QUOTE(Gutka @ 2013 09 22, 08:33)
dedu papaino, bet su ksantanu viskas ok. dabar gal trecia pasta su saldymedziu, tai po truputi pradedu beda jam versti

pastos ingridientai tokie : baltas molis, kalcio karbonatas, papainas, saldymedis, glicerinas jei gerai pamenu, saltmetes ea, cukraus putos, hidrolaatas, nepamenu bet daugiau gal ir nieko...

dar ksilitolis , pamirsau visai
Aš vis tik papainą kaltinčiau, kiek su juo gaminau, viskas - ir kremai, ir pastos nuskystėja. Dabar gaminu purškiamas priemones po epiliacijos ir kaukes su moliu
Papildyta:
QUOTE(Šarka-Li @ 2013 09 22, 22:31)
Sakykite, o kaip su tuo AZ - jeigu kazko man reikia, tai ne taip paprasta užsisakyti, reikia klausti anoje temoje ar kas neužsako ir tiesiog laukti kol bus renkamas užsakymas? o is lietuvisku kas geriau? ziuriu, arba vienoje vietoje nera tai ko man reiketu, arba va perskaiciau vienoje ankstesnėje temoje kažkuri rašėte kad ellmuilas nelabai

nors ten daugiau pasirinkimo.
Dauguma čia rašančių merginų turbūt pradėjo nuo lietuviškos aromanatural - pradžiai ten visko daugiau nei reikia, aiškūs aprašymai.Kai perprasite, natūraliai norėsis daugiau, tuomet pradėsite į užsienius žvalgytis. AZ paskaityti naudinga, ten prie kiekvieno produkto pateikiami ir aprašymai, ir receptų pavyzdžiai su gamybos eiga, yra patarimų kas kokiai odai tinka