbvhr4

Tinkamas publikai isjudint  smile.gif

tas man irgi lb patiko, dabar ydomu kas man miksa padarytu biggrin.gif

QUOTE(Lara-klara @ 2013 05 24, 12:05)
As jau ieskot pradejau  lotuliukas.gif
radau:
Ramune baltaja
melynas autobusiukas  lotuliukas.gif
Geltonu plytu kelias  biggrin.gif

bet klausimas iskyla kaip jas i viena sujungti  g.gif mixsa pdaryti.

youtube tikrai galima rsati
Atskrend sakalelis (mango) zalia spalva , tikrai galima pririnkti.
prasom toliau pavadinimus rasyt dainu biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 24 gegužės 2013 - 11:43
ele.b SEKMIUKO TAU 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Lauksim griztant su pyragu ir ispudziais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2013 05 24, 12:42)
prasom toliau pavadinimus rasyt dainu biggrin.gif lotuliukas.gif

Berzynelia žali (mango)
Žalios rūtos (rimiskis)
Melyna banga (viktorija)
Pro raudona lekiu (mis)
Mergaite gelsva lasa
Roze purpurine
Skinsiu raudona roze
Natalija Bunke - sirdis ant balto sniego
Mėlynos žibutes (miledi)
Juoda orchideja (MG)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet norisi tokiu linkmu

Butkute: Balta zalia ir juoda
Danute Neimontaine - Juodas GArvezys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara-klara: 24 gegužės 2013 - 11:55

sekmes, lauksim ispudziu 4u.gif

QUOTE(vilada666 @ 2013 05 24, 12:37)
thumbup.gif  saunuole, as ir pamirsus kazkaip tokias jau buvau, dar kazkokia apie juoda mersa buvo  biggrin.gif  geltonas miestas, ir dzordzos balta zalia ir juoda 3 viename smile.gif
tai jo manau kiekvienos po gabaliuka reikia issikarpyti ir i viena sujungti, bus toks kaip popuri  mirksiukas.gif

tai visai fainiai, kad ir kelios spalvos soka per viduriuka, na zo jei man kas mixa padarys, tai bandysiu ta isjudinima panaudoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lara-klara @ 2013 05 24, 12:50)
Berzynelia žali (mango)
Žalios rūtos (rimiskis)
Melyna banga (viktorija)
Pro raudona lekiu (mis)
Mergaite gelsva lasa
Roze purpurine
Skinsiu raudona roze 
Natalija Bunke - sirdis ant balto sniego
Mėlynos žibutes (miledi)
Juoda orchideja (MG)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet norisi tokiu linkmu

Butkute: Balta zalia ir juoda

ziuriu man jau lapuko pritruko, reik jamti lapa gera lotuliukas.gif
pamasciau, kad tu spalvu gi gali but ir ne baisiai daug, o tik kartoti spalvas , nes dainu tai yra biggrin.gif
Atsakyti
Su spalvom super zaidimukas thumbup.gif
o cia jei kam idomu kaip susiuta komanda atrodo wub.gif http://www.youtube.c...h?v=Nlaibo2hoVM
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2013 05 24, 12:55)

ziuriu man jau lapuko pritruko, reik jamti lapa gera  lotuliukas.gif
pamasciau, kad tu spalvu gi gali but ir ne baisiai daug, o tik kartoti spalvas , nes dainu tai yra biggrin.gif

As tai is karto A4 lapa pasiemiau irnesakyk.gif hihihi.gif hihihi.gif

Dainu tikrai galima pasirinkti kokia viena ir vaikiska imest lotuliukas.gif

Bet kaip jas sujungti..
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2013 05 24, 13:04)
As tai is karto A4 lapa pasiemiau    irnesakyk.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Bet kaip jas sujungti..

o as tai pasiemiau kas po ranka buvo- smile.lt saskaita ant kitos puses lotuliukas.gif

tai va pasiskambinau, reikia per kazkokia programa daryti, bet dar sake ten toj programoje ne visos dainos buna, dainas dedi, apkarpai ir jungi, zo kazkokia tokia sistema g.gif
na zo sake kai bus blogas oras reiks bandyt, sake man dainu prisirinkti pavadinimu g.gif

Atsakyti
QUOTE(rena @ 2013 05 24, 13:10)
o as tai pasiemiau kas po ranka buvo- smile.lt saskaita ant kitos puses lotuliukas.gif

tai va pasiskambinau, reikia per kazkokia programa daryti, bet dar sake ten toj programoje ne visos dainos buna, dainas dedi, apkarpai ir jungi, zo kazkokia tokia sistema g.gif
na zo sake kai bus blogas oras reiks bandyt, sake man dainu prisirinkti pavadinimu g.gif

http://www.supermama...showtopic=39418
Cia apie tai kalbama gal tikrai paciai reiks pabandyti g.gif
Va net parodyta kaip daryti
http://www.studijuok..._sujungimas.htm

Dar grazia daina aptikau:
Nemuno Krantai - Kaip Saule Balta
ir dar
NIJOLĖ TALLAT-KELPŠAITĖ - ŽALIOJ STOTELĖJE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara-klara: 24 gegužės 2013 - 12:30
dar prie dainu:
Jurate Miliauskaite (Sekmadienis) - Aguonos