Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. L, kaupiam, dalinamės

QUOTE(lauryte_norge @ 2013 05 24, 09:32)
O kai toks pageidavimas isreikstas- reik ieskot.. Ir sprest kas telpa i padorumo ribas, nes gi nepasiaiskinsiu, kad jaunieji norejo- visi galvos, kad man tik vienas galvoj doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš ir turiu toki pageidavimą is jaunosios doh.gif ieskau kazko poslaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kritulis @ 2013 05 24, 09:37)
Na tavo grymasos tai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  iš karto nuotaiką darbe pakėlė  lotuliukas.gif

O dėl tų pošlų žaidimų tai nežinau  g.gif  aš savo vestuvėse nenorėjauir dabar nežinau ar darysiu. Man tai tikrai ne, kažkaip nesinori tokią dieną į nepatogią padėtį statyti žmonių smile.gif

Svarbu, kad nesugadino thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Linkiu, kad visa diena gera butu 4u.gif

Niu, man aiskino, kad visi supras, kad labai linksma kompanija ir pan... Tai dabar ir ieskau kazko, kas mano nuomone dar pakenciama, neprasilenkia su visiskom padorumo ribom ir tinka gamtoj zaist... doh.gif reik skaityt visus zaidimus, kuriuos senas temas kaitydama issisaugojau... Tik man atrodo, kad poslu nesirasiau, nes maniau, kad tikrai neprireiks doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lara-klara @ 2013 05 24, 09:45)
Aš ir turiu toki pageidavimą is jaunosios  doh.gif ieskau kazko poslaus  biggrin.gif

Geras thumbup.gif reiskia draugausim drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif maniau, kad gal tik pas mano jaunuosius tokiu noru yra ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryte_norge: 24 gegužės 2013 - 08:49
tai vienas is tokiu kaip pabroliai sedi ant kedes pasideda lapa ir pamergės su dantu krapstuku skylutes bado oi daug ju yra smile.gif arba maciau kazkur pamergė atsistoja atsiremia i kedę, paprolys prie užpakalio balioną prideda ir turi susprogdinti be ranku nu kazkas panasaus reik paieskot kazkur filmuka maciau smile.gif

http://www.youtube.c...h?v=5tXlPDxMYy4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kritulis: 24 gegužės 2013 - 08:52
QUOTE(kritulis @ 2013 05 24, 09:51)
tai vienas is tokiu kaip pabroliai  sedi ant kedes pasideda lapa ir pamergės su dantu krapstuku skylutes bado oi daug ju yra smile.gif arba maciau kazkur pamergė atsistoja atsiremia i kedę, paprolys prie užpakalio balioną prideda ir turi susprogdinti be ranku nu kazkas panasaus reik paieskot kazkur filmuka maciau  smile.gif

http://www.youtube.c...h?v=5tXlPDxMYy4

Niu tas su popierium ir smeigtuku jau man ziaurus doh.gif pati tikrai nesutikciau doh.gif blush2.gif Todel ir bijau prisirinkt kazko, kas jau per ziauru... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte_norge @ 2013 05 24, 09:55)
Niu tas su popierium ir smeigtuku jau man ziaurus doh.gif pati tikrai nesutikciau doh.gif  blush2.gif Todel ir bijau prisirinkt kazko, kas jau per ziauru... blush2.gif  blush2.gif

tiesą pasakius man abu ziaurus smile.gif blush2.gif tik parasiau ka skaičius buvau ar maciusi.

http://www.youtube.c...h?v=8eTzlzUcF_I va dar vienas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kritulis: 24 gegužės 2013 - 08:57
QUOTE(ausra.ryte @ 2013 05 24, 08:14)
geras  biggrin.gif , bet tikrai nepasakyciau, jog sitas zaidimas jau toks nekaltas  biggrin.gif .

Tai aš ir nesakau, kad jis nekaltas:D Bet nėra toks vulgarus kaip tarkim tokie
zaidimas

zaidimas2
Atsakyti
QUOTE(kritulis @ 2013 05 24, 09:56)
tiesą pasakius man abu ziaurus  smile.gif  blush2.gif tik parasiau ka skaičius buvau ar maciusi.

http://www.youtube.c...h?v=8eTzlzUcF_I va dar vienas

As juos pamatyt noreciau, bet nenoriu but ta kur organizuoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikrai bijau likt nesuprasta blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
o kaip jaustis tiem kurie dalyvauja doh.gif rusiskas vestuves paziurinek filmukus tai ten beveik visi tokie tipo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte_norge @ 2013 05 24, 08:59)
As juos pamatyt noreciau, bet nenoriu but ta kur organizuoja lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tikrai bijau likt nesuprasta blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Aš tai tokio nebenorėčiau pamatyt, į paskutine pora atkreipk dėmesį biggrin.gif
My Webpage

Atsakyti
QUOTE(mila* @ 2013 05 24, 09:59)
Tai aš ir nesakau, kad jis nekaltas:D Bet nėra toks vulgarus kaip tarkim tokie
zaidimas

zaidimas2

Cia kaip tik ta mergiote apie kuria kalbejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir kai ziuriu- tai atrodo, kad jai visai smagu ax.gif speju, kad tokiem zaidimam zaist reikia jau ne viena buteli apie stala apsukus but reik lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mila* @ 2013 05 24, 10:06)
My Webpage

Be komentaru blink.gif blink.gif blink.gif visa diena tik tos geltonos kelnaites vaidensis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o zaidimo esmes ir nesupratau ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mila* @ 2013 05 24, 10:06)
My Webpage

doh.gif ohmy.gif neturiu komentraų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tam vyrukui visai patiko manau, jo kelnaitės ir man įstrigo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man atrodo ten laikrastu reikejo i guza susukt smile.gif

cia dar vienas zaidimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kritulis: 24 gegužės 2013 - 09:14
QUOTE(kritulis @ 2013 05 24, 10:12)
doh.gif  ohmy.gif neturiu komentraų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tam vyrukui visai patiko manau, jo kelnaitės ir man įstrigo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Man atrodo ten laikrastu reikejo i guza susukt smile.gif

cia dar vienas zaidimas

Ziuret tai man labai linksma i tokius, bet blyn, kai susimastau kaip dalyvaujantys jauciasi blink.gif
Atsakyti